Пазарът и търсенето са най-точният и верен измерител за това кои наистина са най-добрите касови апарати. Този показател нарежда българската компания Daisy Tech сред световните лидери с продажби в над 50 държави в Европа, Азия, Африка и Южна Америка.

Благодарение на високото си качество, касовите апарати на фирма Daisy Tech са сред най-популярните и надеждни устройства на много чуждестранни пазари, сред които Австрия, Италия, Чехия, Румъния, Македония, Молдова, Грузия, Словения и още над 40 държави по цял свят. Daisy Tech е производител №1 не само в България, но и в цяла Европа, като от създаването си до днес е продала над 2 000 000 фискални устройства по цял свят.

Анкети сред потребителите показват, че те са предпочели касовите апарати на Daisy Tech заради влаганите в тях най-висококачествени материали, компоненти и практични иновации. По думите им, устройствата на българската компания се отличават с изключително бърз процесор; надежден, скоростен и безшумен принтиращ механизъм; висока скорост на печат на бележките, супер удобни операторски и клиентски дисплеи с достатъчно големи и видими цифри. Потребителите на продуктите от хитовата по цял свят гама Compact са изключително доволни и от издържливата им вградена батерия. Те споделят, че устройствата на Daisy Tech издържат по цяла седмица работа само на батерия, като зареждането й отнема не повече от час!

Разнообразните и удобни комуникационни възможности също са са сред топ причините серията Compact да бъде предпочитана от над 2 милиона бизнесмени, производители и търговци в над 50 държави на 4 континента. Това е така, тъй като новото поколение фискални устройства на иновативната българска компания дават възможност за връзка с компютър, таблет и други мобилни устройства: чрез Bluetooth, WIFI, USB и пр.

А една от големите гордости на компанията - най-малкият касов апарат в света Compact S, притежава и подсветка на клавиатурата, което го прави подходящ за работа и при недобре осветена работна среда. Продуктите на Daisy Tech са издръжливи на атмосферни условия където и да е по света, като пряка слънчева светлина, влага, студ, а работният им температурен диапазон е от впечатляващите минус 10 до плюс 45 градуса по Целзий!

Всички тези факти правят касовите апарати Daisy Tech най-предпочитаните и сред клиентите в България. Родните потребители споделят още, че избират продуктите на компанията и заради това, че те са изцяло съобразени и сертифицирани спрямо последните изменения в Наредба Н-18, които трябва да бъдат приложени до 31 март от всички регистрирани по ДДС и до края на юни - от останалите бизнесмени и търговци.

Подробности за това защо продуктите на Daisy Tech са предпочитани от над 2 милиона души в повече от 50 държави по света можете да научите Daisy.bg.