17-11-2017 20-11-2018

Коментари

олйййййййй с тази снимка се върнахме околко 1986 лятото, погледнете какво аграрно излъчване имат тези от снимката все е дно ще откриват свинекомплекс. Нямам нищо против прасетата:)

Мунчо й обеща летище в Смолян след 20 години че тя едва ли ще го доживее, да не е Лили Иванова Иначе за неразбралите -Летище Пловдив си работи и Райън Еър каца там

Тоа параноичен бабек се изсра в устата на пенсионерите с категория.

Кире Харварда измисли ново банкиране и финанси! В цял свят банките се състезават да дават максимален брой кредити - защото това е техният бизнес - кредит- лихва - печалба! Кире се хвали, че бил спрял 850 кредита на финалната права - одобрени – разбирай, отговарящи на условия и риск! Това е все едно, на пазара някой да се хвали, че е имал заявки от клиенти за 850 кг. картофи, но той ги е отказал - спрял и е продал само на 3-ма. В комунизма само правеха така с бананите по Нова година! Ограничаваха до килограм на човек! Явно харвардската математика, не е като световната. То и българският му правопис, не беше като на грамотен българин, но… Харварде, Харварде…отказвам да се уча от теб, ако ще ме правиш толкова “умен”

Би ли ми отговорил защо всички "наши" фирми са се надпреварвали да вземат кредит от ББР, а?! Зер няма други банки. Всичко, което си написал са абсолютни глупости и инсинуации.

Тая да не е новата любовница и сега да и търси къде да я назначи на втора работа?

На Деса и изстина мястото

Защо и заради какво спряха изстрелването на противо градните ракети и съсипаха половин годишен труд на стотици хора ? не можеше ли тоя " самолет " да се пренасочи на друго летище , загубите щяха да са по-малко ?

Щом Мунчо Шпаклата го спомена Явно е решил да попълни пенсионният си фонд с комисионни от таз далавера

Това летящо лайно няма ли най накрая да се разплйока На Червения площад.

разплйока????!!! Прост, неграмотен, но с достъп до интернет... Жалка подлога.

Пловдив има ли потенциал да издържа гражданска авиация и летище. За вътрешни полети едва ли. За международни...няма море,туристи. Единственото решение е за товарни превози

Не единствено решение е за контрабанда.

Вече разбрах. На Мунчо мечтата е била той да кара джипката. Затова мрази Бойко. Карай Радев, карай. Ще ти покажем пътя и на тебе.

Кирчо спрял 42 милиарда, концесия станала мръсна дума, Мика за летищата се загрижила, всичко за наш Радев е на безценица или много скъпо..., разбирача по всичко! И как точно да инвестират чужди компании при тия настроения, че половината ни заводи работят със суровини на концесия!? Пък и Пловдив-София за 8 минути ли ще е полета, виж там звънни на ТИМ да те консултират дали е рентабилно! Уморих се от теб, явно трябва напълно да те игнорирам, медиите милост нямат!

.... концесията на летище София беше нещо гадно и престъпно, а това на пловдивското - нещо добро и желано. А и Радев супер визионерът трябва да обясни как тази концесия ше съживи Рудозем, защото аз пряка връзка не виждам.

Концесията на летище София я взе световен оператор, този на най-луксозното летище в Европа - Мюнхен. А, концесията на летище Пловдив ще я вземе Маджо, да си вкарва директно белото по въздух от Южна Америка. Затова тази пловдивската е толкова важна.

Не си дори кифла, а тъпа пача, ама много тъпа!

За тия от Смолян. Разбрахте ли какво Стана ? Вие го питате ще ви оправили пътя, а той ви отговаря след 20г ще летите по въздуха, значи път не ви трябва. А, парите за пътя му трябват на него, Харварда и Спецов ще ги изперат през едни сламени хора в барбадоса. Смолянчани , работата е ясна коли не ви трябват, почвайте да карате курсовете за пилоти, щото път нема да видите. Тъй рече Румен Радев.

Никога не е късно човек да стане за смях . Мислех си че е по-умна, но уви не е.

Чолгаря щял за строй космодрум, а фатмака ще прави айерпорт в Самоков. След 20 г очаквайте полети Дубай - Нюйорк с прекачване в Самоков !

И защо Майка Зайка вдига така самоотвержено акциите на Мунчо? Задава му глупави въпроси, като че ли концесията на летището е от компетенцията на Фатмака. Щото, видиш ли, той бил летец! А Радев как иска да преодолее 3-те часа до Рудозем? Магистрала ли ше строи. Той ли?

Ми Кирчо Петков отдавна се пробва да го вземе. Защо да не е сега - за без пари!

даде акъл , че от къде като го няма , а бабе ?

Абе Румбата какво само обикаля с джипката и говори за асфалт!? Нали асфалта не се ядял или иска за оставащите му два месеца на поста да напълни чекмеджето!

Мика Злобното бабе и Мунчо Злобният юмрук - неочаквано добра комбинация...

Другарко Драгойч…. ааа Зайкова , простете! Гарата в Смолян е една от най добре работещите в страната. Така че бързия превоз не е проблем за региона, да!

Браво на Мика Зайкова !!!!