Развиващите се страни се нуждаят от поне $2 трилиона за "зелено" развитие

Светът върви към "ново световно зелено споразумение", както го определя ООН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С пари няма да стане, с озеленяване - също! Хората трябва да се откажат от настоящият модел икономика с печалба, а господстващите нямат и идея как по друг начин може да стане. За тях е по-лесно да избият един континент, една раса или една социална група в световен мащаб, отколкото да си променят мисленето и на йота. Гответе се за война, дали от глад или от друго, ще видим.

"ново световно зелено споразумение" е нещо като "нов световен ред" или бРъкам?

Като за начало нови такси и данъци, а после ще видим.

т.е. споразумение в $елено

А войната какво ще реши? Напротив всяка война усложнява положението, а не го облекчава. А с пари става. Ето Китай как с пари се въздигна. Самите пари нищо не правят, но използването им по подходящ начин върши работа. Озеленяването помага много. Разстенията са склад за енергия, а топлината е вид енергия. Та точно с пари и с озеленяване могат да станат нещата. Икономика без печалба няма как да стане. Как си представяш някой да си мръдне пръста без да има печалба от това. С концентрационни лагери и трудови войски ли смяташ че ще станат нещата?

Отговорът на въпросите е "Какво обичате да правите по принцип и без заплащане?", а Вашият начин на мислене води в задънена улица.

Може всякак да го тълкуваш. В случая споразумението е по-богатите държави да отделят повече пари за по-бедните. Факта е че в развитите икономики има съществено намаляване на парниковите газове. Преди време заради фреоните озоновата дупка растеше, но с промяна в световен мащаб тя вече чуствиелно намаля и изчезва.

А отговора в 95% от случаите е: "Да вися пред телевизора и да гледам разни ферми, биг брадъри, "таланти", маскирани и т.н. Да обикалям по света и да си правя селфита, да се напия, да набия жената в нюанси на сивото ..." Това което се прави без заплащане е това, за което плащаме. Вашият начин на мислене изобщо не е мислене.

Основният проблем в света е пренаселването му. Стремително нараства броят на хората и вместо ООН да се занимава да взема и дава пари, да започне да притиска държавите да играничат раждаемостта до 1 дете на семейство. В противен случай или природата ще ни изчисти или самите хора много скоро ще започнат световна война за ресурси.

Не бъркаш. Досега заемите бяха за 10-25 г., вече ще бъдат за 50-100.

Ми единствения начин е да се намали или спре е*анта. Е как да стане при бавноразвитите, като те нищо не правят, а само се плющят като макаци.

Озоновата дупка не се съобразява с мерките взети за намаляването и-)

Ако това стане значи държавите не са суверенни, и новия световен ред вече е влязъл в сила както и идеологията залтен милярд.точка

става дума само и само за ПАРИ!

и по-точно - високата раждаемост в Африка

Абе, САЩ, Китай, Канада... още не са ратифицирали протокола от Киото. Вие ново споразумение гласите!