"Алибаба" с продажби за 12 милиарда долара само за час

Това е с 22 процента повече от продадените стоки през първия час на миналогодишната акция "Ден на самотните сърца"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китайците са работлива нация. Те изкупуват на безцениса суровини от руската кочина , изсичат цял Сибир и произвеждат всичко. Руските алкаши са мързеливи, дори и да заработят някоя рубла, веднага купуват боярьйшник или спрт и се натряскват… Китай преработва суровината и продава своята продукция на ватенките, от което печели много кратно. За съжаление Китай е само 3 Де принтер за щатите, защото всичко се измисля в Америка и Китай се използва поради евтината работна ръка. Дори без да осъзнава всеки жител на планетата използвайки компютър, смартфон, интернет или друга IT технология , подпомага капитализацията на американската икономика. Така се оказва че целият свят работи за икономиката на Америка, като използва продукти и сервиз измислени и създадени в САЩ като : Google Android, Apple iOS, MS Windows, МАК, Youtube, facebook , iPhone , SWIFT, платежните системи Visa и Mastercard , PayPal… и много други… Така че дори и тези лъжци и зомбирани идиоти , които неистово крещят че „ живота в Америка е ужасен, че скоро доларът ще рухне, че Америка ще се разпадне…“ – те сами правят така, че това да не се случи никога… Използвайки всички тези американски продукти и технологии тези червени оракули всъщност индиректно подпомагат американската икономика, защото всички тези продукти и услуги съставляват повече от 60% от американската икономика. За това американците са спокойни за бъдещето на Америка – докато цял свят ползва техните продукти – американската икономика ще расте, в САЩ ще се откриват все повече работни места и стандарта на живот на населението все повече ще расте. Така че е задължително - всяко нисшо кремълско или Пригожинско червеникаво-кафяво тролче да осъзнае – в момента в който натиснеш клавиш на клавиатурата , за да се изходиш с поредната лъжа и инсинуация за Америка – не забравяй : ТИ ПОДКРЕПЯШ И РАБОТИШ ЗА ИКОНОМИКАТА НА САЩ. И Америка ти благодари за това ! - Само една Калифорния има по-голям БВП от цяла Русия. У кремлеботов горит анус.

Бах преди 3 години в Китай. Първото, за което екскурзоводът ни предупреди, беше винаги да си носим ролка тоалетна хартия и собствен сапун. Няма да намерите тези неща никъде. Периодично гореща вода. електричеството също изчезва от време на време. В провинцията на медицината почти няма и помен. Нямат пенсии. Те ядат ориз, зеленчуци и понякога риба. Смога и задимеността на градовете е катастрофална. Автомобилите са достъпни само за много малко част от населението. Обикновено образованието при хората завършва някъде на ниво 5-и клас – на китайското правителство са удобни нископлатени роби, които за купичка ориз ще работят по 14 часа минимум. Ако това са все атрибути на голяма, мощна сила, то аз съм марсианец. Мисля, че Китай се изхвърля много в своята комунистическа пропаганда , опитвайки се да се конкурира със САЩ. Най-лошото има в затворени райони, като Уйгур. В райони с металургия и тежка промишленост. И там няма достъп за журналисти и туристи – прилича на съветслият ГУЛАГ. Стандартът на живот е важен. Болшинсвото от Китайските работници живеят в кутии от телевизори. Кой е по-богат - в лодки със сенник - джонки.

И сто трилиона да бяха направили и не за час, а за секунда, хората си остават същите малоумници, които като тъпи овце няма да проумеят какво е най- важното за тях докато са на гости за мига, който имат от горната страна пръстта , преди да отидат пак в пръстта.....ненаситно е човешкото око

Алибаба е истината за съживяване на търговията на дребно в България. Но. Но ние сме в ЕС и той налага унищожителни мита на вноса от Китай. Освен ако не е контрабанда, до която имат достъп само властимащите. Преди да приемаме европейските правила трябва да имаме алтернатива, като митнически складове и най-вече евтин конкурентен достъп д тях. в момента най-евтините европейски складове на китайски стоки от алибаба е в Германия и доставката оттам излиза златна. Но на кой му пука от мутрите на власт за българите.

амче нали затова е Алибаба

Соца ще се върне по екологични причини. Кислеото мляко и всички беалкохолни в стъклени опаковки за многократна употреба. Цял живот една кола телевизор и хладилнил, нови дрехи 1 път годишно. В магазина избора на стоки беше ограничен но и замърсяване нямаше?

Е как да е нямало замърсяване, беше си трагедия! Говоря за индустриалното замърсяване. Сега има повече замърсяване с разни неща за еднокранта употреба - чантички, чашки, шишета и прочие. И от колите също.

..... старнно, продажбите за 11.11 за тази година още не са почнали но ДИР-а вече знае

Имаме 6 часа часова разлика с Китай. Освен това промоциите започват в 12:01 през нощта.

Нормално, хората са фрашкани с кинти. Какво да ги правят?

Ами китайците и те правят бизнес хората, само в БГ се дреме по форумите.

Че прави бе. Отваряш сайт и правиш.

Къф сайт ще отвориш бе....НАП само това чакат.

Па да не мислиш че в Китай всеки може да си отвори магазин и да стане комунист милионер?

Аха... в Китай всеки може да стане комунист милионер и НАП няма да го спре. Натискай си плюсове сам.

Малоумие! Всички такива разпродажби и купуване заради самото купуване на какви ли не боклуци, са малоумие. Св. Валентин, Коледни подаръци и пр.... лудост! Ненужно опоскваме ресурсите на планетата. И после био мио и т.н. изпадане в крайности, че да било потреблението добро за хората и планетата. Основният проблем е в безумната и ненужна консумация, в харченето на огромно количество излишен ресурс, без истинска реална потребност!

Основният проблем е човешката свръхпопулация. Ако хората са в рамките на 2-3 милиарда, Земята ще се справя. Всички останали проблеми са следствие на този!!

При 300 млн още по-добре

в Европа раждаемостта сред бялата раса вече е намалена под необходимата за поддържане на популацията....така че, ако обичаш, пиши за необходимостта за намаление на раждаемостта в африкански форуми, Тунберг ще те цунка за награда...

Ако тия продажби се бяха случили на Амазон сега щяхме да четем дитирамби за капитализма и великата американска икономика. Но тъй като са на Али Баба вместо това ще кълнем алчния комунистически потребител.

не знам защо си решил, че става дума само за продажби в Китай? От AliBaba даже се пазарува повече извън Китай... вкл и у нас е супер популярен.