ЕК: Гърция отново тръгва в грешна посока

Бюджетният свръхизлишък идва от "творческо счетоводство", смятат в Брюксел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все вървят в грешна посока и все са си пъти по-добре от нас, които все вървим в правилната посока. Ако това как става някой може да ми го обясни, моля, да заповяда. И за да съм конкретен, миналата седмица вечерях два пъти с Гръцко семейство, които живеят на Юг от Атина, поговорихме си по темата доста...

Гърците са много по достойна нация от жалкото българско народонаделение

Е защо има избори тогава? Направо ЕК да назначава правителсва от правилната посока и всичко ще е наред.

Те да не са прости като нашите управници от ГЕРБ, да оставят народа си най беден в ЕС!

всеки излишък и всяко неизпълнение във всеки един бюджет е резултат от творческо счетоводство....

Започне ли робът да надига глава и хоп: ТРЪГНАЛ Е ПО ГРЕШЕН ПЪТ! Такива са правилата на ЕССР!

Ние не вървим в правилната посока , ние сме легнали на пътя.

А ГЕРБ в България са на Дистанционно.. .. За да не става грешка. Резултата: .. Супер Бедни Българи .. Свръх Богати ГЕРБ и Западни фирми у нас.

Да се постави на масата въпроса за името на Македония и договора който не се спазва.

ВСИЧКИ СМЕ В КЮПА.

какъв роб ,бе? Точиха ЕС години наред - време си е да си плащат!Безплатен обяд няма!

Съвсем нормално за социалистическо управление с основен принцип "Раздавай пари, които нямаш! Мандатът е 4 години, после други да му мислят". Гърция се отърва на косъм предишния път, като разпродаде почти всички държавни предприятия и активи. Тъкмо изплуваха и се започна отначало. Но този път няма нищо за продаване. Научи едни хора, че може да не работят и държавата да им дава и ги отпиши. В България е същото, макар да минаха цели 30 години от този скапан соц. И още 30 трябва да минат, за да излезем начисто и с ново мислене.

От глад умират, беззъби, падат по улиците.. Едва търкат по 5 талончета на ден и като изплатят вноската за айфона, беемвето и 50 инчовия телевизор и им остават пари, колкото за една Гърция... После хвърлят по 100 бона през терасата и реват.. Такава трагедия никога не е била у нас!

........Обяснението Иване е много просто в Гърция НЯМА русофили, въпреки че кочината мужикия яростно защитава цариградската патриаршия и е против българската църковна независимост, при поредното им въстание е твърдо на тяхна страна и им помага да постигнат автономия от турската империя, в Гърция НИКОГА не е имало комунизъм въпреки че има повече комунисти отколкото в България, в Гърция е основната база на 6-ти американски флот и никои не прпотестира против това,... за това им опрощават милиарди кредити в евро други ще изплащат разсрочено разбирай че никога няма да ги платят, докато ние обичаме кочината мужикия и комунизма а мразим България и Европа винаги ще живеем като смрадливи блядове,...сега преброй путлериските гниди с едноклетъчни мозъчета колко минуса ще сложат и продължавай да си живееш бедно и да се питаш защо е така еми заради сложените минуси дано да си разбрал!

PEYTSCH

Никога. Никога на грък не вярвайте. Те са много единни в лъжи, измами и грабежи на чуждото. От Троя до...Беломорска Тракия.

защото са в Еврозоната другото са някакви глупави твои интерпретации. това че ги приеха в еврозоната с фалшив одит от американски банки е причината да ги коткат и да им Германия да им помага, да им плати борчовете към Америка....

Гърците са по умни и по тарикати от българите.Българите са глупендери.

Ако кражбата и мошеничеството е ум и тарикатщина , то тогава това което казваш е самата истина, просто българина е по честен от гърка. Все пак гърците са окрали всичкото имущество на българите от беломорска тракия и директно са се нанесли в къщите им , сега обраха ЕС, имаха диктатура която тероризираше 100-ците хиляди българи и ги асимилира и това ако му казваш тарикатлък, явно самия ти си с престъпни наклонности. Заради такива като теб е докарахме до тук

Да са зле, да са зле, колко да са зле! Все ги кастрят, все им се карат и .... все им отпускат заеми .... и те си получават по-читавите заплати, по-ниски данъци .... абе, по-добре са. А ние - все отличници, уж. Все гоним някакви имагинерни изисквания. Все се сравняваме с чуждите глоби и наказания, а забравяме чуждите заплати и поощрения .... И все сме най-бедни ... Хич не ги жаля гърците, справят се прекрасно и знаят как да си поискат.

преди 3 години гърци ми се оплакваха е заплатите им са само на хартия реално получават една трета. Гъркиня на летище(не атинско) която почиства получава около 600 лева, не евро а лева на месец...по фактура взема някакви хиляда евро

Интересно. Помня други разговори с гърци, при които умрях от срам, защото с висше образУвание, уж добри работи, в уж престижни институции, българите участващи в разговора, просто сменихме темата, когато гърците заговориха за заплатите си, а те бяха, шофьор, барманка и рибар (така и не разбрах какво точно прави, затова така го наричам). Като се замисля, при нас пък най-често е обратното - на хартия по-малко, на ръка повече. Странно е на хартия да взимат повече, а на ръка по-малко, как им плащат - електронно или ... защото това е много лесно проследимо.

Значи, спрете да се изкарвате жертви на някой друг - щом са могли да го направят и са успели, значи са били "по" в някакво отношение. Грешката, че сме го позволили и сега си трайкаме е наша, не тяхна. Българина хич не е по-честен, просто е по-глупав, те си знаят интересите, единни са и си ги отстояват. Ние, уви, все се кланяме на тоя или оня, мразим тоя или оня и не си гоним интересите, угаждайки на тоя или оня. Кой е виновен за това - който яде баницата или който му я дава.

И ние сме в Еврозоната. Разликата е, че на нас, като на вечния руски троянски кон, никой не ни вярва, защото ние винаги предаваме Европа, когато Русия ни скръцне със зъбки.

говориш големи глупости , точно защото сме били по едини от гърците и сме представлявали заплаха за геополитическата ситуация на големите е дадено повече на гърците....Аман от изкривено мислене , и от комплексари корфеи и водачи