Светът има трети бизнесмен с богатство от над $100 млрд.

Бернар Арно, който генерира 3% oт иĸoнoмиĸaтa нa Фpaнция, влезе в компанията на Бил Гейтс и Джеф Безос

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

3 души в света притежават повече богатство от 68% от останалите жители на планетата. Накъде върви този прекрасен свят с още по-прекрасния "капитализъм+"...

Путин да не е обеднял нещо... Що го няма

Доста безмислено е да има толкова. Нали яде и пие за един човек и не може повече. По скоро той трябва да ми завижда че аз съм на почти неговите години и вчера направих 64км с колело в този пека а той не може.

Защо си мислиш, че не може? Богатите хора от този тип са доста активни, като се поддържат във форма чрез ежедневно спортуване. Целта им е да живеят повече и да се радват на властта/славата си повече време.

щастливец, сега има повод и оправдание да не дари милионите за Нотр Дам като мнозина от обещалите - за да не развали хубавата цифра.

А, банкерите от ФЕД, те какви са, че ги няма в класациите, трилионери ли са?

Това са акции а не ликвидни пари, ако реши да ги продаде всичките накуп тази цена на акция няма да я вземе

Аз мислих, че е Гриша Ганчев. Филантропа от меката на цивилизацията село Микре. Тия дето са писали статията не са запознати нещо.

А де. Ама чукча писател, не читател.

Те са печатари! Омазани с мастило до ушите.

Ауууу, горкият! Намал толкова пари! А от друга страна някой се води жив и няма днес даже и 1€. Та средно двамата имат само 50 и мноооого нули...

хахаха или той техните. хахахах По-скоро той крепи техните.

Той в нисши класации не участва! Като съберат 1/6 от земята....,е айде малко по-малко...хахахха

Помислих,че е някой българин !

Крадци!

Най-богатите хора имат богатството и привилегията да не ги пишат в тези класации. Този Арно и другите са пионки, богати доста, но все пак пионки.

Хахаха СДС, СДС, кой не скача е червен....хахахахах сите си мислеха че ще са милиардери...хахахах Кой каквото си причини, никой друг не може да го стори...

Харесвам познавачите! Я ква пионка! пардон ПАПИОНКА, нали нещо висша мода...

Gospod gleda ...i vsichko se vryshta DEN PO RANO DEN PO KYSNO

и тоя същите л.йна дриска като всички останали, а и гол ще си отиде от тоя свят като всички останали...

Гол няма да си иде. Няма да си иде и нещастен. Всъщност значение има само това, което ти се е случило на тоя свят. Когато животът ти е бил хубав, охолен и без тревоги, умираш щастлив и спокоен, че си опитал от всичко. Бедният умира тъжен, нещастен и със празен търбух. Тая мантра, че всички сме смъртни и един ден ще умрем, е страшно тъпа. Мен не ми дреме, че един ден ще умра, мен ме интересува сега какво ми е битието. Спрете да се успокоявате с тъпи мантри.

Е какво да направи?! Да спре да бъде богат защото останалите са бедни??? Абе вие комунистите само за чай от липов цвят мислите. Не ви ли стана най-после ясно, че хората стават богати защото това е техният живот. Това ги прави щастливи!! Те напълно осъзнават, че няма да могат да изхарчат парите си. Всеки каквото ми се отдава. Хората са различни и всеки си ома интереси. Но друго си е комунизма където всички са еднакво бедни и само някой партиен секретар с нюх да прави пари краде от общатакасичка...

така е при дивият капитализъм - парите са в шепа хора

Сега като си помисля, то и през комунизма беше така.

ти как го разбра, като в България никога не е имало комунизъм

На мен не. Да му мислят мужикистанците. Ние сме ЕС и НАТО, не ми пука особено :)

"Светът си има трети милиардер с над 100млрд".... Направо пуснах сълза, ново именце да му измислим? Да му купим подарък по повода? Дираджийте, все едно в г*з сте правени, ама честно... И състоянието му общото възлиза на 3% от икономиката на Франция на ГОДИШНА база... Как пък един "журналист" не взе да се специализира в нещо, да пише собствени статии и анализи, а само преписвачи се въдите... Поне да можехте да преписвате и превеждате правилно, но то и за това се иска акъл, някакъв критичен минимум поне!

Пука ти и то много, иначе нямаше да ти е главна тема и "пътеводна светлина" в живота, льольо! ;)

Професия русофоб.

И какво ти е итието СЕГА, бе марфа? Съдзран чувал, седнал да плямп във форума на платено сайтче като всички останали... Какво може да е битието ти в тази бандитска кочина днес? Дори да допуснем, че имаш пари, а то видно не е така, какво? Вървиш по същите убици с дупки като нас, блъсаш се в същия трафик, дишаш същата смрад (най-вече за Сф). Ядеш подобни гмо-боклуци, защото те преобладават на пазара и дори и да имаш пари пак не можеш да ги избегнеш напълно. Пиеш вода от същия водопровод, о-о-оооо чакай ти си специален и си купуваш бутирана вода в... ПЛАСТМАСОВИ бутилки?!! Какво ти е битието? На цървул.

Вечното оправдание на комунистическите отрепки след поредната държава умряла в лапите на глада и сринатата икономика - "ами то не беше истински комунизъм". Отрепки

Гордея се, че съм част от това човечество и , че светът е станал толкова богат, особено с този турбомилиардер Арно! Французите са романоромски народ, да живее афро-френската дружба!

Еми парите (или по скоро активите) в този един момент са константа, за да стане той толкова бога, бая са обеднели..

Обаче тези с многото пари ги е по-страх от смъртта защото ще заминат всичко това без да могат да го вземат.

сега какво да правя! да се просълзя или да се надървя от възторг!?

Трети в света постигнал комунизма! Хвала на тъкъви другари!

Че и икономичен го дава - предпоследна генерация BMW с най-слабия дизелов мотор. Като шефа на ИКЕА, лека му пръст. Той като го питаха защо си кара сам Волвото комби като има 24 милиарда им отговаряше: "Ама аз нямам пари, бе хора. Аз сега се чудя откъде да намеря още 10 милиарда евро, за да навляза на пазаритев Източна Европа и Русия!".

Пак е по добре от строеша на които бях обшт работник преди тофа. Аз сам от ресор Лаиф и е много дубре. Пиша си расни статий от смъртфона, пак те ми зареждът банкомата.

И това никой ТУК не го знае. Може пък да ти го превеждат имането с трансизмерен банков превод на Оня свят. Да ти удържат там някаква такса "превод", такса "зли дела" и да си караш и там кефа. Като офшорка, ама офизмерка. Който се е върнал да каже.

Бедните мръшляци сипят злоба към човека. А какво друго им остава ? Щял да си отиде гол, той също ходел до тоалетна. Да - ама света го знае, а вие ще си отидете като нещастни форумни плъхове. Вижте му само дарителските кампании - спасил е десетки животи, а вие колко спасихте ?

Ами злобеят, защото са свикнали богатите да бъдат бандити, така ги е научил комунизма в България.

кво друго ни остава освен да олабим жилата през сълзи от възторг

абе то комунизъм няма за плебса... я колко комуняги са се навъдили тия дни, по бентлитата, ролсовете и яхтите ще ги познаете

Кара 40год пикап и му сипва олио от фритюрника, като казва че най глупавата инвестиция е в нова кола.

Селма хаек.