Бил Гейтс дава 1,5 милиарда долара за инфраструктурния план на Джо Байдън

Конгресът обяви програма за развитие на технологиите, които намаляват въглеродните емисии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е докато се фокусирате върху твърдите частици и дизеловите автомобили, тези на бензин и въглеродния двуокис изразходван за да се направят електромобили ще ви унищожат... приоритети.... и манипулация ....

на аргуемента, че видите ли и ние, "простите" трябвало да дарим подобни суми на "филантропите" ще отговоря, че най-голямата част от посочената, като официално избягване на данъци от "филантропите" суми се състои именно от даренията на купувачи за некъдърните и пълни с дупки и начини за събиране на информации вградени в софтуерните "продукти" на микрософт... аз не си въобразявам, че подобни "дарения" не са обвързани с някакви специфични условия при които са дадени... като изпълнители на проектите, лобистки намаления от определени политически кръгове и т.нт.. :-)))

Ее голема реклама се опитва да си направи - "да измие имиджа". Ама няма как - беше си приятел с Ъпстейн - бара младото ... а сега искаш пак да си филантроп . Не става колкото и да търкаш и 10 млрд да дадеш дребно скроената душица няма да се облагороди.

Дай ти повече като ти е толкова широка душата. Пък и като дадеш за България няколко милярда, повече ще се види.

Мнодо си тъп. Даи ти ппростьо от дивото село 150000000. Неграмотник.

За съжаление повечето българи не знаят за теорията на Малсоу, която показва херархията на човешките нужди и обеснява защо хората се държат по начина по който се държат. Първо са физическите нужди като подслон, храна и прочие. Второто ниво е чувството за безопосност. Третото ниво е любов и съпричасност към някаква социална група. Номер 4 е чувството за значимост..престиж, уважение и прочие. Последното, 5 ниво, е реализацията на индивида..да постигне пълният си потенциал като креативност и други, което включва и грижата за други. Някои добават и 6-то ниво...да се извисиш над нещата, но това ниво го няма официално в теорията на Маслоу. Докато повече коментиращи тука са някъде на 1-во..най много 3-то ниво, хора като Бил Гейтс са на 5-то. Или на прост език - Бил си е надвил над масрафа и сега може да се занимава с неща с които повечето хора не могът и да си помислят да се занимават. За това и не го разбират и не могът да приемат че го прави безкористно, защото тяхното битие не позволява за такова държане. Както е открил едно време древният гръцки философ "Разликата между това да си беден и богат, е че когато си богат, можеш да си позволиш да бъдеш добър". Дано един ден някои от вас да си надвият над житейските нужди и финансови проблеми, за да разберат че като натрупаш повече пари от колкото можеш да похарчиш и си на години, това за което започваш да мислиш, е как ще те помнят хората и какво ще оставиш след себе си. А на повечето хора им се иска да бъдат помнени с добро...ако не в началото на живота си, то поне към края му!

Бил е прескочил е третото, затуй се е озовал в пето ниво и не знае какво търси там. Виж, принципа на Питър за нивото на некомпетентност е по-приложим в случая.

А твоята главица дет е изпаднала между нивата може ли да си представи на колко индивида е прецакал живота бил ти гетс за да стигне до това си положение? Колко е откраднал и излъгал още от правенето на джама, колко е бутал за да е само той и да няма други и по важно как е бутал..... говориш за некви нива дет са в некъв друг свят не тук на земята...

Кажете тези сладки слова на Валентин Златев или на Домусчиев да видим как ще реагират драги момко.

За да ти върви бизнеса и да си над водата трябва да си плащаш, ако не, много бързо ще си изваден от играта. Не само в Америка, а навсякъде е така. Панимаеш! Това го каза дори един от големите в Google. Всички големи компании като Facebook, Apple, Amazon, Microsoft, Twitter и Instagram играят по свирката и работят за Фед. служби. Това го видяха всички по целия свят по време на изборите.

Вече се “ПРИТЕСНЯВАМ”,да не му свършат парите...надали,попълва от КЛЕЧКИ(10-20милиарда дневно от 500-600 дни),ПРЕДПЛАТЕНИ ВАКСИНИ ,ПО ДЕСЕТИНА ЗА ВСЕКИ-ГОДИНИ НАПРЕД!!! ИСТИНСКО-АДОВО ИЗЧАДИЕ...ОТ КОМПЮТЪРНИТЕ ИЗМАМИ:ВИРУС-АНТИВИРУС,МИНА НА ХОРА!!! СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Че си неграмотен, неграмотен си, но си и луд. Отиди спешно на преглед.

Защо не си учил. Сигурво не можеш да помниш. Опитай се поне да изкараш четвърти клас. Тъпотата ти е огромна.

Защо си нямаме и ние някой Гейтс, вместо тълапата конспиратори!?

Уж за инфраструктура ще ги дава ама няма да отидат за мостове, тунели, магистрали и ЖП линии... Неговите пари ще отидат за проекти които ще угаждат на затоплистите. Така пише.

Чакай да ти доиде някои богат наготово. Малоумнико вземи се труди и забогатеи а не драскаи неграмотни писания.

Покрай държавната поръчка на ваксини тая инвестиция многократно ще се възвърне.

не това не е корупция! Нееее Хич! :)

мдааа и на пощата е дал, но не е демократично да се пита :) Все пак трябва да се отбележи, че там поне бизнесмените дават на държавата..тук е обратното.