ЕК откри процедура срещу България: причина са невъведените правила при далекосъобщенията

Правилата засягат осигуряване на по-ясни договори с потребителите, качество на услугите и конкурентни пазари, се отбелязва в съобщението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но таксите си вървят ....Обаждаш се да им кажеш, нЕкви прости кретени на телефоните ти викат ми то такъв бил сигнал от сателитите, бе било тяхна вината!?...отиваш в провинцията, същите канали , засичащи в София, там си вървят без засичане..

Ако имаше пари за "Усвояване",досега да са ги усвоили и без да свършат никаква работа,както винаги.А после ние да ги връщаме.Схемата е ясна, отработена между ГЕРБ и ЕНП.Затова Мафиота е спокоен.

Става дума и за населените места по планините и близко до границата, които попадат в чужди мрежи.. май имаше и нещо за достъпността до спешните телефони като 112. При нас е извън всякакви нормални граници общуването със 112.

Еми, от тук не са видяли далавера и защо да бързат. Глобите ще се плащат от бюджета, а не от отговорните.

PEYTSCH

Съгласен.Мобилните разговори в ЕС са без отвратителните прекъсвания още в първата минута с българси абонат. Мутрите далавераджии от Бахамите нарочно прекъсват повикването след 10 секунди за да касират пълна минута и да успеят да платят силикона на мутресата си...

гарантирано от ...

Радев е виновен

сигурно пак президента е виновен... няма как управляващите да имат нещо общо...