Кирил Николов има собствен бизнес от 12 години - занимава се с маркетинг и реклама като фрийленсър. В последните 3 години двамата със съдружничката му Гергана Баева създават и се грижат за три много интересни места за красота в София.

Едно от тях е "The Barber Shop"- място само за мъжко подстригване. Или с други думи - една възродена бръснарница. В миналото бръснарският занаят и бръснарниците са били част от атмосферата на София.

Кирил и Гергана стартират бръснарницата от нулата и тя постепенно се превръща в място, на което клиентите се връщат отново, в своеобразен мъжки клуб по интереси.

Точно там, касовият апарат Daisy Micro C допълва атмосферата със сигурност и традиция, в един мъжки съвременен хъб.

За всички в "The Barber Shop" e важно в натоварените мигове да могат да се доверят на стабилен и сигурен "приятел", какъвто е касовият апарат Daisy Micro C. Със своя голям дисплей, който не напряга излишно човек и с удобните си, големи бутони, всички са спокойни, че могат да му се доверят. Също така той е от устройствата, съобразени с най-новите изменения в наредба Н-18.

Касовият апарат Daisy Micro C е своеобразен носител на градския дух - функционален и изключително надежден - едно традиционно и сигурно допълнение към мъжко място като "The Barber Shop".