Вдигат пенсиите с 6.7% от юли 2020 г.

Не се предвиждат промени в режима за изплащане на болничните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тогава няма да ги вдигаме. Чак когато синовете и дъщерите ви почнат да се осигуряват с 20% повече ще ги вдигнем с 20%. Като с 30 то с 30. 40 на 40. Да видим колко мислят за вас. Щото 2.5 млн работещи издържат 2.2 млн пенсионери. А троловете тука дори не плащат пенсионни осигуровки, ама искат искат искат уж... копейки да звънят в копанките им.

Тези на снимката къде и за какво ръкопляскат? Радват се на ниските си пенсии или на мазните предизборни лъжи на ГЕРП? Дир-а се старае та престарава за грантовете на А за Б с абсурдни манипулации. ДИРА, като преститутки ли заработвате?

И през 2020 г. пенсиите отново ще бъдат намалени, а пенсионерите ще станат още по-бедни. Защото с тези евентуални 6,7% милостиня едва ще се покрие само поскъпването с над 60% на насъщния, на хляба . Оттам нататък с увеличението на тока, парното, дървата, въглищата, на лекарствата и храните, пенсиите летят надолу и убиват с глад и студ. Да работят хората по 40 г. и в края на живота им да смъкнат жизнения им стандарт на скотско ниво, означава че България се управлява от престъпници и убийци. Пенсионерите имат само един изход - да ударят смъртоносно герберастките си палачи на изборите, или в противен случай сами ще са виновни за скотския си живот. Пенсионерите, както и работещите трябва да знаят, че ги лъжат - има пари за увеличение на доходите, но ако народът ги получи от кражбите на управниците и олигархията ще отпадне едно яко перо. Българският народ никога не трябва да забравя, че всяка власт произтича от него и да не се страхува си вземе обратно правата, ако трябва с всички средства.

Бате. Боко обяви в началот на тази година, че вдига заплатите с 10 на сто, после ги вдигна със 7 на сто, но не престана да твърди, че ги е повишил с 10 на сто. Но за да е всичко о кей, намали Допълнителното материално финансиране значително и в момента не само, че не е вдигнал приходите ми, а сравнение с миналата година, ги е намалил! Та така и с пенсионерите!

Предизборни трикчета Вдигат пенсиите с 2 лева, а ви набиват сметки за други 200!

От юли 2020г, а сега се хвалят, защото идват избори.

Тръпи ,коньо за зелена трава...................

По-скоро Мунчо Радев ще си вдигне самальота, отколкото Тиквата да вдигне пенсиите...

Предизборните циркове нямат край. А от юли 2021 колко ще ги вдигне бате бойко, за да прилапа някой глас след седмица?

Уха.ха-ха... До юли 2020 я камилата -я камиларя... То отсега ,не само 6,7 % ами с по 16-17% са се вдигнали и тока и дървата ,водата и храната...а ако преживее зимъска ...до на пролет да се Фане за зелено ,оФСЪта не се знае що я чака,че касапи много ...запретнали ръкави ,точат лиги да доят ,да стрижат чак до кожа ,даже и разкостят паднала под ножа !

При управлението на столетницата пенсионерите слагаха хляб във фризера все пак. Пък и 6.7 % е поне една теезесарска пенсийка през комунизма. Да, ниски са ама пенсионните фондове се източиха и започнаха още от края на 80 те.

лъжеш като дърт циганин! Аре, манго, обясни на публиката с какви доходи на село вдигаха двуетажни и триетажни къщи при социализма! Обяснение нямаш, нали, дърт лъжец, щото каквото и да кажеш пак ще е лъжа. Обясни също и как се живее сега на село без напоителни системи и с ежегодните масови кланета на добитък. И накрая, лъжецо, отговори, защо днес хората бягат от селата, защо закриват стотици опустели призрачни села, защо хората напускат къщите си и се евакуират където очите им видят след циганските набези, бедствията и потопите! За такива като теб, лъжецо, лопата по главата трябва. Гнусни сте!

Сто пъти писахте,че от ЮЛИ догодина ще се вдигат.АБЕ ИЗРОДИ ВИЖТЕ ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО,ХРАНА,ОТОПЛЕНИЕ,ЛЕКАРСТВА.ЗА ДРЕХИ ПЕНСИОНЕРА НЕ МОЖЕ И ДА СИ МЕЧТАЕ.ВИЕ СЕ ЗАМОЗАБРАВИХТЕ

не сто 200 пъти ще пишат докато не минат изборите

до юли ще са назад с 16,7 %