Безработицата е най-ниска от 10 г. насам

Броят на регистрираните безработни през октомври е общо 193 499, като 36 143 са новорегистрираните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога няма да работя в бг кочината. Мръсни свини

А колко ще е безработицата, ако всички българи се завърнем от чужбина и регистрираме?

Ниска безработица, а работодателите търсят ли търсят работници!

Реалната безработица в България е над 20%, трябва да си много наивен за да вярваш на нагласените цифри, изнасяни от СТЪКМИстиката.

Тази статистика отразява само хората регистрирани в бюрата по труда за да получават помощи. Истинската картинка е много по-лоша

"Броят на регистрираните безработни през октомври е общо 193 499, като 36 143 са новорегистрираните." А колко е броят на нерегистрираните? Броят на заминалите! По здравните осигуровки може да се провери лесно и съвсем точно, колко са безработните в България. Защото в бюрата по труда се регистрират само тези с право на обезщетение. Другите не виждат смисъл! А като изтече срока на обезщетението, от бюрата автоматично ги отписват за да не се увеличава стъкмената безработица за пред ЕС. Нищо чудно, че управляващите живеят в друга държава!

А броя на населението в работна възраст и живеещи в България брои ли се или тази графа я няма при стъкмистиката - хахахах

Ниска е, щото над 2 милиона вече са изтекли през последните 10 години. И това все хора в трудовоспособна възраст. Тази държава е пред социална и икономическа катастрофа. Спрете да замазвате очите на хората и знайте, че цунамито ще засегне и вас.