17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Договориха примирие в Карабах, време е пак за стария конфликт, обществото в Турция не бива да скучае.

"Той направи проучвания за петрол и газ край гръцкия остров, намиращ се само на два километра от бреговете на Турция."

Турция изпраща войски в Сирия, превзема част от Кипър, праща емигранти в Европа, воюва в Азъбайджан, та един кораб няма да изпрати. Като няма кой да я спре, си прави каквото иска.

ЕС е като голяма компания, която се чуди какво да прави в почивния ден, всеки има различни планове. Трудно действа, но като го стори ... Предишния път самолетоносача Шарл де Гол гръгна към гръцките острови и се приключи с историята. Сега вероятно ще стане същото, няколко френски, испански, а може би и някой английски кораб ще дойдат на учения и ще се прибере турския кораб.

Приближават изборите Ердоган трябва да измисли някакъв конфликт с някого иначе ще му вземат стола!

Този насран турчин Ердоган си мисли че е център на всичко но вече никой не го иска за партнира .

ТУРЦИЯ ОТНОВО РЕКЕТИРА ЦЕЛИЯ СВЯТ .САЩ ,РУСИЯ И ЕС ДОКОГА ЩЕ ТЪРПЯТ ???

Не знам колко си Британец или на някоя автомивка си във Великобритания, ама Джонсън и Ердоган наскоро подписаха меморандум за търговско сътрудничество на стойност 20 млрд паунда. Някакви критики да си чул/видял по БиБиСи или други Британски медии относно политиката на Турция в Средиземно море и Карабах? Интересно защо Великобритания мълчи и Макрон не я покани на срещата в Корсика, Септември? А сега сети се кой подкрепяте Отоманската Империя....

Нали щеше да има санкции от страна на ЕС? Не само няма ами има отпуснати над 400 млн. евро помощ за бежанците. Гръцките гювендии дето подкрепят другите мошеници - арменците, защо не взеха да отворят второ фронт в Кипър? То и Франция щеше да помага на Пашинян,вижда се колко помогна ха-ха-ха.

Да живей Президентът Реджеп Таип Ердоган!

Проблемът е съвсем друг. Турската лира вече е 20 стотинки, а преди 4..5... години тръгна от ниво лев за лира. ЕС бавно наистина, но пък устойчиво постоянно намалява вноса на стоки от Турция и на практика нулира инвестииците си там. Вътрешния транспорт на ЕС, който в 80% се изпълняваше от турци, вече е превзет от поляци, германци и французи. Ердоган в опита си да сплоти религиозното общество в Турция, практически консолидира християнска Европа срещу него. Е, не може 90% от валутните ти приходи да идват от християните в Европа, а ти да им превръщаш храмовете в джамии. Дръгна да дрънка оръжие срещу Израел - в резултат девет турски командоса станаха на кайма. Нахълта в Сирия. В резултат над 200 турски аскер бяха изпепелени. Озъби се на французи - няколко френски фрегати са постоянно дислоцирани до бреговете на Турция. Напрегна отношенията със САЩ - турците бяха тотално изключени от програмите за модерно въоръжение и САЩ започнаха открито да говорят за създаването на турска държава. Тръгна да плаши с руските С-400 та се наложи руснаците да го плеснат зад врата и да му обяснят, че не се прави така. Вижте, каквото и да си говорим, има едни с огромни глави по света, които смятат ВСИЧКИ възможни сценарии с много десетилетия напред. И нито един от тях Турция няма да остане в сегашните си граници. А Ердоган нека си надъхва религиозните малоумници. Не пречи на никого.

Еми РФ ще я търпи и не само, ами Атоменероекспорт изгражда 3 АЕЦ в Турция и ТП минава През Турция. стокооборота между двете държави е някакви мижави 27-30 млрд щатски долара

на пазар ходим до одрин. като видят български лев само дето не те целуват. а ако извадиш евро турците са готови и дупе да дадат. а юг говорят че положението било страшно от глад.

...та се наложи руснаците да го плеснат зад врата. Би ли обяснил по-горното че сигурно съм го пропуснал?

terena e na sultan erdogan,koi shte go spre.haide imali meraklii.ha haaa.

Дай боже