ЕС затвори небето и летищата си за беларуски авиокомпании

Европейският съюз препоръча на авиопревозвачите от страните членки да избягват прелитане над Беларус

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментират некви интелектуални джуджета... Нацизъм ХАхахахХа. То от такива разбирачи сме на тва дередже. Слави нали не ви лъха на нацизъм? Малоумници. По смотана система от демокрацията която вилнее в България със свещ да бяхте дирили нямаше да намерите. А дърбайте си попарата. Га трябваше, "спасявахте" еврей, да не би да вземе а ги хванем в работа. Те сега им ли ете гъзовете. Овци

Е, що го изтрихте? Жалкото е, че всичко това е пълен фейк. Има Ютюб филмче - там всичко е по минути. Пуснати са и записите на разговорите между пилотите и наземния контрол. Решението за кацането в Минск е взето от пилота (така е по правилата на ICAO - само той взема решение). При това около 25 минути след като от земята са му съобщили, че на няколко летища (вкл. и Вилнюс) е получен мейл, че на борда има бомба. По това време, МиГ-29 е прикривал Минск и се е намирал на около 50 км от гражданския самолет. А великияж журналист е бил задържан, след като неговите хора са вдигнали врява в интернет, че самолетът е отклонен заради него. До тогава, белоруските служби дори не са и знаели, че той се намира в Минск на летището. Даже (каква ирония) са благодарили, че са им съобщили за него... Впрочем, там го има инеговия разказ, какво и как е станало. Ето това е ID на видеото в Ютюб IF2DAEboPCE

И аз това се учудих. Твоят коментар си беше супер!

Отлично ! ЕС е най-хубавото нещо на този свят. Единствено имам една препоръка: Да се направи същото с всички транспорти самолети, камиони кораби тротинетки, мотоциклети, конски впрягове на Русия. Да се подведат под Магнитска отговорност на всички които търгуват с тях. Да им се спрат мобилните телефони. И да не им се дават на корабите да зареждат вода и храна от Европейски пристанища. Руснаците да ходят с придружител в рамките на Съюза и само до клетките в които да се настанят руските хибриди, тролове и лайна от лайнарските руски сайтове за диверскя.

Едни и същи номера и на запад и на изток ! Нищо ново под слънцето ! Жалко за тези които си повярваха , че ЕС и СаЩ ще ги спасят .

Нали Виденoff ни го дава за пример тоя Мустакатият изрод!

Schilo

Самолети си фъркат над Беларус, така че, кинти пак ще влизат в тази държава. Ама да видим, ако решат да ги заобикалят, от къде ще минават, зер ешалоните не са предвидени за свръхнатоварване. А беларусите ще намерят начин да заобиколят забраната . Зер, тая авиокомпания не лети само до 27 държави.

Schilo

Това са фактите, можете лесно да си ги проверите.

Путинский копейкаджио, и от авиация разбираш, гледам! Бегай при Лукашенко, да му лижеш г*, Путин се е празни там, все пак!

Няма нужда да бЕга при Лукашенко. НИЕ СИ ИМАМЕ наш роден Лукашенко, който си развяваше пожраникарския мек маркуч 12 години в страната и я опропасти. Да бЕга в зайчарника в Банкя да ближе боковия. Боко ще го възнагради с оправяне с 200 в дупарата, според неговия изискан стил на изказване.

След вчерашното интервю-разговор по ОНТ с Протасевич , за което нито една медия (особено ДИР) не промълви и дума...става ясно кой какъв е и какво иска.... Санкциите срещу Белавиа са поредната простотия която "умните" политиц в Брюксел направиха! То друго и не следва да се очаква.... Отначало ревове за да освободят Протасевич....сега че е бит, а по късно че се е продал на Лукашенко. Ясно е че следващото "бойно поле" след Украйна където цветната (с окрас на нацизъм) "революция" успя, е Беларус.... НО за огромно съжаление плановете не се сбъднаха...След като уличните протести инспирирани от НЕКСТА и стоящите зад нея поръчители затихнаха, някои особено умни се решиха на силов вариант: Убийството на Лукашенко и окръжението му... И точно тук излиза Протасевич...- свързващото звено между несъстоялата се президентка Тихановская и потенциалните заговорници- убийци ! Именно той е осъществявал контактите между тези групи!

Според коментарите, форума се издържа от Драган Цанков 28....... Жалко, продажни мурзилки.....

Е, не от Козяк ! Необективността на ДИРА е отдавна известна ! Няма я новината с интервюто на Роман Протасевич...

o!o

ЕС е пълен боклук.

Недостойно ,лъжливо и тъпо решение! Позор за ЕС!

Новия СССР, само дето преди не бяхме от него...

Германия Принуди самолет на Райънеър да кацне на тяхна територия. Причината ...съобщение за бомба на борда на самолета. Самолета и пасажерите са били претърсени,проверени и самолетът е излетял по маршрута си. Ако Сноудън беше случайно на борда ,щеше да бъде Арестуван на мига!! Някой да е чул ЕС да протестира срещу това Въздушно Пиратство на Германия !!? Някой да е наложил Санкции за това Въздушно Пиратство ?? Не!Не е ! ЕС е е еманация на Лицемерието ,и няма шанс да оцелее !

Либерастките медии защо мълчат като п...ки и не са ни информирали за това ? Отговорът е във въпроса...

За еврогейските сатрапи всичко е разрешено и минава в графа "защита на демокрацията", но за останалите, които бранят сигурността си, е всякога нарушаване на човешките права, въздушен тероризъм и диктатура... Аман от тоя мулти култи халифат Еврогей и Брюкселският Коминтерн !!!

заради това разглезено ликенце хиляди хора ще остана без работа

Лукашенко имаш предвид.

Лукашенко скоро ще е вицепрезидент на ВсеРуската Федерация на Русия+Беларусия.

не Простакевич

Па кат гледам флайтрадар24 всички други, извън ЕС, си фъркат от там. ЯВно по-евтино им излиза отколкото да заобикалят. Балъците сме ние.

Бой по наглата червена кратуна Лукашенко.

Така ли ви учат по демократски, а ? С бой, извиване на ръце, натиск, санкции, напъване да окрадете нечии ресурси, да плячкосате като варвари някоя суверенна държава, с клевети, лъжи, плюнки, измислени обвинения....? Ах, че гнусно и долно ! Но какво друго да очакваш от подли джендър идиоти, които пола си не могат да определят с болните си мозъци ?!

100+

Европейски простотии!

От тях нищо друго не може да очакваме. Нищо добро за нас, европейците, и Европа. Само простотии, гадории, тъпотии...

Протасевич почна да дава показания и изглежда много спокоен. Да не би затова да е нервниченето по въпроса?

Ма как няма да е спокое. Те го успокоиха с малко тупаник.... :)

Пич, гледай записа, недей да приказваш глупости. Има ли вид на бит човек? Или на смачкан, сломен, съпротивлявал се човек?

Само му казаха че Донбас също иска да го разследва... и славейчето пропя.

По-вероятно е да са го накарали да говори небивалици с помощта на вещества.