Теменужка Петкова потвърди: Природният газ ще скочи с близо 14%

Енергийният министър допусна предоговаряне на цената с "Газпром", но не каза кога ще стане това

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Приятелката на Гинка скоро не се беше появявала

Никакъв ватенски газ. Стига са ни стригали. Искаме американски. Никакъв договор.

По телевизията каза, че не можело да не се вдигате цените по довор така било...ама свиньо покажи най - накрая тия договори да видим крайните цени на газа в тях....почнахте по три пъти на година да вдигате цените и лъжете като цигани - цената петрола се вдигнала, договор бил такъв ...каква е истината ма свиньо

На следващите парламентарни избори Вие всичките от ГЕРБ ще роните крокодилски сълзи заради всичките тия повишения от газта до хляба

А на Овъргаз комисионната с колко се вдигна? Защото не се споделя, но всичката газ стига до потребителите през посредници. Затова на шефа на Овъргас му стегнаха примката преди 2 години по Коледа, за да се сети да подели компанията си с КОГОТО Трябва (Цецоу)

Цитирам: Ей, дежурните тролове веднага ревнаха, че друг ни е виновен. В случая - Русия. Алоооо, тролове, Газпром в прав текст заяви, че българското правителство (НАШЕТО, ДЕТО СИ ГО ИЗБРАХМЕ НИЕ, ГЕРБЕРСКОТО) не е направило нищо за да предоговаря цената на природния газ. Не са ни виновни Путин, Тръмп, Газпром или Ал Кайда. Друг е въпросът, че с тези компетенции на министрите ни предоговарянето с Газпром може да доведе до 50% увеличение на цената, вместо до нейното намаляване.

тупан, не допускаш ли, че решетников е назначил такова правителство, че да не прави нищо. и после да казват: ми ний искахме, пък вий нищо не направихте.

Защо съветска русия ПОЗВОЛИ на свинара от правец и къмпани да си подготват така наречения "преход" през периода 1980-89г.Ми за да си имат задължени мърши в БГ след това.И ако най после вие БГ говеда проумеете простата истина че СЛЕД 1989Г В УПРАВЛЕНИЕТО НА БГ НЯМА НЕ СВЪРЗАНИ С РЕЖИМА НА ЖИВКОВ,ТОЕСТ НЕ ПОСТАВЕНИ В УПРАВЛЕНИЕТО НА БГ ОТ СЪЩИЯ РЕЖИМ,ТО НА ВАС ГОВЕДА ШЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО ЩО преди 10г БГ ПЛАЩАШЕ ПО 530 ЕВРА ЗА 1000 КУБ МЕТРА ГАЗ КОГАТО ГЕРМАНИЯ ПОСЪЩОТО ВРЕМЕ Е ПЛАЩАЛА ПО 350.Няма жмульо желев,няма меди доганов,няма иван костов,няма боко тиквата,няма нищожеството симеон .Всичките те са поставени от кръга на свинара от правец.Говеда,казват че цената на газа била вързана с цената на нефта-тоест ако цената на нефта се дигне то за това и цената на газа се вдигала.Значи ако цената на нефта спадне то и цената на газа требва да спадне.Когато цената на нефта падна 3 ТРИ пъти заради крим,случайно да си спомняте цената на газа в БГ да е падала,респективно цената на парното да е падала.Щото аз не си спомняма.Това е говеда.Комунистите прават такива договори че русия да ви дои щото тя им позволи да си направат "прехода" и съответно да си гепат всичката собственост в БГ ЗА СЕБЕ СИ.Но вие нали за това сте тъпи говеда.За да бъдете доени.Айде на следващите избори ПАК НЕ ЗНАЙТЕ ЗА НАЙ-ДОЛНОТО КВАДРАТЧЕ-НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО.За да може и доенето ви говеда да продължи.

Смотан, нали Костов бе 4 години на власт бре?! И той ли беше комунист :)

Да говедо.Същия този костов ПОДАРИ на съветската русия "освободителка" нефтохима за $ 250 милиона долара.А една рафинерия говедо е печатница за пари-както казваше боби юинг в сериала далас преди 25г.А само от тройното падане на цената на нефта след крим бедна БГ губи по 2 МИЛИАРДА на година.А всъшност днес нефтохима говедо е собственост на когоооо,на ротшилдови говедо.Знаеш ли кои са те-собствениците на съветската русия.Тъпо говедо ше ми се прави на много умно

Tlastata Temenujka koga she hodi da pie kafence s priatelkata si kak Ginka.

"Грешната мадона с големите бомби" само разнася насам-натам разни папки, патки и катеричката си!!!

С огромна усмивка на уста- Теменужка Лайкучкова обяви пак за радост на хората, че газта скача! Е как няма да се радва...тя като другите чиновници ще си вдигне заплатката на Нова година, а хората... те ако искат да се усмихват!

Ей, дежурните тролове веднага ревнаха, че друг ни е виновен. В случая - Русия. Алоооо, тролове, Газпром в прав текст заяви, че българското правителство (НАШЕТО, ДЕТО СИ ГО ИЗБРАХМЕ НИЕ, ГЕРБЕРСКОТО) не е направило нищо за да предоговаря цената на природния газ. Не са ни виновни Путин, Тръмп, Газпром или Ал Кайда. Друг е въпросът, че с тези компетенции на министрите ни предоговарянето с Газпром може да доведе до 50% увеличение на цената, вместо до нейното намаляване.

дребните са вредни

Ама вие овце кво ще правите зимъска

вчера нали излезе класацията за най - девалвиралите валути тази г. - всчиките приятели на русия - Турция, Венецуела, Иран и самата тя. Ние нали сме братушки, и ние щше подгоним 10%...

айде тук да обяснят пуделите това ли са братските отношения? За потока някой да пререве,а ? С него сега даже още повече щяха да ни хванат за таш.ците руснаците и да надуват цените. Сега поне имаме перспектива за азерски газ.

С тези предатели в правителството ти какво искаш, руските ни братя да ни дават без пари ли? Още малко да приказват против Русия и ще цъфнем и вържем с още по-голямо увеличение! Още глупости да плямпа оня!

Цената скача за да печелят една шепа хора на гърба на народа още повече! Затова спрете си парното,откъртете радиаторите,не си купувайте жилища с парно и най вече,ако всички сме обединени може да спрем да плащаме,просто спираме да плащаме,да видите,как бързо ще поевтинее газът! Ние сме потребителите и ние командваме,но вие явно сте овцете и сте свикнали единствено да се оплаквате!!! Спрете да плащате бре,спрете и ще видите,как всичко ще се срути,цялата и система на ограбване дето са създали ще се разпадне!!!!!!

ТАЯ МОМА, ДЕТО ХАБЕР СИ НЯМА ОТ ЕНЕРГО КАКВО СТЕ Я БУТНАЛИ НАПРЕД? Я ДА ИЗЛЕЗЕ Р. ОВЧ, РАДЕВ, НИНОВА ИЛИ ВОЛЕНЧО И ДА ИДЕ ПРИ ПУТИН, НАЛИ МНОГО МИЛЕЯТ ЗА РУСИЯ, ХОРА НА ПУТИН СА, ДА УРЕДЯТ НЕЩАТА,А?

ЩЕ СКОЧИМ И НИЕ И БОКО ПАК ЩЕ СИ ХОДИ! ТОЯ ПЪТ ЗАВИНАГИ!

petrovito

цената на бензина е 1 лев, дизел 1.10 лева, газ 0.60 лв. в бензиностанциите в Русия. Моля, правителството и Булгар газ, да обяснят защо у нас цената е двойна, при положение, че сме транзитна страна с петролопроводи и горивата се произвеждат у нас. Да се каже ясно, на колко се купува ресурса от Газпром? Колко е производствения разход за литър? Колко е добавената стойност и акциза на държавата? Искам просто да знам, защо плащаме двойно.

щото в Задунайския кенеф офцете требе да се стрижат по два пъти в годината

не боите се децА патреотете ша оправат заплатите (си) нали обещаха

Теменуга е следващата която ще излети от Министерски съвет. Чакаме само да одобрят новите цени на газа за пореден път тая година и след това на Теменуга ще почне да и грее под стола а покрай нея ще подгрее и на Царя от Банкя, но както знаем той Царя необича да му грее прекалено много и ще отвее поредният бушон. Жалко за Гинчето после щото нема да има кой да и пази гърба ама това е живот неможе винаги някой да стои зад теб и да те подбутва по веригата нагоре

В Турция 'диктатура' , срив на лирата, инфлация, скок на газта 14%.У нас' демокрация', 'стабилност', 'разтеж', скок на газта 14%...

за преконсервиране има, инвеститор няма, но за заплати на учителите със сигурност няма. много е важно реактора да не мухляса, виж главите на децата и да мухлясат и да не мухлясат, така или иначе май ги готвят за пушечно месо... е все тая.

че ще отиде 1 милиард за вдигане на бюджетните заплати от нова година...

Добиването му става по-трудно, или преносът му? Или запасите спадат драстично? Или някои хора искат още по-дебело да си напълнят гушите?

на тая копанарка няма ли кой да и поиска оставката

на тая копанарка няма ли кой да и поиска оставката

той я поиска ма не им стиска

Нали бацето беше се похвалил за пореден път преди година,две, че предоговорил цена която щяла да бъде много по ниска и изгодна за нас. Къде са журналятата да питат,всичко е записано........

Избираме ги,идват на власт с великите обещания и хоп,започва тоталното дране! Се едно си избираме някаква измет,която да ни краде и да измисля,какви ли не данъци и такси да ни дере?!?? Нито един управляващ в последните 30 години не се замисли за хората и за увеличението на доходите им,нито един!!!

Не, не ги избираме и те много добре го знаят... заради това дълбоко не ги интересуват обикновените хора...

Прав си. Те си се избират сами. Сключили са си договор помежду си и подменят целите протоколи заедно с бюлетините. Народът няма никакъв глас.

Време е групировката СИК да си ходи и повече никога мутри и калинки в управлението.

Ало, гейберастите, какво стана с гинка пазарджишката инвеститорка? Купи ли западното енерго или не и дадоха пари да го плати?

Еми май парите са отишли за Острова на съкровищата. Ама нищо де пак ще събере. Овцете за какво са?

Къде е опозицията?! Ако имахме опозиция и свободни медии този парламент отдааааааавна щеше да е в лошата ни история!

Камъни, дървета литнаха веднага след изказването на министърката. Оп, объркал съм държавата. Може би в румъния, Гърция, Албания, Македония, Джибути или Сомалия. Не и в овча България!

Мдам, трябва да си мега гьонсурат, за да можеш да спиш ако си на мястото на тази... Ама те само гьонсурати ги избират за такива, така че всичко е точно.

Ква формула ма, патко?! Цяла Източна Европа си предоговори и намали цените на природния газ със кожодерите от Газпром! На Турция даже кеш пара им върнаха! Вие задунайски безродници само увеличавате, а за преговори с Газпром се ослушвате! Почему?! Потому что така са ви наредили московските кукловоди! Вдигате цената от 1 година насам, сигурно с 30% вече, после великодушно Газпром ще я намалят с 20% и нетно пак ще са на печалба! Не сме чак такива идиоти! Но сме идиоти, че ви търпим! Не ме е яд, че ме лъжеш, а че си мислиш, че ти вярвам!

Пий си хапчетата да не надяваме пак ризата! НЯМА увеличение на цената на газта от страна на Газпром! Увеличението е в Българската страна и целта е да се стопи половин милиард дефицит в енергийната система, натрупан предимно от плащането на студен резерв на американските тецове!

Безпристрастния, къде е договорения газ от Азербайджан, дето ББ го обеща за 2019 г., къде са запасите от находището в Чирен, какво стана с посредниците по системата с Газпром които щяха да махат? А правил ли си сметка с колко процента се е качил долара да речем за една година, и с колко - цената на газта? Не нали! А що не пишеш как смешниците от КЕВР сега се сетиха, че нямали право да влияят на договорирана цена, но нито са искали законодателна промяна в тяхна полза, нито са настоявали публично пред ресорния министър своевременно да води преговори с Газпром, както вече го направи цяла Европа. А за тъжната сага с Южен поток /за разлика от Северен поток/ даже не ми се говори. Така че, стой си в кочинката и си мълчи!

Скок с над 10% - ОСТАВКА!!!

и за какво ни е КЕВР, ако не зависи от нас....

е за да намира разнообразни причини поради които да се вдигат цените. Трудна работа, ама някой трябва да я върши. Те - за това!

Ма ТеменуШке ако ти го надялам в хзадния двор14 см. как ще си?????????????????????

Може да поиска увеличение с 14% :):):)

Честито, българи! В началото на годината купувах хляб за 95 ст., пролетта го увеличиха на 1.05 лв., сега го чакам на 1.20 лв. Сметката за ток за 2 години скочи от 25 на 40 лв., водата е 2.35 лв. за кубик. Ако вървим така, след някоя и друга година няма да има какво да хвърля през терасата като ми звъннат по телефона.

трябва да скача , като преди седмици имаше покана за преговори от руснаците с цел ПОНИЖАВАНЕ на цената, а вие сипитахте...питанките?!?

С Газпром цената отдавна трябваше да сме я предоговорили, за което имаме и нареждане от ЕС, но нашите нещо не желаят да го направят. Друг е въпроса защо скача цената за вътрешните потребители при положение, че цената на границата не е променена. Дали не е виновна нашата си формула, според която цената се определя от лунните затъмнения и цената на картофите на Марс?

Теменужке , а кой спря южен поток бе рапоре.тино !!!

Теменужка съобщава за покачването на цената на газа, но не съобщава кой , кога, как и с колко ще повиши Доходите на вече Ограбения-"ошушкан" Народ, за да смогне да се справи с предизвикания "бум" на цените... поради некадърно управление на властимащите! Или , предизвиква народа да излезе на улицата със сопата и метлата!

Поредното обяснение, че нищо не зависи от тях.

Разбира се че ще скочи и с повече даже! Тя стана собственнияка на ЕРП и е заинтересувана енергийните източници да СКАЧАТ! А пожарникаря пак нищо не е разбрал и въобще не ще оставки.

Наште министри са най-високопоставените статистици в света.Те са само констатират увеличения.

Алоооо къде има такива повишения?! Хайде махайте се боклуци!