Светът има трети бизнесмен с богатство от над $100 млрд.

Бернар Арно, който генерира 3% oт иĸoнoмиĸaтa нa Фpaнция, влезе в компанията на Бил Гейтс и Джеф Безос

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селма хаек.

Бедните мръшляци сипят злоба към човека. А какво друго им остава ? Щял да си отиде гол, той също ходел до тоалетна. Да - ама света го знае, а вие ще си отидете като нещастни форумни плъхове. Вижте му само дарителските кампании - спасил е десетки животи, а вие колко спасихте ?

Ами злобеят, защото са свикнали богатите да бъдат бандити, така ги е научил комунизма в България.

Че и икономичен го дава - предпоследна генерация BMW с най-слабия дизелов мотор. Като шефа на ИКЕА, лека му пръст. Той като го питаха защо си кара сам Волвото комби като има 24 милиарда им отговаряше: "Ама аз нямам пари, бе хора. Аз сега се чудя откъде да намеря още 10 милиарда евро, за да навляза на пазаритев Източна Европа и Русия!".

Кара 40год пикап и му сипва олио от фритюрника, като казва че най глупавата инвестиция е в нова кола.

Трети в света постигнал комунизма! Хвала на тъкъви другари!

сега какво да правя! да се просълзя или да се надървя от възторг!?

кво друго ни остава освен да олабим жилата през сълзи от възторг

Гордея се, че съм част от това човечество и , че светът е станал толкова богат, особено с този турбомилиардер Арно! Французите са романоромски народ, да живее афро-френската дружба!

"Светът си има трети милиардер с над 100млрд".... Направо пуснах сълза, ново именце да му измислим? Да му купим подарък по повода? Дираджийте, все едно в г*з сте правени, ама честно... И състоянието му общото възлиза на 3% от икономиката на Франция на ГОДИШНА база... Как пък един "журналист" не взе да се специализира в нещо, да пише собствени статии и анализи, а само преписвачи се въдите... Поне да можехте да преписвате и превеждате правилно, но то и за това се иска акъл, някакъв критичен минимум поне!

Пак е по добре от строеша на които бях обшт работник преди тофа. Аз сам от ресор Лаиф и е много дубре. Пиша си расни статий от смъртфона, пак те ми зареждът банкомата.

така е при дивият капитализъм - парите са в шепа хора

Сега като си помисля, то и през комунизма беше така.

ти как го разбра, като в България никога не е имало комунизъм

абе то комунизъм няма за плебса... я колко комуняги са се навъдили тия дни, по бентлитата, ролсовете и яхтите ще ги познаете

и тоя същите л.йна дриска като всички останали, а и гол ще си отиде от тоя свят като всички останали...

Гол няма да си иде. Няма да си иде и нещастен. Всъщност значение има само това, което ти се е случило на тоя свят. Когато животът ти е бил хубав, охолен и без тревоги, умираш щастлив и спокоен, че си опитал от всичко. Бедният умира тъжен, нещастен и със празен търбух. Тая мантра, че всички сме смъртни и един ден ще умрем, е страшно тъпа. Мен не ми дреме, че един ден ще умра, мен ме интересува сега какво ми е битието. Спрете да се успокоявате с тъпи мантри.

И какво ти е итието СЕГА, бе марфа? Съдзран чувал, седнал да плямп във форума на платено сайтче като всички останали... Какво може да е битието ти в тази бандитска кочина днес? Дори да допуснем, че имаш пари, а то видно не е така, какво? Вървиш по същите убици с дупки като нас, блъсаш се в същия трафик, дишаш същата смрад (най-вече за Сф). Ядеш подобни гмо-боклуци, защото те преобладават на пазара и дори и да имаш пари пак не можеш да ги избегнеш напълно. Пиеш вода от същия водопровод, о-о-оооо чакай ти си специален и си купуваш бутирана вода в... ПЛАСТМАСОВИ бутилки?!! Какво ти е битието? На цървул.

Обаче тези с многото пари ги е по-страх от смъртта защото ще заминат всичко това без да могат да го вземат.

И това никой ТУК не го знае. Може пък да ти го превеждат имането с трансизмерен банков превод на Оня свят. Да ти удържат там някаква такса "превод", такса "зли дела" и да си караш и там кефа. Като офшорка, ама офизмерка. Който се е върнал да каже.

Gospod gleda ...i vsichko se vryshta DEN PO RANO DEN PO KYSNO

Най-богатите хора имат богатството и привилегията да не ги пишат в тези класации. Този Арно и другите са пионки, богати доста, но все пак пионки.

Харесвам познавачите! Я ква пионка! пардон ПАПИОНКА, нали нещо висша мода...

Крадци!

Помислих,че е някой българин !

Аз мислих, че е Гриша Ганчев. Филантропа от меката на цивилизацията село Микре. Тия дето са писали статията не са запознати нещо.

Това са акции а не ликвидни пари, ако реши да ги продаде всичките накуп тази цена на акция няма да я вземе

А де. Ама чукча писател, не читател.

Ауууу, горкият! Намал толкова пари! А от друга страна някой се води жив и няма днес даже и 1€. Та средно двамата имат само 50 и мноооого нули...

А, банкерите от ФЕД, те какви са, че ги няма в класациите, трилионери ли са?

Те са печатари! Омазани с мастило до ушите.

щастливец, сега има повод и оправдание да не дари милионите за Нотр Дам като мнозина от обещалите - за да не развали хубавата цифра.

Доста безмислено е да има толкова. Нали яде и пие за един човек и не може повече. По скоро той трябва да ми завижда че аз съм на почти неговите години и вчера направих 64км с колело в този пека а той не може.

Защо си мислиш, че не може? Богатите хора от този тип са доста активни, като се поддържат във форма чрез ежедневно спортуване. Целта им е да живеят повече и да се радват на властта/славата си повече време.

Путин да не е обеднял нещо... Що го няма

Той в нисши класации не участва! Като съберат 1/6 от земята....,е айде малко по-малко...хахахха

3 души в света притежават повече богатство от 68% от останалите жители на планетата. Накъде върви този прекрасен свят с още по-прекрасния "капитализъм+"...

Хахаха СДС, СДС, кой не скача е червен....хахахахах сите си мислеха че ще са милиардери...хахахах Кой каквото си причини, никой друг не може да го стори...

Е какво да направи?! Да спре да бъде богат защото останалите са бедни??? Абе вие комунистите само за чай от липов цвят мислите. Не ви ли стана най-после ясно, че хората стават богати защото това е техният живот. Това ги прави щастливи!! Те напълно осъзнават, че няма да могат да изхарчат парите си. Всеки каквото ми се отдава. Хората са различни и всеки си ома интереси. Но друго си е комунизма където всички са еднакво бедни и само някой партиен секретар с нюх да прави пари краде от общатакасичка...

Еми парите (или по скоро активите) в този един момент са константа, за да стане той толкова бога, бая са обеднели..