Коментари - Путин няма да присъства на срещата на върха на Г-20 в Бали | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Путя мишката скоро няма да изпълзи от подземния гараж в който се е скрил. Най-много да се покаже в Иран, Сирия, С. Корея... все едни такива дестинации мечта.

А вие да не би да очаквахте да присъства? Само това оставаше. Президент на терористична държава, заплашваща света с ядрено оръжие няма място на световните прояви.

Путин знае,че ще бъде унижен за пореден път и предпочита да си стои в бункера.

Напълнил му се е чемодана.

Съпругите на Путин и Медведев си говорят, и тая на по-високото джудже разправя: - А пък ей на, след новината за отстъплението от Херсон, моят Вова стана 400% импотентен... - Аууу...Но, как така 400?! - Ами, той и преди си беше 100%, а пък като чу по телевидението новината, падна от дивана, счупи си двата средни пръста и си прехапа езика...

А чифута наркоман като страничен наблюдател ли го канят или да оглави срещата на Г20?

Прави им услуга на лидерите на Г 20. Така няма да се налага да избягват среща с токсичния терорист.

Путлер се страхува да не го арестуват. Вече само в Раша и бившите републики може да ходи спокойно.

Нормално! Ще го думнат от воле. Ботоксовия е напълнил ПАМПЕРСА.

човека си има други ангажименти…. ще присъства на м-2(малките) в Буркина Фасо… скоро..

Скоро като гледам западните лидери ще се редят на опашка ...чакайки прием в Кремъл !!! Не забравяйте икономиките спират,идва студ и глад и то НЕ защото Русия го налага Ами защото те западните олигофрени сами ритуално се самоубиват в името на американските интереси !!!

За стар виц глобявам 50 ст. МАЙ САМО ТОВА ЩЕ ВИ ОСТАНЕ ДА СИ РАЗПРАВЯТЕ ЕДИН НА ДРУГ СТАРИ ВИЦОВЕ .

Ахахахаха! Джуджака с меката чурка тепърва няма да смее да се покаже, дори и в Русия, че всеки го обича дори и там! Само в България останаха олигофрени, които го величаят!

Защото и там не може да ходи спокойно, дори не смее да се доближи до другите, затова са тея маси по 30 метра дълги!

Наистина трябва да ти хлопа дъската за да го напишеш това. РФ в момента се намира на най-ниското си репутационно ниво. Отстъпва доброволно от територии които по конституция счита за свои. Газовия шантаж се провали, Европа е презапасена с газ. Ядрения шантаж се провали, точно и ясно и казаха какво я чака. Доходите от продажби на суровини намаляха с пъти и догодина ги чака мизерия.

Хахаха, Хахаха, Хахаха!!! Като гнусен лайнян парцал изхвърлят уродливия миризлив изрод, психопата-военнопрестъпник путин от всяко място на Земята. За разкапания от злоба, омраза и корупция прокажен престъпник има само едно място - зазидан до ленин. За вечен срам и позор на северо-азиатската кочина.

Той ще ги светне как да поемат еврото- отпред или отзад.

Идва видов ден за всички УКР