Стопанската камара бие тревога за състоянието на Търговския регистър

Бизнесът е притеснен от обявената обществена поръчка от Агенцията по вписванията и иска изясняване на причините за срива през август

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Народ, който отказва да приеме, че мнението на умните и красивите за управлението е по-успешно от това на тъпите и силните няма как да избере власт, която да може дълго време да поддържа държавата. В момента в парламента има етническа партия + партии на тъпите и силните. И нищо друго. Та какво ги питате - толкова си могат. Като вица за полицаите на които им дали да на бутват призми и цилиндри в триъгълни и кръгли отвори. Накрай всички били класифицирани само на две групи - тъпи и силни. Та те така и управляват - ако нещо стане, значи са успели да набутат цилиндъра в триъгълния отвор, когато са достатъчно силни и не успяват да го направят , когато не са. И ако кажеш, че е редно да се пробва в другия отвор ти обясняват, че си соросоид, джендър, гей, крадец, родоотстъпник.... Няма какво да питате ще ви кажат - АМИ НЕ ВЛИЗА, ЗАТОВА ИМАМЕ ПРОБЛЕМ. То по същия начин се чудят защо не ни харесват ремонтите в София - и затова така казват, нали трябваше едното в другото - ти им викаш, ама бъркате, те - аааа не ние сме спазили всики указания, там пише така...

Причината е само една - некадърно управление на агенцията, вследствие на некадърното управление на страната.

Айде бе глисти-гейберасти! Размърдайте се малко! Аз ли пак трябва да пиша вмисто вас?! Напънете тия празни куфалници, все ще има нещо повече от това в куфалницата на цицко цицков от Интерпол! Ето, давам тон за песен: "Сривът на ТР в Ре-Публика Бълхария беше една много мръсна, подмолна и изключително успешна ХИБРИДНА АТАКА на Русия!" Давайте нататък. Илитерати нещастни.

Няма да кажат, защо е бил срива лятото. Така, както нямаше (и все още няма) никаква информация, защо всички банки преди 3 години спряха да ползват ЕЛ-подпис за интернет банкирането си. И то ЕДНОВРЕМЕННО! По същото време и доставчиците на КЕП си смениха от TLS 2.0 минаха на TLS 1.0. Така явно са им били изискванията на сайтове, като този на НАП, СТАТИСТИКА, Търговски регистър.

При всички положения, нещата които казват са съмнителни, че ползвали по 1.5ТБ на ден, пък искали да увеличат с 120ТБ. Може би не си трият логовете (текстови файлове) с информация за достъп до страници и постоянно се увеличават. Някой трябва да ги научи що е то ротационен лог. Но това е страшно много. Не знам какво съхраняват, но ако са малки тексчета, то това е нищо. Голям текст е 64КБ като място на диска за запис. Картинки качват ли? Документи някакви? Дори да допуснем всичко това, то да кажем, че един запис е 1МБ, което реално е огромно и при други обстоятелства могат да минат с под 10КБ. Но дори тогава, нима правят по 102410241.5=1 572 864 записа на ден? ;) Толкова сигурно и Китай не може да постигне, дето са 1.4 милиарда, а не като нас 7 милиона. Дори някъде да се държи копие, то пак е огромно.

Причината за спиране - админът е бил отпуск, но по-вероятно е заминал по-платена работа и са оставили на чистачката да се грижи за архива на базите (така е по-финансово изгодно). Има много голяма вероятност да са се скарали с началника - е тогава вече ще е страшно.

Преобръща символа за умножение в старт и стоп на удебеляване. Подчертавката май бе в италик - наклонен текст.

А МОЖЕ, и да е умишлено!!;)) Колко ли ипотеки изчезнаха, колко ли фирми длъжници изчезнаха от регистрите ???? Например с КТБ-то там изчезнаха 4 милиарда , а пък и не само там , кой знае какъв батак е и при другите !!?? Тоест няма рагистрирани такива фирми(длъжници), няма ипотеки, няма връщане на откраднатите пари!!!!;))