ЕК: Гърция отново тръгва в грешна посока

Бюджетният свръхизлишък идва от "творческо счетоводство", смятат в Брюксел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да са зле, да са зле, колко да са зле! Все ги кастрят, все им се карат и .... все им отпускат заеми .... и те си получават по-читавите заплати, по-ниски данъци .... абе, по-добре са. А ние - все отличници, уж. Все гоним някакви имагинерни изисквания. Все се сравняваме с чуждите глоби и наказания, а забравяме чуждите заплати и поощрения .... И все сме най-бедни ... Хич не ги жаля гърците, справят се прекрасно и знаят как да си поискат.

преди 3 години гърци ми се оплакваха е заплатите им са само на хартия реално получават една трета. Гъркиня на летище(не атинско) която почиства получава около 600 лева, не евро а лева на месец...по фактура взема някакви хиляда евро

Интересно. Помня други разговори с гърци, при които умрях от срам, защото с висше образУвание, уж добри работи, в уж престижни институции, българите участващи в разговора, просто сменихме темата, когато гърците заговориха за заплатите си, а те бяха, шофьор, барманка и рибар (така и не разбрах какво точно прави, затова така го наричам). Като се замисля, при нас пък най-често е обратното - на хартия по-малко, на ръка повече. Странно е на хартия да взимат повече, а на ръка по-малко, как им плащат - електронно или ... защото това е много лесно проследимо.

Гърците са по умни и по тарикати от българите.Българите са глупендери.

Ако кражбата и мошеничеството е ум и тарикатщина , то тогава това което казваш е самата истина, просто българина е по честен от гърка. Все пак гърците са окрали всичкото имущество на българите от беломорска тракия и директно са се нанесли в къщите им , сега обраха ЕС, имаха диктатура която тероризираше 100-ците хиляди българи и ги асимилира и това ако му казваш тарикатлък, явно самия ти си с престъпни наклонности. Заради такива като теб е докарахме до тук

Значи, спрете да се изкарвате жертви на някой друг - щом са могли да го направят и са успели, значи са били "по" в някакво отношение. Грешката, че сме го позволили и сега си трайкаме е наша, не тяхна. Българина хич не е по-честен, просто е по-глупав, те си знаят интересите, единни са и си ги отстояват. Ние, уви, все се кланяме на тоя или оня, мразим тоя или оня и не си гоним интересите, угаждайки на тоя или оня. Кой е виновен за това - който яде баницата или който му я дава.

говориш големи глупости , точно защото сме били по едини от гърците и сме представлявали заплаха за геополитическата ситуация на големите е дадено повече на гърците....Аман от изкривено мислене , и от комплексари корфеи и водачи

PEYTSCH

Никога. Никога на грък не вярвайте. Те са много единни в лъжи, измами и грабежи на чуждото. От Троя до...Беломорска Тракия.

........Обяснението Иване е много просто в Гърция НЯМА русофили, въпреки че кочината мужикия яростно защитава цариградската патриаршия и е против българската църковна независимост, при поредното им въстание е твърдо на тяхна страна и им помага да постигнат автономия от турската империя, в Гърция НИКОГА не е имало комунизъм въпреки че има повече комунисти отколкото в България, в Гърция е основната база на 6-ти американски флот и никои не прпотестира против това,... за това им опрощават милиарди кредити в евро други ще изплащат разсрочено разбирай че никога няма да ги платят, докато ние обичаме кочината мужикия и комунизма а мразим България и Европа винаги ще живеем като смрадливи блядове,...сега преброй путлериските гниди с едноклетъчни мозъчета колко минуса ще сложат и продължавай да си живееш бедно и да се питаш защо е така еми заради сложените минуси дано да си разбрал!

защото са в Еврозоната другото са някакви глупави твои интерпретации. това че ги приеха в еврозоната с фалшив одит от американски банки е причината да ги коткат и да им Германия да им помага, да им плати борчовете към Америка....

И ние сме в Еврозоната. Разликата е, че на нас, като на вечния руски троянски кон, никой не ни вярва, защото ние винаги предаваме Европа, когато Русия ни скръцне със зъбки.

Съвсем нормално за социалистическо управление с основен принцип "Раздавай пари, които нямаш! Мандатът е 4 години, после други да му мислят". Гърция се отърва на косъм предишния път, като разпродаде почти всички държавни предприятия и активи. Тъкмо изплуваха и се започна отначало. Но този път няма нищо за продаване. Научи едни хора, че може да не работят и държавата да им дава и ги отпиши. В България е същото, макар да минаха цели 30 години от този скапан соц. И още 30 трябва да минат, за да излезем начисто и с ново мислене.

Да се постави на масата въпроса за името на Македония и договора който не се спазва.

А ГЕРБ в България са на Дистанционно.. .. За да не става грешка. Резултата: .. Супер Бедни Българи .. Свръх Богати ГЕРБ и Западни фирми у нас.

От глад умират, беззъби, падат по улиците.. Едва търкат по 5 талончета на ден и като изплатят вноската за айфона, беемвето и 50 инчовия телевизор и им остават пари, колкото за една Гърция... После хвърлят по 100 бона през терасата и реват.. Такава трагедия никога не е била у нас!

Започне ли робът да надига глава и хоп: ТРЪГНАЛ Е ПО ГРЕШЕН ПЪТ! Такива са правилата на ЕССР!

какъв роб ,бе? Точиха ЕС години наред - време си е да си плащат!Безплатен обяд няма!

всеки излишък и всяко неизпълнение във всеки един бюджет е резултат от творческо счетоводство....

Те да не са прости като нашите управници от ГЕРБ, да оставят народа си най беден в ЕС!

Е защо има избори тогава? Направо ЕК да назначава правителсва от правилната посока и всичко ще е наред.

Гърците са много по достойна нация от жалкото българско народонаделение

Все вървят в грешна посока и все са си пъти по-добре от нас, които все вървим в правилната посока. Ако това как става някой може да ми го обясни, моля, да заповяда. И за да съм конкретен, миналата седмица вечерях два пъти с Гръцко семейство, които живеят на Юг от Атина, поговорихме си по темата доста...

Ние не вървим в правилната посока , ние сме легнали на пътя.

ВСИЧКИ СМЕ В КЮПА.