Албански фермери се оплакват от български дъмпинг на агнешко месо

Родната продукция е по евтина с около 50 албански лека (80 ст.) на килограм спрямо местната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как там е 4 лева а тук 14

Живо тегло ве аркадаш

Най- вероятно да е от някъде другаде, минало през България и станало българско. Усвоени са някакви пари за износ и те така.

Няма никаква логика в Албания месото да е по-скъпо - безработни и пасища бол.

Защо у нас няма агнешко месо за 250 лека /4 лева/ ? И изобщо къде са агнетата? В закусвалните се продава само агнешки черен дроб под формата на дроб-сърма.

Сарма, ама не се хваща, в България вече не е срамно да си прост.

Най-накрая и ние да попречим на някого