Професия "Инфлуенсър" представя Гергана Стаменова

Развивам музикална кариера, а мечтата ми е да стана актриса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

била ефтина таковата ся си дигнала цената и можела цял да го лапа...не било лесно та ходела на уроци

Тая много я е тъпкал криминалния контингент........

Какви са изискванията и заплатата за тази професия?

тясна хралупа и почти никой на горния етаж. И най-важното - милиони, които са по-зле и от тебе, та да ти верват...

Ако си мъж, ставаш ли за инфлуенсър?

да си жена-негърка-лесбос, ама който до където я докара по пътя към идеала...

Тъз ако га пита чувек дъл вдява от Менделеевата таблица или математика сигур "не" ща ти дума, ама флуйенсърка са бара и тя. Да жувей!

Данъчна декларация подава ли се?

Dir.bg, защо си мислите, че на някой му дреме за тези?

С ново име! Девойки с етикет и цена… много сериозно постижение… няма що!

Всека статия за инфлуенсъри докарва до истерия драскачите по новинарски форуми. Имаш аудитория и рекламираш продукти срещу заплащане, какво странно или срамно има в това? Ако го правиш целенасочено и отделяш време, това е професия. Ако е между другото е страничен доход. Повечето от вас биха се съгласили да правят същото, ако можеха. Дали е достатъчно важно, че да се пускат статии и интервюта за това? Търсенето определя предлагането в пазарната икономика. Щом отваряте, четете, коментирате, значи темата поражда интерес и ще се пише за нея. Вашето поведение определя медийното съдържание.

казваш - " Щом отваряте, четете, коментирате, значи темата поражда интерес и ще се пише за нея" Ако видиш някой, с извинение, да се "изходи" на сцената, темата също би породила интерес и коментари. Значи ли това е предлагания "продукт" си заслужава интереса?

Какво значи "да си заслужава интереса"? Ако известна личност се изходи публично много от медиите нема да го спестят, естествено.

това инфлуенсър,другото име на уроспия ли е?

Професия "аз съм много тъпа, ама много искам да стана известна"! Спрете да издигате на пиедестал нищо неможещи и неправещи индивиди! Вредно е за всички! Спрете с тая идиотия!

Да рекламира презервативи в порнхъб.

в Дубай. Че дори като ви пращат на връщане данък трябва да ви измислят. Та поне да сте полезни с нещо...проститенсърки

КАК НЕ ВИ ОМРЪЗНАХА ТЕЗИ КУРВЕНСКИ ПЕСНИ ?!?

Нещо не разбирам ябанджийски. Какво е това инфлуенсър ? Звучи ми някак си вносно, международно, нещо като мърчандайзер но не точно. Брей, голяма работа.

Всички проститутки-високо образовани... И многобройни...

Сега е 'инфлуенсърка', но упорито работи над актьорската си кариера ... в OnlyFans. Накрая ще успее като следващата Гущерова или с дете от Джизъса.

Ресторантьорите конкрето обожават тези които имат за професия "инфлуенсър" и като казвам обожават имам предвид ненавиждат. По света е пълно с такива които ходят по скъпи заведения и хотели с нагласата "защото са инфлуенсър", че би имало специално за тях опцията да се наслаждават на всичко напълно безплатно. Като ще плащат с рекламиране чрез последователите си! Всички до един им отказват тази опция, но за това пък на силно нацупените инфлуенсъри предлагат опцията 20% отстъпка. Никой до сега не се е възползвал от нея!?! хахаха Забавно как хората се опитват да представят това хоби като реална професия на равна с всички други. Ама то не било лесно и отнемало 24/7 !? Как не! Никога не се снимат за повече от 6 часа на ден и дори не е седем дни в седмицата. Интересно как 99% от инфлуенсърите са все привлекателни млади жени коино до една започват "професията" си от Инстаграм. С привлекателни секси снимки, като тази която и участвала в "Плеймейт" което само по себе си гарантира Много последователи. И след това е инфлуенсър на как да изглеждаш прекрасно в маркови дрехи. С опция за следване в "само фенове", платформата за секси секси снимки и клипове срещу щедро заплащане. Журналисти: ето представител на професията "инфлуенсър" Аз: та на какво е "инфлуенсър"? Така и не разбрах какво точно прави освен да качва снички за последователите си и да се обяснява за щяло и нещяло. "започнаха да ме търсят за различни кампании и реклами" Това е напълно нормално за всеки с определен голям брой последователи. Най-вече сексите дами с половин милион или повече последователи. Проблема е че повечето "фирми" се опитват да пробутат измамни продукти с цел кражба на данни и прочие. И не е една работа да отсяваш гнилите ябълки от хубавите. "огато, обаче, развиеш профила си, така че това да бъде основния източник на доходи, вече трябва да се фокусираш и да се отдадеш на това" Според разпечатка на топ потребител за АСМР на месец прави по над милион долара. В излъчвантията си нито говори за нещо интересно нито прави каквото и съществено да бъде освен да се кикоти и да изглежда възможно най-сладка. В случай на намаляване на последователите използва метода на "повреда с гардероба", което ще рече че от някъде за малко ще се появи някоя гърда. Блокиране за ден два и отново онлайн с 20-50 хиляди нови последователи.

доста селско излъчване

направи една хубава професионална свирка, ще и стана последовател и ще ми повлия наситина добре :))))))))))

Ползваш - хвърляш. Толкова за тази професия.

ПАРИ ДА МИ ДАВАТ -НЯМА ДА И ЧЕТА ПРОСТОТИИТЕ !!!

Странно... Как Професия "Момиче за една нощ" се превърна в Професия "Инфлуенсър".... Нощеска се иска яко заработване, а не празни приказки!

тая на Околовръстното не се ли е пробвала?

комплексарка е по-точно

Професия "Тарикат"! Ами като има будали, ще има и тарикати, които да ги доят - пряко или косвено.

хорвенце

E то у порнхъб всичкото там са "Инфлуенсър".

Стига с тези глупости де. Професия инфлуенсър - това е същото, като да си милионер в Монополи. Как пък не видях някоя учителка - инфлуенсър. Само някакви като тази, участвали в конкурси за плеймейтки, т.е. К….ви.

Мързеливи безработни!

Забелязва се, че всички плейбойки обичат да се инфлуенсват! И се инфлуенсват яко...!

Каква професия е това бре?!?! Разголени леки жени, на които задниците им са по известни от лицата им в мрежата, и са следвани основно от загорели онанисти, щото пускат снимки на ръба на между еротика и порно! Всяка която си е пуснала 20-30 снимки по прашки и едва прикрити цици е натрупала поне 25К последователи и вече се води "инфлуенсър"! И се почват едни платени реклами от минерална вода до кабинети за пластична хирургия, щото пък някой пишман "маркетингов" специалист, бил чул, че "инфлуенсър" с над 15К последователи носил голям "трафик" към продукта.... И накрая всички реват, че в тази държава сериозен бизнес не можело да се прави .... щото е пълно с пишман инфлуенсъри, пишман маркетингови специалисти и пишман мениджъри .... чи и пишман политици. Тая конкретно, като си отвори устата буквално се вижда колко е куха, щото се вижда светлината която влиза през ушите и! А миризмата на хилядите паатки които е обслужила с нея, едвали може да бъде заличена и с най-добрата вода за уста!!!

Отличен коментар.

Браво за коментара.

А селското девойче от Костенец, отзад дава ли ?

Поредната безхаберница и мързрлана, която иска да лежи по гръб и да печели без пот по челото от тубата. ДИР-ници, вие като медия също носите отговорността за този нов морал сред младите, които не искат да работят, не им пука за държавата, а само "следват мечтите си", което всъщност означава, че кесят по цял ден по кафенетата и пред компа.

Красива, но и много проста. За една вечер и толкова..

"Професия инфлуенсър".... поредната дивотия, пореден балон! Къде ли им дават дипломи :) Красиви момичета! Няма лошо, но да вземат да залягат над книгите, а не да снимат с часове къде си пият кафето, къде са на "почика" и какво са си купили! Къде са родителите на такива момичета??

Страшна мацка. Направо като е видях ми се причуха вълци да вият. А като пуснах "музиката" ми се дорева.:)

Развива музикална кариера като свири на дудук, а мечтата и е да се развие кариера в онлифанс.

Продължавай да се занимаваш с "музика", мини покрай Иван Асен, там има една сграда с надпис Пайнер. Ще постигнеш мечтаната музикална кариера рязко. Или пък не. Мартистките са навсякъде.