Гръцката компанията Vitex, която заема водеща позиция в сектора на производство на интегрирани решения за архитектурни бои (Vitex), композитни системи за външна топлоизолация (Vitextherm) и битумни хидроизолационни материали (Hermes), представя нова продуктова линия за луксозно покритие.

В началото на месец юни българското дъщерно дружество на компанията - Витекс България ООД, официално откри новозакупена търговска база в София с площ от около 8000 кв.м. Събитието бе ясна заявка за намеренията на компанията да затвърди и увеличи позициите си както на международния, така и на българския пазар.

Снимки: Ангел Юруков, Dir.bg

Очаква се новите специални продукти на компанията да пристигнат със заявка за обогатяване на интериора с разнообразие от цветови нюанси, чувтвително засилено усещане за светлина и простор, и премиум завършек. 

Снимки: vitex.gr

Междувременно, на корпоративно ниво, компанията продължава да инвестира в експертно обучение на персонала си и затвърждаване на фирмената политика.

"Забавлението на работното място е ключов елемент от стратегията ни и ние се стремим да запазим аполитично отношение, което подобрява удовлетворението и представянето на служителите.", категоричен е изпълнителният директор на компанията Армодиос Янидис.

Снимки: Ангел Юруков, Dir.bg

Благодарение на стратегията си да поставя потребителски нужди на първо място и с мисъл за развитието на тенденциите в интериорните решения, екипът на Vitex е посветен на това да предостави положително изживяване в необятния и пъстър свят на архитектурните бои, както и да затвърди дългосрочни пазарни взаимоотношения.

"Докато гледаме напред, ние се ангажираме да надграждаме напредъка си, непрекъснато да подобряваме нашите предложения и да обслужваме клиентите си по най-добрия начин.", споделя управителят на Витекс България ООД Йоанис Георгиу.

*Материалът е реализиран в партньорство с Vitex!