Коментари - Проблемите с корабоплаването през Червено море се разрастват | Бизнес.dir.bg
назад

Проблемите с корабоплаването през Червено море се разрастват

Атаките стават все по-навътре в морето и капацитетът на превозите от между Далечния Изток и Европа се очаква да се свиее до 20%, посочва "Мерск"

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Проблемите с корабоплаването през Червено море се разрастват | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Важното е Колективният Запад да се гърчи в мъки да търпи големи финансови загуби.

Хайде стига бе. Нали целия американски и европейски военен флот е там. С една шепа хора с прашки не могат да се справят а ние чакаме да ни защитават от всякакви заплахи.СРАМ !!! И толкова милиарди се наливат в това НАТО - за какво ?

Вчера германиците с непобедилия флот от 4 кораба се изтегли, защото повредиха един и трябва да го теглят до Германия за да го поправят. Тъй като останалите 3 не могат да се пазат взаимно ги изтеглиха. Май един от тях го използват като влекач. Изобщо САЩ и Британия докараха Европа до пълна оръжейна зависимост. Дай да видим сега дали ако хусите ударят още два кораба дали не трябва и тях да изтеглят. То и самолетоносач без поддържащи кораби е нищо.

Тая русофилистична пропаганда дето я блеете във всяка новина стана яко тъпа! Нямате ли нещо ново? С което да се опитвате да убеждавате колко са жалки еврогейтаците със скапаната си икономика, двойните си стандарти, жалките си кораби и влакове и прочие простотии? И как едни мангали с прашки им съсипват корабите и ги гонят да заобикалят? Що не ходите при мангалите да ги биете тия омразни европейци с тия прашки и да се радвате на мангалска свобода и демокрация? Или пък да идете да се биете за Путлер и да требите укри? Аааа - ама си седите на дебелите г.зове в гадното ЕС и матката миризливи постове за копейки... Колко сте жалки давате ли си сметка?

Къде видя Русия тука? Русия е официално на страната на Израел. Абе някои халюцинират руснаци навсякъде

Йемен е 34 милиона и расте. България беше 9 милиона, когато Йемен беше 27 и сега е 5-6 изчезвайки. И дори и сега, в гражданска война са по-единни от цепещитесе се на каквото могат и както искат отвън българи. Така че там имат собствени ракети и дронове, както ги има Иран, принуден от санкции. А България със нато, който ни обезоръжи, няма самолети и за парад, да не говорим да произвежда нещо, което хвърчи (освен от скъпа хартия). Иначе и Йемен и България произхождат от османската империя и нямат нефт. Между другото слушай как завършва йеменския химн.