Какво могат да направят днешните спасителни мерки за икономиките на утрешния ден

Светът вече е похарчил около 9 трилиона долара - за домакинствата, срещу загубите на работни места и за да се задържи бизнесът над повърхността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абсолютно нищо

всички тези средства гледам са заеми от МВФ - а като дойде времето да се връщат, кой ще държи бухалката?

А тук парите си стоят в нощни шкафчета и никой не ги раздава!

та да ти туря кюлчето и парите?

Няма как едновременно да печаташ пари и паралелно с това да се надяваш, че можеш да решиш проблема с подоходното неравенство. Именно печатането на пари е това, което създава проблема с неравенствата. Само този, който не е запознат /или не желае да бъде запознат/ с "Ефекта на Кантийон" няма да може да разбере тази простичка взаимовръзка. Така, че печатайки пари, можем само да си приказваме за това, че неравенствата се задълбочават. Решение, обаче няма да се намери. Решението е спиране на печатането на пари.

Еми като не стигат, кура в гъза на Бойко и компания и да бягат с 200.Вън крадливата пасмина от политиката.

Не се съмнявайте, че повечето пари ще бъдат открадната от управляващата мафия, а пък това с 50-те лева за пенсионерите си е чиста подигравка. Остави ли са пенсионерите да мизерстват и от време на време ин подхвърлят трохички за да им замажат очите, докато депутатите взимат по над 7, 8, някои и хиляди на месец.

Лумпените и метежници да бъдат по-смирени. Бойко и два със сопата да ги подпука

Или имаш достъп до разпределяните пари, или си много прост да защитаваш крадци. Второто ще да е. Не мога да си обясня как може нормален човек да защитава кражбите, вижда се на какво дережде сме.

Специално за пенсионерите - по 50лв за три месеца - дори за лекарства не стигат, а за увеличаване на покупки на храна, ... да не говорим изобщо за качествена храна - това са подигравки с пенсионерите.

Еми като не стигат, да ти увеличим данъците, за да има повече за пенсионерити

ГЕРБ, ще спрат да крадат и ще има за всичко.

ПенЦионерът е необходимо зло. което бързо трябва да бъде заличено. България е подписала споразумението към ООН което гласи: Статистически един пенсионер трябва да се "радва" на пенсия поне 12 години. Това означава при средна продължителност на живота на 1 българин (мъж) от 65 години - да се пенсионира на 53. Обаче както знаем мъжа ще се пенционира в Бг на 66г.....Така че.... статистиката ни заблуждава, че средната продължителност на мъжа в БГ е 77 и който иска си верва и чека да паднат на коча макарите.. Толкоз.

За това в България ги изчисляват за получаване 30 години, за да плаща НОИ, по-малко. 65+30=95 Я вдигнала се е продължителността на живота.