Kaĸ xapчитe пoвeчe зa xpaнa, бeз дopи дa paзбepeтe?

Вмecтo пoвишeниe нa цeнитe, ce нaмaлявa paзмepa, гpaмaжa или ĸaчecтвoтo нa пpoдyĸтa

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скъпи боклуци, това е истината, в магазините е пълно със скъпи боклуци. Дори измислиха как хлябът да мухлясва за 1 или 2 дена престой . От известно време купувам само от разни пекарни хляб никога повече в наелонова опаковка. Само боклуци ей, вече ако не си го направи човек сам, да те е гнус да го потребяваш това от магазина. Сладките неща пълни с Е-та както и много други работи, Млякото е химия , а на края на София има един огромен склад пълен с варели които миришат от километри. Там видях как от няколко прахчета от варела правят торта, без брашно яйца и тн.....

Винаги купувам ненарязан хляб, ако трябва и с обществен транспорт да ходя до магазина. Нарязан само по изключение, при невъзможност за цял.

Навсякъде трябва да има етикети за цена на кг или литър. Който се интересува, ги следи. Качеството не може да се измери обективно.

И качеството може да се следи и да е измеримо. Съставки, текстура, цвят и т.н може ама нямат желание , фирмите си плащат за лобиски закони.