Коментари - Путин няма да присъства на срещата на върха на Г-20 в Бали | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идва видов ден за всички УКР

Той ще ги светне как да поемат еврото- отпред или отзад.

Хахаха, Хахаха, Хахаха!!! Като гнусен лайнян парцал изхвърлят уродливия миризлив изрод, психопата-военнопрестъпник путин от всяко място на Земята. За разкапания от злоба, омраза и корупция прокажен престъпник има само едно място - зазидан до ленин. За вечен срам и позор на северо-азиатската кочина.

Скоро като гледам западните лидери ще се редят на опашка ...чакайки прием в Кремъл !!! Не забравяйте икономиките спират,идва студ и глад и то НЕ защото Русия го налага Ами защото те западните олигофрени сами ритуално се самоубиват в името на американските интереси !!!

Ахахахаха! Джуджака с меката чурка тепърва няма да смее да се покаже, дори и в Русия, че всеки го обича дори и там! Само в България останаха олигофрени, които го величаят!

Наистина трябва да ти хлопа дъската за да го напишеш това. РФ в момента се намира на най-ниското си репутационно ниво. Отстъпва доброволно от територии които по конституция счита за свои. Газовия шантаж се провали, Европа е презапасена с газ. Ядрения шантаж се провали, точно и ясно и казаха какво я чака. Доходите от продажби на суровини намаляха с пъти и догодина ги чака мизерия.

човека си има други ангажименти…. ще присъства на м-2(малките) в Буркина Фасо… скоро..

Нормално! Ще го думнат от воле. Ботоксовия е напълнил ПАМПЕРСА.

Путлер се страхува да не го арестуват. Вече само в Раша и бившите републики може да ходи спокойно.

Защото и там не може да ходи спокойно, дори не смее да се доближи до другите, затова са тея маси по 30 метра дълги!

Прави им услуга на лидерите на Г 20. Така няма да се налага да избягват среща с токсичния терорист.

А чифута наркоман като страничен наблюдател ли го канят или да оглави срещата на Г20?

Съпругите на Путин и Медведев си говорят, и тая на по-високото джудже разправя: - А пък ей на, след новината за отстъплението от Херсон, моят Вова стана 400% импотентен... - Аууу...Но, как така 400?! - Ами, той и преди си беше 100%, а пък като чу по телевидението новината, падна от дивана, счупи си двата средни пръста и си прехапа езика...

За стар виц глобявам 50 ст. МАЙ САМО ТОВА ЩЕ ВИ ОСТАНЕ ДА СИ РАЗПРАВЯТЕ ЕДИН НА ДРУГ СТАРИ ВИЦОВЕ .

Напълнил му се е чемодана.

Путин знае,че ще бъде унижен за пореден път и предпочита да си стои в бункера.

А вие да не би да очаквахте да присъства? Само това оставаше. Президент на терористична държава, заплашваща света с ядрено оръжие няма място на световните прояви.

Путя мишката скоро няма да изпълзи от подземния гараж в който се е скрил. Най-много да се покаже в Иран, Сирия, С. Корея... все едни такива дестинации мечта.