17-11-2017 20-11-2018

Коментари

600-800 лв, платени при благовремие.

След 30 години "напредък" сме на по лошо дередже от преди 100...

Предстои поредната страхотна зима в Банско!

Дава ме работа. Търси ме продавачка.

Т.наренчени "работодатели" в повечето случаи бивши ДС, БСП, сегашни Герб и т.н. Вземете си оправете мисленето и заплатите. Като сте глупави сложете си свестни хора, с добри заплати и нещата ще потръгнат. Стига сте се чудили къде да си вложите печалбите. В джипки ли, в силикони и и т.н. Инвестирайте в работниците си. И няма да сбъркате. Печалбите ще дойдат сами. Ама така е. Получихте си едни заводи, хотели, плажове на тепсия, а вие хал хабер си нямате какво да ги правите. Знаете само да плюскате.

Това наистина ме развесели.Хората с "добра квалификация" ги търсели за готвачи , бармани и сервитьори.При това за атрактивна заплата 600-800лв. Не разбрах коя е добрата квалификация , която се изисква,за да да станеш един прост готвач или барман.А заплатата от 600-800 лв да не би да е грешка и да става въпрос за 6000-8000лв,защото именно тези цифри са някакво атрактивно заплащане.С другото не можеш дори чисто физически да оцелееш.

600-800 са чисти пари, като е осигурено спане (легло, отопление, ток) и ядене. Та за някои може да е атрактивно.

да не би да е някаква шега- спешно се търсят работници срещу 600- 800.... в случая няма значение дали е бруто или нето, все тая !

Ето го разрешението на проблема. Работни места за всички протестиращи. Е някои са малко дърти вече, ама един сезон ще окрякат.

Пишете къде са, искам да направя проект за ромска интеграция. 300 места ако има , ще може да вкараме 7,8 хиляди в стаите. Дано са с паркети мебелировка, а пък ак оса дървени хижи ще е супер.

Организирам курс за кранисти и елекрокаристи - може роми - изисква се само втори клас завършен .

за заварчици без о-е!

които отиват за 600-800 лева ще им кажа,не се подценявайте изкарайте няколко курса немски около година ще ви стигне и бегом към Австрия или Швейцария.За информация само> един сервитьор на добър хотел в Австрия взема около 3000 евра на месец а в Швейцария около 4000.

600-800лв и после що протестирали хората

Това са малко пари.

"Възнаграждението е средно между 600 и 800 лева, зависи от обекта, поемат транспортните разходи. Поемат храна в рамките на работната смяна. Има доста работодатели поемат самите нощувките" :) баси правописа баси чудото... Ако го бях видял написано в коментарите... щеше да е по-приемливо ама в самата статия... Да не би и Дир.бг да са почнали да наемат цигани без предишен опит и образование за 600лв да пишат статиите ?

Кризата е посъвместна, освен това се назначават "наши" хора, от които в реална, конкурентна среда не става и чеп за зеле. Та така....

Преди 2 зими правих трансфери Летище-Банско за една много известна транспортна фирма. По телефона ми казаха 40 лв за трансфер.После се оказа 20 лв за трансфер на английски туристи. А това отнема 3-5 часа. Обадиха ми се за следващ трансфер....само дето не ги напсувах по телефона. Естествено че отказах.

Да напомня на уважаемите бизнесмени. В световден икономически план се очаква зануляване на всички кешови активи. Тъй че колкото и да сте откраднали, накрая ще останете с празни джобове. После, тъй като сте тъпи да развивате нормален бизнес, ще изпукате от глад.

Работодателите нямаме кешови активи, имаме земи, парцели, сгради и злати кюлчета. Кое от изброеното ще се занули?

Възнаграждението е средно между 600 и 800 лева..... Тея велики пари на фунийка и в алчните задници на "работодателите" дето ги дават. Явно някой упорито работи по затварянето на тая държава.

Меринджеи търсят да им бачкат за 200 юро по 12 часа.

КАКВИ ГЛУПОСТИ ГАВОРИ БНТ???? НИКОКВИ КВАЛИФИЦИРАНИ. КОЙОТ КОЙ ПО ЗАКЪСАЛИ ХОДЯТ ТАМ. ПИЯНИЦИ, НАРКОМАНИ И ТУК ТАЧЕ НЯКОЙСВЕСТЕН. А РОБОВЛАДЦИТЕ СЕ ДЪРЖАТ НАДМЕННО ВЪПРЕКИ ЧЕ СА НЕФЕЛНИ И НЕГРАМОТНИ А ТУРИСТИТЕ МАКЕНА ПОВЕЧЕТО СА ВАЖНИ ВАЖНИ НИЩО ЧЕ ЯДАТ ЧОРБА 2 ЧОВЕКА. ДО БОЛКА МИ Е ПОЗНАТО БАНСКО. МИЗЕРИ И ПЕРАЛНИ НА МАНГИЗИ. НАКЪДЕ ЧЕТОХ" БАНСКО ЗАПЛАХА ЗА АЛПИТЕ" ЧЧАК МИ СТАНА ЖАЛ ЗА ТЕЗИ СМЕШНИЦИ. А ШМАТКИ ДА РАБОТЯТ БЕЗ ПАРИ ? КО.КО ЩЕШ. ЧАК ДА ТИ СЕ ДОПЛАЧЕ!!!! СТРАХ МЕ Е ДА НЕ ИЗХВЪРЛЯТ ВАПЦАРОВ ОТ УЧЕБНИЦИТЕ. ТОГАВА БАНСКО УМИРА. НЕ ЧЕ СЕГА Е НЕЩО!!!

600-800 лв заплата....хахаххаха...ама и те едни работодатели мале мале....лифт карта 58лв...едно кафе 7лв....алкохола по заведенията между 10 и нагоре....8-10-12 часа смяна----за 20лв на ден....не 300...300000 другия сезон ви пожелавам....Ето и линк за оферта в Швейцария....понеже там са много тъпи и плащат както трябва... https://www.facebook.com/rabotaskisezonalpi/

работа декември януари февруари и на трети март всички вьн та до декември всички са на минималната заплата просто работа няма

А глобите колко са,работнотовреме за теи по-скоро 600 лв?

Иначе в Банско почти във всички кръчми ме познават. И понеже като се напия понякога оставям приличен бакшиш ме вземат на ръце още от улицата и ме носят до масата в кръчмата.

В Банско схемата дълги години е следната. В началото на сезона "работодателят" плаща някаква заплата, после само аванс с уговорката останалото да се плати в края на сезона и в краайна сметка работещият на края не получава нищо. Чудя се как все още има наивници да ходят да "работят" там.

600-800. Лв ???? Кой ще ви работи за тези пари ехооо

От български чорбаджия никой хаир не е видял. Затова аз се боря 1. против чорбаджии и , 2.против турци

За съжаление българските чорбаджии са били най-големите предатели на народа си в Турско време, сега са същите. Какви заплати, каква човещина очаквате от робовладелеца -капиталист. Експлоатация и незачитане правата на работниците

Да дадат 2000 евра заплата и пред хотелите ще има опашка от желаещи. БЪЛГАРИ. При тези дебели цени не им е никакъв проблем.

Снимките на тези дето са отишли да търчат денонощно за 300 евро месечно трябва да им сложат снимките във вестниците в рубриката "Тъпанар".

вече виждам как молдовци, украйнци и македонци идват да се трудят за 600лв в Бойкостан. Вече виждам светлото бъдеще.

На Банско е пълно с македони но само като туристи. Мераклии за роби няма. Македоните са етнички.

Ученичките в Молдова и Украйна са на училище. Няма как да заработват на Банско като проститутки със статус на камериерки.

Цените в Банско са по дебели от тези в Китцбюел а заплатите 7 /седем/ пъти по ниски. Робовладелците да си сервират и чистят хотелите сами.

Хахаха добро било заплащането. Това ли ви е доброто заплащане между 600-800 лв смях ама докато има хора който робуват за тия смешни пари така ще е работодателите ще се гаврят с вас.

За 300 евро месечно по 12-18 часа на ден търчане между масите. Чудно ми е как свободните места са само 300. За същата работа и 8 часов работен ден в Германия, Австрия и Италия вземат 2000 евра мвсечно. Когато "работодателите" станат работодатели а не робовладелци ше имат и работници. Мераклиите за роби силно намаляха в държавицата.

Тъй като масите ще са празни ,няма да търчат толкова .Не ги мисли.

платена реклама. никой не иска да работи 5дни по 14 часа за 600лв