Ударно нарастват необслужваните дългове на домакинствата

Най-много задължения се трупат в големите градове и в Северозападния регион

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Банка ..означавало "Скамейка за преговори" ??? А Банкрут означавало ...Cчупена скамейка !!;))

ИПОТЕКИТЕ ?? И ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ СЕ СРИВАТ ?? БАЛОНЪТ Е ПРЕД СПУКВАНЕ !!! ЩЕ СТАНЕ !!!

Няма понятие "необслужвани дългове"!

абе аз трупам трупам дългове ана тия проклети банки не дават достатъчно че да се омета някъде на юг

Защо ли ми се струва, че статията манипулира. От числата излиза, че или ноември 2019 е бил рекорден или през ноември 2020 банките са удрили спирачка на кредитирането? Защо се дават годишни изменения само, а не и месечните?

В Унгария, лошия диктатор Орбан задължи банките да не събират пари от длъжниците си. До март догодина. Много лошо и диктаторско от негова страна. Преди няколко години пък когата франка удари рекорди, ги задължи да превалутират в национална валута кредитите по курс в момента на взимане на кредита.

И какво става според теб, когато банките не събират парите си? БВП им пада с 6.5% тази година и следва нова криза. Банките гълтат яко вода, ще отчетат загубите, ще станат с отрицателен капитал и диктатора ще плати с парите на овцете за да продължат да имат банкова система. Само преди 12 години беше същия филм в целия свят, колко бързо забравяте!

Купи си Айфон на лизинг,сега приятна диета.Безплатен обяд няма!

И хамериканците си купуват Айфон на лизинг и какво от това.

The Bulgarian banks are with some 15% potential bad credits after Covid Credit moratorium. Observe that banks will not be bailed out from government as EU banks to show who is really creating the corruption and that EU banks are controlling the Bulgarian Central Bank BNB and Government with brain Implants and Mind Control on the waves of A1 and Tetra EU network. Banks should according to EU directive be bailed in with stocks , bonds and big deposits. EU banks have some 5 bn EUR deposits that should be enough if they bankrupt due to bad loans. Please EU people observe Bulgarian banks , I will observe your money not to be wasted on EU banks that are also close to bankruptcy after bad management last decade , zero bound interest rate by ECB , even negative, and covid.  

Задават се масови фалити на юридически и физически лица.

Обърнете се към правителството. То създаде криза. Или е невинно?

да плащат, кво ше стане ... нищо ли ?

Гледай ги ти тях - живи, мърдат, а не искат да плащат! Къде дават така?Поне с постните трапези всичко е наред по наши данни и все по-постни ще стават, а това е полезно за здравето им, така че трябва да плащат и за допълнително обгрижване. За много години!

Днес е бъдни вечер и посната вечеря е задължителна!

Това са най - големите кожодери! Тормозят хората и се нахвърлят като хиени ! Но Ковид ще ги достигне ! Боклуци! После да не плачат!

Само има един проблем ,когато са взимали кредита са питали само къде да се подпишат ,като дойде време да се връщат заемите става тегаво.Не обвинявам никой ,но да взимаш кредит за да си купиш телефон или телевизор само за да си "актуален"???

Моя тИлИвизор е има нема на 15 години, Сони 40 инча - има една яка драскотина в долното ляво кюше и много по-малко, но иначе бачка като чамп! Днеска купих Самсунг А21 за $250 - направо разточителство!

Не се притеснявайте живота е кратък голи се раждаме голи си отиваме!? На кредиторите Свети Петър ви чака!

Бирниците няма ли да влизат и те в локдаун,или нямат узъптяване.....

След празниците се очаква вълна от Ковид за тези с лошите кредити. Някой така ковидно ще се разпльоскат пред блоковете, падайки от високо.... И ще почнат да се тровят с олово строители на зелено и брокери прекупвачи... Ама си го заслужават.

И кво става сега? Народа забатачва и почва да фалира, но упорито продължава да тегли кредити и да купува жилища, щото цените растът и от страх да не се обезценят парите дето ги няма! Е, поне така ни увещават на талази брокери и "инвеститори" .... Любопитно е дали банките ще отпишат лошите кредити или ще спукат балона? Щото друг избор нямат. Както е казал един велик човек алчността се нахранва само с пръст... П.С С асфалт не става.

Не всеки си е изгубил работата, не всеки работи за минимална заплата, не всеки се чуди как да свърже двата края. За едни пандемията води до бедност, но други имат увеличение на доходите.

ВАпросА е коя от двете групи е по-голяма? Тейк а уайлд гес джиниъс!

Вие вземете прехраната на хората и после питайте що не си плащат заемите. Да не мислите, че и те като вас само "врътки" правят и точат пари от еврофондове...