Президентът награди "Банката на 2021 г." и обяви сектора за решаващ за икономиката

Румен Радев си пожела стабилност в държавата, такава, каквато има в банковия сектор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като погледнеш нивото на коментарите и ти става ясно защо нещата в България не вървят! Хейтъри и неграмотници. Банките са част от икономиката на дадена страна и не може без тях. Всеки един от вас има банкова сметка и се разплаща благодарение именно на банките. Да не говорим, че ако поне една трета от българите имаха финансова култура - нямаше да бъдем най-бедни в ЕС!

С Банките и нами...

Едно време, разбойниците се криели по горите, гонели ги, гърмяли ги, бесели ги, като ги хванат. Днес, си отварят банка, застрахователно дружество... стават, полицаи, съдии, прокурори... политици, депутати, министри... че и мин.председатели. Върви ги хвани.

КТБ!!???

И после ми дрънкайте, че тоя бил "руски" агент:) Банковият сектор ОБСЛУЖВА и КРЕДИТИРА икономиката. Той не е ИКОНОМИКАТА, летец миризливецо.

"Банковият сектор е решаващият сектор, който задава посоката на развитие на нашата икономика. " Комедия....Банковият сектор е продукт на ИКОНОМИКАТА, без нея няма банки!

Радьо има в предвид, че понеже ОГРОМНА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ФИНАНСОВО НЕГРАМОТИ и са си концентрираши всичкият бързо-ликвиден ресурс в такива финансови институции... Та сега тези башибозуци държат парите на народа и се очаква освен да ни шибат с такси, да предлагат изгоден достъп до мангизи на бизнеса... Ама ней точно тей бачкоооо. Шибат кораво, дори в най-тегавите времена, вместо Радьо да им сложи един ултиматум

Все крадци, начело с другаря Радев!!!