Бензинът в САЩ поевтиня до $2.51 за галон

Най-евтино горивото се продава в щат Тексас – $1.91 за галон

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да се намалят тези огромни данъци върху горивата ,в момента повече от половината от цената е данък.

трябва да... ама онези паразити които ни управляват нямат интерес, при положение, че няма реална икономика която да произвежда нещо ... кажи речи приходите за бюджета идват от акциза на горивата ДДС-то и така наречения "туризъм" по черноморието ... жалка картинка сме

и аз бих искал да ми намалят акциза на цигарите, ама.. тоя бюджет трябва да се пълни отнякъде, после всички реват за пенсии, помощи за майки с деца и т.н. - откъде да дойдат тия пари?

При нас в Мутроландия сме мноо ама мноо богати та и затова цената на бензина е два пъти по скъпа от бедните САЩ.

Сърди се на руските кърлежи!!!Ако краварите ти внасят горива и държат високи цени-тогава плачи!!

Бедни глупа.ко русофилски-не данъците трябва да се намалят, защото те са доволно ниски!!! Пояснявам за неграмотните русофили-ДДС и акциза са КОСВЕНИ данъци!!! Не преки, а това означава че държавата не печели от тях!! Набиите си го в кухите кратуни!! Държавата би печелила, ако паразитите от ЛукОйл си плащаха годишен данък, като всяка нормално работеща фирма-А РУСКИТЕ СВОЛОЧИ НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪК!! Те изнасят милиарди в руската кочина, за да богатее пУтя и неговите олигарси!! За 20 години в България руските изедници не са платили нито лев данък, вместо това те всяка гоина обявяват ЗАГУБА!! Крадат ви най-нагло, а на вас държавата ви виновна-после пискате, че градовете ви приличат на кочина, щото общините нямали пари?!?! Нямат, щото руските прасета само плюскат!!

''Руските кърлежи'' ли слагат акциза от 1лв и ДДС от 20% за литър гориво???

Жалък си. 23,1 млрд. лв. са данъчните приходи. От тях най-голям е делът на ДДС – 10,8 млрд. лв. От акцизи са предвидени приходи от 5,3 млрд. лв и 7 млрд. от други данъци. От къде да дойдат приходите в Бюджета, бе кретен? Естествено от Данъци и акцизи. Ако наистина искаш да определиш картинката виж за колко пари се изнася продукция. Чакай аз да ти кажа 29 милиарда ЕВРО, чакай да ти помогна още малко - 58 милиарда. Ама нали сте свикнали всичко да е държавата и затова само тъпотии ръсите.

Докато Путин спира проучвания за нефт и газ и може от Москва чрез неговите агенти в "Зелените" терористични измислени организации да организира протести в България, нефта и газа ще са скъпи. защото сме зависими икономически от Русия , а не от САЩ. Готвя, топля бойлера, и отоплявам 300 кв. м. къща в Чикаго където зимата е по- студена, от който и да е български град с щистов бгаз за 100- 110 долара на месец, вчера жена ми зареди бензин за 1, 92 долара за галон, защото САЩ не зависят от руски доставки. Не знам защо си затваряте очите за това, че Русия, чрез Нефтохим и Газпром ни тероризира и убива бавно о мъчително.

не изпратите тази информация до Правец, лично - знаете до кого, нали ?

вае умньо я да ни светнеш що там е така еФФтино пък тук не...а??или тия работи в кварталния кръжец на ГРОБарите не ги разисквате

отдавна и изплати нали ?)))))

Аз плащам в Калифорния газ за месец 100-120$ а бензина за галон днес е 3.13$ Лос Анджел