Инфлацията удари и цените на производителите

През септември те са се повишили с 3.7% на годишна база, съобщи Националния статистически институт

Обратно в новината

Коментари - Инфлацията удари и цените на производителите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се лъжете по красивите думи на Куесте ЕООД! Изкарват го, че ще станете милионери за една вечер, но нека бъдем реалисти! Изобщо не им вдигайте телефона!

A заплатите и пенсиите за септември с колко се повишиха? Ами с 2 %, но за 12 месеца. Т.е. Цените се вдигат с 3% месечно, а заплатите с 0,16% Че те и преди това си бяха ниски тия заплати, а сега да не говорим. Освен това месечно повишение от 3% си е годишно от 43% срещу 2% за ниски заплати....годишно. А да повишението от 2% е средно и включва 10% повишение за съдебната система и 1 % повишение на другите.....средно 2%. Един виц: Седнали директор на предприятие и шофьорът му на крайпътна кръчма да хапнат за обяд. Шефа поръчал за себе си 2 бири и 6 кюфтета, а шофьорът 2 кебапчета. Накрая директорът заявил гордо - хапнахме добре: ;) средно по 4 кюфтета и 1 биричка. Изводът го оставям на вас.

кебапчетата? Нещо ги няма в края на вица ти. Както няма истина и в написаното за съдебната система и останалите. Доколкото разбрах, навсякъде увеличението ще е 10%. Ясно, че опорките са да се храчи по съдебната система, ама малко по-обосновано го правете. Повечко се постарайте, така да се каже.

Всички станаха адвокати!!!! То във вица няма е час на събитието, няма адрес, имена, модел кола, години на извършителите.... Ясно е, че пред съда ще мине само с 5 цифрена почерпка, но тук е важна идеята, не има ли кебабчета или не. Гледай си днес делото и довечера разкажи как мина.

мъчат се да клатят Боце, ама да не стане още някоя агенция или комисия да осъмнат с 20 запрени шефове. Умната!

че с повишаване цените на горивата и електроенергията КЕВР постоянно ГЕНЕРИРА ИНФЛАЦИЯ!!!