Асен Василев: Санкциите по "Магнитски" можеха да заразят цялата икономика

Само една фирма е извадена от списъка заради грешка в Търговския регистър, каза министърът на финансите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вълнуваща снимка, ...

Закона "Магнитски" не е приет в България. Що се правиш на ЗАРАЗЕНА Путя? САЩ предупреждава България чрез своят Закон "Магнитски". А несъобразяването с препоръките на САЩ за малка част от корупционерите в България ще доведе до затваряне на САЩ за България на достъп до технологии и финанси. Лустрация до дъното и приемане закони действащи както "Магнитски" има моментално нужда България. Реална смяна на политическата система а оттам и на икономическата. Но със сегашното правителство от Червени Гъзове разтворени към Русия нищо няма да се получи. Русия има нужда от съсипан политически и икономически България....както Македония, Молдова, Донбас.

Свински черва не се разплитат лесно.

Чух в банята тоя яко го шибали

Браво бе урунгел, добре че си ти да ни спасиш!

О!

Добре, че си ти брат да върви икономиката добре. За месец и половина докато се ококориш къде се намираш и то всичко свършило...

Ковид няма как да засегне икономиките на държавите, защото засегна само 3-4 сектора от над 40 хиляди. Беше засегнат само сектор ресторантьорство, организиран превоз, авиация и хотелиерство (туризъм). Всичко останало си работеше на 150%.

Зависимостта от мъжки ласки може да затрие имиджа на един прецедент и да върне на власт корумпетата!!!

Бюджетът и икономиката са добре, но иначе всичко е ужас. Аз не съм беден, но всички ме убеждават, че съм беден, за да могат да кажат- Гласувай за мен и няма да си беден.

тиквенчо, какви 64 фирми бе, сополанчо? Ами къде слагаш останалите 6,400 фирми, които попадат под същия този закон. Спри да си бъркаш в носа и да чакаш да ти изтече мандатчето, ами извади нещо реално на показ преди да заспиш от скука!

Той не мига, ако сте забелязали, така че сигурно и не спи. Така са руските шпиони, завършили в харвард.

Добре че беше Асенчо ИндиВасильов да ме направи Божурищки Милионер....

Защо туквун предупреди Пеевски за санкциите ,че така бързо продаде и Лавка и се изнесе от България. Всичко се знае !

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Бoоклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Бoоклук Б.Б. давал БГ паспорти на ма.йм.уни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, не.г.ри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Ха ха ха ха ха ха Е тва е много яко: "Чух че...." А както сега стана модерно от хунтата на резидента: "Един човек ми каза" Или: "Казаха ми че...." Яко тъпи парчета! Яко! Браво тавариш! Рублачки има ли? Ха ха ха ха

Спри се бе, под всяка новина чета твойте маски, друго няма ли да съчиниш ?

И децата в България знаят, че с откраднатите пари от тотото по времето когато майката на Делян (Ирена Кръстева)!беше шеф на тото, той направи империята си имено с тези пари. Но, Асен простия селянин от Хавард не може да направи връзката. Така е, сложиха пълни инфантили да управляват.

ГЕРБ вече е в агония. Вече няма кой да им помогне . Щом отвъд океана се намесиха това е края за тях.

Санкцията Магнитски се налага на страна, не на фирма. Налага се когато е ясно че страната няма да вземе сама наказателни мерки към корумпиран бизнесмен. Така че санкцията е срещу служебното правителство и Радев. Ако Бойко беше на власт тази санкция изобщо нямаше да бъде прилагана.

ни върна в Комунизма. Стара хулиганска песен: Ела в Комсомола, ела при нас, ще ти дадем пистолет и тайна, и ако нявга е.б.л съм в г.ъ.з що ли ви не е.б.а ПУ.тката май.на!!!

Като видя кокорчо с тъпия поглед ме напушва смях.

Отколкото на Имотния крал и Харвардците в краката!!! За един изборен ден могат да гласуват максимум 150 човека! Като не слушате Баце, целувайте на Тошко Африкански зад..Мика....

слагай в устата с лъжица лайната, които сереш и самоизяздаш

ни върна в Комунизма. Стара хулиганска песен: Ела в Комсомола, ела при нас, ще ти дадем пистолет и тайна, и ако нявга е.б.л съм в г.ъ.з що ли ви не е.б.а ПУ.тката май.на!!!

Асен Василев да докаже първо произхода на средствата по обучението му в Харвард. Един пълен цикъл на обучение в този университет отива средно на 500,000 щатски долара. Само да не излезе с номера, че е бил стипедиант и че са го приели там като такъв, защото това може лесно да се провери и ако излъже, сам ще си забие копието в гъза. Така, обратно на въпроса, кои са мама и тате финансирали Асенчо с тази сума. Мисля, че обществото е длъжно да знае!

По принцип за твое сведение в университетите от т.н. Бръшлянова лига - първите топ университети в света, големият проблем за кандидатите е да бъдат приети - изискванията са много високи, конкуренцията е огромна и критериите включват не само отличен успех - това е необходимо, но не достатъчно условие, но и други, вкл. ПРЕПОРЪКИ и издържани интервюта! Без тях не става! И само с пари, дори и с много пари (само) не стана! Поне преди време бе така... Въпросът с парите и издръжката не е маловажен, но е второстепенен. Има много и различни начини да финансиране - освен заеми, награди, поощрения, грантове, дотации, ... Но по принцип няма нищо лошо да се споделя опитът на успелите - казвам го без никакъв лош контекст и задни мисли, както е при теб, за да могат повече младежи да се научат и окуражат!

Бойко е най-успешният Премиер след Стефан Стамболов и отново него ще изберем Бойко обича Народа и Народа обича Бойко ! Никакви хейтъри, помия и лайна на руските подлоги и Хвърчила това не могат да променят.

С такива управници като Василев Щетите са големи, По опитни хора биха се справили по добре Това е положението в България

Свободата идва на 11. 7ми когато ще се отървем от тях и ще има демократично избрано правителство на Република България

на 11-07 - да се продънят дано всички калинки, крадливи гробари и най-вече наредените на хранилка фирми таковали бъдещето на 2 поколения младежи и прокудили 2 млн. българи от страната-проклети да сте ГЕРБ и всички бандити и боклуци подкрепящи тази бандитска партия на паразитизмът и кражбите. Мая ще ви оправи!

На 11.7 ще ми го лапнеш напречно, щото никакво правителство не може да бъде съставено!

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

Ти си свали маската, за да ти се изпразня в устата, шизофреник неадекватен

Може и да са

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубава вечер, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

В Харвард ли ви учат на тия селски номера? “Беше много страшно, за малко да пламне ужасен пожар, но ние се справихме”. Какво точно направихте бе, умнокрасивия с изцъкления поглед? САЩ назоваха съвсем конкретно трима души. В момента лицето на единия грее от всички билборди в столицата, рекламира партията си за изборите и се гласи да става министър-председател. Та да попитам, конкретно какви действия предприехте срещу тримата посочени в списъка “Магнитски”?

Интересна ситуация! Приходите в бюджета се увеличили и м-ра смита,че това е поради развиващата се икономика.Горкият!Производството ни не може да се усети, а туризмът ... аха аха да признае несъстоятелност.Причината за по доброто състояние на бюджета е,че вече почти два месеца не се краде в размер на стотици милиони.Представяте ли си да не се допуснат тези кражби за цяла една година?Дай ,Боже!

Г-н асен василев каза, че икономиката е добре. За 1 месец служебното правителство направи това, което мвф, сб, фед и междупланетарната галактическа финансова федерация не могат за 1 година. Усмихнете се г-н василев! Вие сте гений! Ако икономиката на България беше в криза нито славуца, нито руца, нито мая, нито тошко, нито рашко щяха да се напъват да влизат във властта. През 1996г. когато икономиката беше зле ахмед доган навиваше костов като девственица да стане премиер. Нашите партийци нямат топки в криза, само когато кучето умира са силни.

Магнитската лустрация е по-добра от никаквато. Дет се вика, по- добре късно отколкото никога ;-)

Коколев стига се натиска на Прокопи.

Нямало проблем, че човек на толкова важен пост в държавата, продал фирмата си на бедняк. Това може да се случи само, ако продавача е мошеник или е филантроп. Кой назначава филантроп за шеф на НАП?

Цялата икономика вече е заразена. Фирми, които чакат на хранилка, не са конкурентноспособни. С какво са по-различни от соц-предприятията, които произвеждаха на килограм некачествена продукция, за да отчитат рекорди и петилетки за 4 години? После нещото се изхвъряше тихомълком, но героите на цоциалистическия труд се множаха, ставаха депутати, награждаваха ги пред строя, с апартамент и кола без ред, такива ми ти работи. Цял завод имахме за електрокари - износ за Япония. Там ги претопяват и извличат ценните метали. Които могат да послужат за нещо по-смислено.ю Мисълта ми е, че това, което ГЕРБДПС причиниха на икономиката, няма да може да се поправи с години. Пеевски, Гела, Черепа, Вълка, Ковачки, да не изброявам повече, но тези хора ни закопаха като държава. Дано има възмездие.

Причината за високата събираемост в момента е , че срока за внасяне на данъци по ЗКПО е до края на юни. Ц Ризова го попита каква е причината за увеличаване на притока на данъците Асенчо си припаса заслугите както и са шефа на на НАП. Те лъжат повече и от Борисов.

Уникален циркаджия и палячо, на който вярват само бабичките...

Едно смислено мнение няма освен лични обиди и псувни, ама ГЕЙ младежи толкова си могат като са получили севдиния СМС. Деба меките китки, Флоров не се крий.

Грешен отговор. Комуняро-бандитското управление на служебното правителство застрашават икономиката.

Гербаджийската младеж налази форума да брани толупа. Явно нещо планината и четенето на Вазов не им допада. Пък, нали и Севдето вече ги снима, що да не си дойдат на простотията?!

Духам без пари ако кажете, че мразите ГЕРБ

т.e. простаците на Бойко;(((

Гербаджийските тролове се надпреварват да демонстрират простотията си. Медията трябва да вземе отношение и да не допуска долнопробни коментари.

Да, те толкоз си могат. И ББ прост, и те прости. Истинското лице на ГЕРБ :(((

Като лапаш патки не си отвратен, нали?

То и ти можеше да не гледаш така идиотско, ама на...

Той е свикнал отдавна, кукче е на Прокопиев.

На анално изненадан от дружката си Пецов Жените им дали знаят?

Estestveno, 4e maikata na 6i6i i 6i66 ne bili swurzani lica :)). Tozi ni ima za maloumni - dobre,4e ne zhiveq v BG.

Тоя или е луд за връзване, или е педер@ст , а може и двете заедно. Привички случаи е пълен боклук.

Лайняр!

А ти си минетчия....

...и как тъй внезапно разбра тая работа?

Всеки може да види как го клецат двама осмокласници в една баня

Това, че ти си гей с психични отклонения, не означава, че всички са като теб, Мунчо.

ТОЯ НЕ ГО РАЗБИРАМ....ГОВОРИ ПО ХАРВАРДСКИ, АМА ЗВУЧИ ЧАЛГАРСКИ!!!!!

2 безспорни като факт неща: 1) Ендемична корупция, и 2) Превзета (от мафията) държава и институции! И връзката между тях вече е очевадна! Какво означава президент, премиер и министри, принципали да не могат да получат необходимите документи и информация от подопечни институции, дружества, фирми и ръководствата им, от подчинените им?!? Истинските реформи могат и трябва да започнат от репресивните органи а институции, защото те се оказаха напълно завладени от мафията - службите трябва да бъдат разформировани и изградени отново - толкова дълбоки са проказата и пораженията там! Същото важи и за прокуратурата, и за ВСС! Какво значи всичките им ръководители да се крият като плъхоне и да саботират - не служебното правителство и президента, а държавата и държавността, националната и европейската сигурност, самата идея за преднозначението и съществуването им! Всичко това е толкова абсурдно, толкова бедумно, че не е за вярване, ако не сме пряки свидетели!

Казах мий си сливата по редовно смърди ш.

Помня безкрайна поредица от СЛУЧАЙНО ПОПАДНАЛИ ВЪВ ВЛАСТТА финансови министри : като се започне от ТРЗ-то на Иван Костов - Муравей Радев и се мине през Менда Стоянова , Кирил Ананиев и се завърши с Владислав Горанов всички те с умствен капацитет около 5 % , че и по-малко от този на Асен Василев ! И сега простия българин , ненаправил си труда изобщо да попрочете какъв е този човек , каква му е билграфията , образованието , ценза , международния му образ дори дава оценка на това как бил гледал !?! Абере прости народе - да не би да си избирате мистър Олимпия ? Или стриптизьор за нощен бар ? Или актьор за сапунка ? Що за тъпотия , що за кретения ? Искате ли си тъпанара Влади Горанов ? А ?

Си "компетентен и аналитичен" , рускомокому истически трол

Ами вижте прашките на избрания от него шеф на НАП...

Ама Короната не дава. Изби си по мафиотски тертип семейството грипове, та един Магнитски ли ще й се опъне. Тоталитаризъм!

Не съм луд. Не съм дрогиран. Аз така си гледам...

"Икономиката се развива добре, нямаме тежка криза." (Асен Василев) Ама как така, не го вярвам! Ама нали при ГЕРБ държавата беше в разруха нямаше останал и един лев в хазната? Ама нали при ГЕРБ всичко беше корупция? По-големи наглеци и разбайници от управляващата хунта на Радев просто няма.

Може да се зарази само икономиката на другарките и другарите, които си легнаха върли комунисти и се събудиха по-капиталисти и от капиталистите. От тогава до сега си играем на демокрация и капитализъм с партийци и производните им.

Дядовците и бащите биеха, убиваха и национализираха, сега синовете и внуците бият, убиват и приватизират