Стопанската камара бие тревога за състоянието на Търговския регистър

Бизнесът е притеснен от обявената обществена поръчка от Агенцията по вписванията и иска изясняване на причините за срива през август

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А МОЖЕ, и да е умишлено!!;)) Колко ли ипотеки изчезнаха, колко ли фирми длъжници изчезнаха от регистрите ???? Например с КТБ-то там изчезнаха 4 милиарда , а пък и не само там , кой знае какъв батак е и при другите !!?? Тоест няма рагистрирани такива фирми(длъжници), няма ипотеки, няма връщане на откраднатите пари!!!!;))

Причината за спиране - админът е бил отпуск, но по-вероятно е заминал по-платена работа и са оставили на чистачката да се грижи за архива на базите (така е по-финансово изгодно). Има много голяма вероятност да са се скарали с началника - е тогава вече ще е страшно.

При всички положения, нещата които казват са съмнителни, че ползвали по 1.5ТБ на ден, пък искали да увеличат с 120ТБ. Може би не си трият логовете (текстови файлове) с информация за достъп до страници и постоянно се увеличават. Някой трябва да ги научи що е то ротационен лог. Но това е страшно много. Не знам какво съхраняват, но ако са малки тексчета, то това е нищо. Голям текст е 64КБ като място на диска за запис. Картинки качват ли? Документи някакви? Дори да допуснем всичко това, то да кажем, че един запис е 1МБ, което реално е огромно и при други обстоятелства могат да минат с под 10КБ. Но дори тогава, нима правят по 102410241.5=1 572 864 записа на ден? ;) Толкова сигурно и Китай не може да постигне, дето са 1.4 милиарда, а не като нас 7 милиона. Дори някъде да се държи копие, то пак е огромно.

Преобръща символа за умножение в старт и стоп на удебеляване. Подчертавката май бе в италик - наклонен текст.

Няма да кажат, защо е бил срива лятото. Така, както нямаше (и все още няма) никаква информация, защо всички банки преди 3 години спряха да ползват ЕЛ-подпис за интернет банкирането си. И то ЕДНОВРЕМЕННО! По същото време и доставчиците на КЕП си смениха от TLS 2.0 минаха на TLS 1.0. Така явно са им били изискванията на сайтове, като този на НАП, СТАТИСТИКА, Търговски регистър.

Айде бе глисти-гейберасти! Размърдайте се малко! Аз ли пак трябва да пиша вмисто вас?! Напънете тия празни куфалници, все ще има нещо повече от това в куфалницата на цицко цицков от Интерпол! Ето, давам тон за песен: "Сривът на ТР в Ре-Публика Бълхария беше една много мръсна, подмолна и изключително успешна ХИБРИДНА АТАКА на Русия!" Давайте нататък. Илитерати нещастни.

Причината е само една - некадърно управление на агенцията, вследствие на некадърното управление на страната.

Народ, който отказва да приеме, че мнението на умните и красивите за управлението е по-успешно от това на тъпите и силните няма как да избере власт, която да може дълго време да поддържа държавата. В момента в парламента има етническа партия + партии на тъпите и силните. И нищо друго. Та какво ги питате - толкова си могат. Като вица за полицаите на които им дали да на бутват призми и цилиндри в триъгълни и кръгли отвори. Накрай всички били класифицирани само на две групи - тъпи и силни. Та те така и управляват - ако нещо стане, значи са успели да набутат цилиндъра в триъгълния отвор, когато са достатъчно силни и не успяват да го направят , когато не са. И ако кажеш, че е редно да се пробва в другия отвор ти обясняват, че си соросоид, джендър, гей, крадец, родоотстъпник.... Няма какво да питате ще ви кажат - АМИ НЕ ВЛИЗА, ЗАТОВА ИМАМЕ ПРОБЛЕМ. То по същия начин се чудят защо не ни харесват ремонтите в София - и затова така казват, нали трябваше едното в другото - ти им викаш, ама бъркате, те - аааа не ние сме спазили всики указания, там пише така...