Теменужка Петкова: Опиват се да опорочат безпрецедентното поевтиняването на газа

Може ли при тези минуси да говорим за скок в цената на топлоенергията? Някои се опитва да заблуждават българските граждани, заяви енергийният министър

Обратно в новината

Коментари - Теменужка Петкова: Опиват се да опорочат безпрецедентното поевтиняването на газа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БКП номера с електромерите отпреди 6 години

Как не ви е срам г-да управляващи? То бяха формули, то известната от години гигакалория беше подменена сквч. и то всичко с цел да крадете парите, а на нас 2 пъти в годината да повишавате цените! Абсолютни безабразници! За жилището в което живея по време на социализма без топломери съм плащала 30лв-100м2, а сега 400лв с топломер на 2 степен? Мошенници!

Ма теменуго, искаш да кажеш че газа е поевтинял поради твоите хубави очи? Дет съ вика, сиреч, баста!

умора нема, особено ако е на заплата.

Цената на горивото не е единствена компонента която да определи цената на крайния продукт в случая - цената на топлината. Все пак за подобен вид бизнес цената на горивото е "най-тежката", основна компонента. Това означава, че при спадане на ценатана горивото с много / в случая с 40%/ би трябвало много да падне и цената на топлината. Тези 13% спадане цената на топлото ми се струват твърде малко. Според мен цената на топлината трябва да спадне с поне около 20-25%. А тази т.нар комисия КЕВР до колкото съм чул е силно подкупна и защитава нечии интереси, но НЕ и на крайните потребители. Пресметнете сами ако тази комисия определи цена на битовото електричеството само с 1 стотинка нагоре за какви огромни суми става въпрос!

Калинке, на наикой не му пука дали цената на газта се е увеличила или не; на нас ни пука защо и когато се увеличава цената на газта, и когато се намалява, на наст сметката за топлото ни все расте! А с таблицата на който и да е било не можеш дори да си избършеш... носа, а камо ли да се стоплиш! Когато се опита да продадеш електриката на балдъзата си се правеше на ударена, сега пак се шравиш на ударена. Дано някой ден и с теб да се захване някой главен прокурор (ясно е, че няма да е сегашния).

Каква специалност е учила + каква практика има в сектор O&G?Или директно от Ring Road?

do koga tezi shteni praviat na tapi i maloumni . boi po glavite !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za da ce ucetat kade ca .

Душичка!

Абе ДИР-а!Четох някъде,че си търсите купувач.Тиквата и Пеевски май и вас са натиснали както и Божков.Или сменяте собственика с ,,правилния,, субект,или и вие пътувате към Дубай.Ха,ха!Ще видим,не е далеко часът на истината.

Горчиво вино нека ме ОПИВА. Дирна журналистика

Тези гадни "някои" подкопават правителството. Да питам теменужка, досега тези други компоненти не бяха ли включвани в цената? Или изскочиха сега, след като газа поевтиня и е нормално и справедливо и другите цени да паднат значително, ама едни други "някои" не искат парното и газ за потребители да поевтинеят?

Виктор Стефанов, тъп ли си или просто мързелив??? Поне прочети какво си написал.

Купувам газ. До момента не съм видял "безпрецедентното поевтиняването" във фактурата си!!! Кой стои зад този пасквил, миниктри, кевр или лизач на насрани задници???

В Америка в момента карат на 1,50 долара един галон (4 литра), 37 доларови цента на литър. Тези свинщини с цените на горивата в България са само заради монопола на Газпром и Лукойл в страната - те определят изходна цена, само една-единствена (тяхна) рафинерия има в страната, всички бензиностанции купуват от тях и няма как да продават на по-евтино, отколкото купуват. Самите бензиностанции са принудени да продават на 3 стотинки печалба за литър, за да са конкурентни на веригата бензиностанции на Лукойл, които от своя страна също поддэржат високи цени, въпреки че горивото взимат на смешни цени.. И Лукойл все без печалби и пред фалит? Руснаците си играят с нас и ни продават на едни от най-високите цени в Европа, а на историческите си врагове - на по-евтино, отколкото дори на нас, "братушките" им. Ще се оправим, когато разберем, че българо-руската любов винаги е била еднопосочна.

Направи си бензиностанция и внасяй от Гърция.Там няма ,,Лукойл,,Много тъпо разсъждаваш.Високата цена идва от 20 процента ДДС и не знам си колко процента ,,Акциз,,!Цената на бензина в Бургас и Атина от рафинериите е почти еднаква.Приказките за монополи ги разправяй на веригите бензинджийници.

Че кой ма иска да го опорочи? Вчера един "професор на ваша хранилка заяви, че цената не зависи само от цената на газа. Какво сполетя България боже боже Толкова лъжи от сутрин до вечер.

Тази нормална ли е или се опитват нас да ни изкарат луди.

Тази Т. Петкова защо се прави на умряла лисица ? Кой ги назначава тези калинки в ДКЕВР - крадливата Хунта ГРОБ !?

Тази г-жа толкова не разбира от енергетика, че у маалата има огромни капацитети в сравнение с нея !!!

ТИ.

в Австрия цената газова е 11лв/мвтч скъпа Теменужке !!!! комисията просто прави пушек да се тупате всички пуниски подлоги колко сте били свалили цената. тва е!