Решават бъдещето на "Марица-изток" на 8 септември на браншови съвет

Премиерът Бойко Борисов се срещна с президента на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов и представители на "Мини Марица - Изток"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да земат да говорят и за затварянето на АЕЦ-а през 2027 г. , това дето го подписа г-н примиера в Брюксел, сигурно без да го прочете даже..

На табаните където не се ползват да слагат соларни панели-Държавата може да направи завод за соларни палени и да ги инсталира на необработваеми места- Толкова милиони се дават на година на ЕС за вредни вещества от въглищата.

Слугинажа към ЕС, който точи България продължава. Никога няма да искат България да е добре защото ще спре потока.

НА СЕДЯНКАТА ЛИПСВА САМО МИНИСТЪР ТЕМЕНУЖКА. ПРОБЛЕМА С "АМЕРИКАНСКИТЕ" МАРИЦИ И ПЛАЩАНЕ НА ДЪЛГОВИТЕ ИМ ЗА МИЛИАРДИ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ПОТРЕБИТЕЛ НА ТОК ОСТАВА НЕРАЗРЕШЕН. ДА ПЛАЩАШ ДЪЛГОВЕТЕ НА ТРЕТИ ЛИЦА , А ТЕ ДА СЕ ПРЕВРЪЩАТ В СОБСТВЕНИЦИ НА АКТИВИ КАКВИТО СА АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ Е НЕ САМО ИДИОТСКО , НО И ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СПРЯМО НАРОДА НИ!! ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЗАПОЧНА ОТ ВРЕМЕТО НА Р.Овч. И ПРОДЪЛЖИ ЕДИНАДЕСЕТ ГОДИИНИ ПО ВРЕМЕТО НА ХУБАВЦИТЕ ОТ СНИМКАТА!! ПЛАТИХМЕ МИЛБИАРДИ ЗАЕМИ НА ЧУЖДИТЕ КРЕДИТОРИ НА ТЕЦ 1 И ТЕЦ 3 , И ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ!!! ДОКОГА?? ДОКАТО Е НА ВЛАСТ ПРАСЕТО ОТ СНИМКИТЕ!