Войната върна инвеститорите към долара

Ескалация на конфликта между Русия и Украйна подкрепя американската валута

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо да сте чули че Судитска Арабия иска Петрола Да И го Плащат В Йени ???? Алцхаимера Звъни На Принца А той не Вдига На Хахото Който Се Меси в Вътрешната Им работа за Кашоги И други 70-80 човека Дето си ги колят там за Мурафет Щото са Изменици !!! Та В тоя ред на Мисли паща Памперса Своето Кутре Борката Донсана Уж Да Моли За Пе ефтин Петрол И Леко Е Шепнал на Принца Че откаже Ли Долара Ще му Запалят Кладенците За Доказателство ИМ Взривиха една рефинерия уж били Бунтовниците !!! Са Като Не подаде Русия Краварите Ще Згромолясат Еврото Инак Си Отиват Те !!!

Байдън успя да унищожи тотално САЩ, не че бай Тръмпи беше по добър, но поне не беше военолюбив, а само мръсен и лъжлив търгаш. Байдънчо успя да я приземи САЩ тотално, а някога САЩ бяха наистина Велики докато сека са жалки и аругантни и все повече хора по света започнаха да го проумява.

Новината ти казва, че доларът става все по-силен, ти демагогстваш, че САЩ били изгубили нещо. Реално в САЩ и бензина е по-евтин от тук, и основните стоки. Русия губи, Украйна губи, ЕС губи, обаче САЩ в момента печелят. Те изнасят петро л и газ в момента, почнаха да си добиват техния алуминий, което беше мечтата на Тръмп. Очевидно е какво става и който не го вижда е или сляп или глупав.

Руският кенеф фалира! Рублата става вече само за разпалка! :))))))))

Фатме, объркали са ти рецептата да си знаеш..

Как е дупето Майоре, боли ли, боли, та започна и да го лапаш сега :) :) :) Спри се че смърди вече от течности

Чудно как 5 гъзолизеца са подкрепили подобно мнение, което подхожда на хомосексуалист (не че имам нещо против твоя вид, все ми тая, повече жени за мен).

Долара няма да изчезне както им се иска на крайните русофили. Но и тези от другата страна ще плачат....света се промени скъпи мой американофили и от тук нататък, по байра надоле :-) Нали знаете кое е най голямата сила на долъра? Че през него минава търговията на петрол. Е...мисля всички виждат че това е на път да бъде подкопано а от там и долара.

Бъркаш се, Америка през няколко епихи подменя това, за което е актуално и в момента да кажем е петрол. И грешното ти мислене се дължи на това, че не търсиш причината, а виждаш резултата. Америка инвестира във всяко нещо, което има смисъл и ако утре новия "петрол" е водорода, той пак ще се търгува в долари, ако утре новия "петрол" са полупроводниците те пак ще се търсгуват в доалри. А Русия си мисли, че само с кражба може да съществува (то това тяхното и без друго не е живот). Но и на това му идва края.

Стойте далеч от тая валута, предстои супер обезценяване в обозримо бъдеще. Статията е от същия вид като говната за криптовалутите. Опитват се да запушат предлагането по всякакъв начиин, статия в българя е мноооого отчаяна история, опитват се да съберат стотинките от пода.

Знаеш ли, това вече съм го чувал....И да не повярваш беше преди 30 години, после преди 20 години и преди 10 години също. Пък долара си е там и да ти кажа всички мои познати руснаци друго не държат в себе си. Даже им се смях едно време че и евро не искат, само долари. Дали е случайно?

и през 1929, 1978 и 2008 Добре че ФЕД обра златото на всички държави Намирали били все нови неща с които да напълнят долара със стойност, но все чужди

А рублата стана резервна валута, в русия.

Трябва да ти кажа че така само хвалите Русия. Държава която до 1989г нямаше никаква модерна икономика, през 90те беше тотален хаус и само за 20г се вдигна на крака А вие вече я сравнявате със САЩ и тяхната 100 годишна икономика и очаквате от нея да има същото икономическо влияние.

Тично обратното, тази война отдаличи всички инвеститори от долара и той бавно и славно ще потъне, а санкциите от САЩ показаха на целият свят как се краде пладнешки. Никой не беше обръщал внимание къде са златните резерви на Ирак, Либия, Венецуела, парите на Иран и още много други държави които се демокретизират от ФАЩ.

Така ли пише в Камсамолская правда! :))))))))))))

така поше в оная работа на майка ти

Ко стаа Фатме. Не не пише така в правдата, така пише в Мурзилка щот тоя левъл се изучава от деца от 3 до пет години. аде със здраве хомофил недъгав хехе.

Алооооооо, аз колко пъти да ти казвам, да си завършваш постовете с "КПСС - БКП вечна дружба!" ?!

Ой на баба неграмотното. явно нещо си объркало дрогата баба. Аз баба бях във комсомола и не беше баба толкова зле. Хората баби живееха спокойно, а сега такива като теб баби си бъркат по дупките и се чудат какво са... трансджендъри или..... объркано си ми баба ама ти не си виновно то господ дава, но и взина... е явно при теб е взел всичко горкото и те е оставил баба само с една гънка

Други друго казват . Започва началото на края на доминирането на долара .

Ами рублата? Тя с колко поскъпна?

Много лъжа има в този коментар , прилича на поръчков, точно сега държавите се опитват да избягат от долара и започват да търгуват в национални валути.

Значи в Русия вече има два вида пари - руска рубла и рубла - путинка. Едната хич не я бива.

Войната е и за долара.