Ролс-Ройс се подготвя за Брекзит

Ще продължим с плановете си за действие при извънредни ситуации, което включва натрупване на запаси, казват от компанията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудя се дали ползвате маркдаун. Тест Тест Тест Тест Тест #Тест ##Тест ###Тест

Надменните англичани си помислиха, че и този път изнудването им ще мине, но уви, Европа показа характер (за съжаление, един от малкото пъти). Сега следва пълен разпад на системата им - ефекта на доминото е безпощаден. Няма да се учудя, ако сделката не мине в парламента им и пак започнат да увъртат - абе, ние няма да напуснем, нека митата отпаднат. Но, както и казал народът - късно е чадо, мандалото хлопна!

Kenn1111

Ми ще спрем да пиеме шотланско Уиски и ще минем на Ирландско а и Мини....няма да караме ще минем на Мерцедес и Ламборджини;-)

Само в розовите ви сънища е "само проект". Довиждаааане!. Искахте да се направите на изключителни и си го начукахте. Край на Колониалната икономика, край на безотчетните пари и кралското величие. Както беше казъл Тодор Живков "щом няма пари - приземяване". Честито приземяване дами и господа особено изключителни кралски особи. ПРИЗЕМЯВАНЕ! Началото на края на имперските ви амбиции! Искахте да се направите на велики и ЕС да ви се моли но си го начукахте рязко. Не ни трябвате. Живейте си по имперски.

Я си жулим " Каменярка", а не уйски! А ков " Ролс", бре? " Москвето" каков е дзвер, с лята джанта...

Brexit

Ролс-Ройс може само да спечели от Брексит От общо около 39 000 действащи самолета в света, на 16 000 има двигатели Ролс-Ройс! Огромни инвестиции има в британската авиационна промишленост. И Боинг вече има фабрика в Англия. ОК е най-големия износител на самолетни части и двигатели в света през 2017! Global Britain!

Те вече падат повсеместно. Не останаха много.

Kenn1111

Добре размяташ цифри но не си ги смучи от пръстите просто те не са вярни и тотално грешни като проценти и блойки.

А случайно да си разбрал, че 49% от износа и 54% от вноса на Великобритания са свързани с ЕУ! И като им тряснат митата от Брюксел , на тия от острова знаеш ли как хубаво ще им стане?

Чиба или си направете завод у Юропата.

Ролс Ройс е собственост на БМВ и всичките нужди, които изпитват ще бъдат покрити много по- лесно, защото от Германия ще се докара всичко. Компанията е с 1300 души персонал и е с бутикова продукция за цял свят. Общо взето точно Ролс Ройс едва ли ще забележат, че има Брекзит, защото едва ли имат пазар в ЕС.

Производителят на самолетни двигатели Ролс-Ройс (Rolls-Royce) Не е част от БМВ. Бмв купиха само автомобилното поделение на Ролс Ройс.

и аз съм готов