Вероятно за голяма част от вас, когато дойде средата на месец декември, мислите са насочени към успешно завършване на годината и празнично настроение. В много компании това е време за поредното Коледно парти. В обичайната ситуация сте резервирали любимо място в града, в който живеете и тръпнете в очакване на деня, в който заедно с колегите си да разпуснете подобаващо. Очакват ви позитивни емоции, съпроводени с разчупване на офисната атмосфера, време за нова прическа и специално облекло, за размяна на малки и често символични подаръци и много, много алкохол. Да, определено градусът на настроението по време на Коледно парти, нараства с изминаването на всяка една минута. Сериозните работни маски падат, за няколко часа оставяте настрана проектите и задачите, несъмнено е време за празнуване.

В края на 2020 година, всичко написано по-горе, звучи като Коледна приказка. Възможно ли е да преживеем подобни емоции и през този месец декември?

Отговорът категорично е "Да". Стига да искате, винаги можете организирате незабравимо Коледно парти, което да помните дълго. Да, то ще е много по-различно от традиционното, но не го ли прави именно това още по-интересно?

Почти всеки от нас свикна да ползва ежедневно услугите на мрежите за видео разговори. Те се превърнаха в събитие, което ни се струва, че се случва от години и приехме за нормално.

Е, защо тогава да не потърсим решението именно в тях? Възможно е, нали? Какво трябва да направите, за да се случи?

Във всеки един офис има хора, които могат да изпратят на всички колеги покани в избрана и удобна за всички видео мрежа. Да насрочите ден и час. Да си изберете няколко интересни теми за разговор, та дори и да импровизирате, когато моментът настъпи. Достатъчно е дори да си кажете едно онлайн "Наздраве" и да отправите своите най-добри пожелания за успешна нова 2021 година. Както целите на всички хора в една компания са тя да бъде успешна, нека в такава ситуация да бъде и много забавна.

Не пропускайте възможността за най-нестандартното Коледно парти в живота ви. Убедени сме, че много от вас, вече са организирали подобно и ще споделят своите впечатления, съвети и весели моменти.

Накрая, отправяме и нашите искрени пожелания за успешно завършване на 2020 и по-добра, по-здрава и ползотворна 2021 година.