Две момчета намериха работа и дом благодарение на "Биовет"

19-годишните младежи са прекарали детството си в Центрове за социална закрила и корените на бащините им родове са в Стара Загора и Бургас

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде стига сте въртяли дудуци на гелосаните

Добрата новина и пример за истинско професионално обучение.Колкото и да злорадстват от форума това предприятие е иновативно ,осигурява 100 000 лв. годишно на учениците,,плаща им стажа , общежитие безплатно на работници извън Пещера, осигурило е работа и на тези двама младежи от социален дом,,които иначе щяха да обикалят улуците и да се занимават с кражби.А така имат наставници които не ги жалят ,но и ги подкрепят да се развиват и поемат отговорност.Какво по добро от това?Продължавайте така Биовет,нека си мрънкат низшите духом.

Реклама.... Домусчиеви.... Пак....

6 хиляди се тровят в Пещера с Биовет смрад, а 6 милиона страдат от милиарди кражби.

Давайте пари на такива хора, за да завършат образование и да им се намери работа. Да, тъмнички са момчетата, което още повече ме кефи, че имат желание да учат и работят. Особено важна е тази подробност, че са били откъснати от семейната среда, където нищо нямаше да е същото. Щяха да чакат социалки и да вилнеят на воля. Успех, момчета. Имате шанса да сте различни, не го пропилявайте.

А един човек намерил една торба с пари онзи ден и ги предаде в полицията. Проведе се светкавично разследване и допитване до всички български граждани и всички чужденци, които са посещавали България през последните 10 години. След като никой не потвърди, че е собственик на парите, нито предяви някакви претенции, сумата била връчена тържествено на откривателя с пожелания за много здраве, щастие и берекет. Обаче един данъчен му напомнил все пак, за всеки случай да ги декларира, за да не го обвинят един ден, че парите са от наркотици или незаконна търговия с дървен материал.