Основателите на Гугъл се оттеглят от оперативното ръководство

Главният изпълнителен директор Сундар Пичай оглавява и корпорация Алфабет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай, Индия и подобни имат население с най-висок коефициент на интелигентност, а освен товаи са изключително работливи и старателни. Това са причините за тяхното бързо развитие и забогтяване. Затова и ще станат доминиращи в следващите години.

Кога ще ги стигнем... индийците? :)

Точно от 3-4 години Гугъл се превърна от топ продукт в машина за правене на пари и търсачка с олигофренска логика, за рекламите им и Ютуб нямам думи, отвратен съм от начина им на действие.

Започнаха да взимат пример от Фейсо - жалко. Най-полезната Интернет компания не трябва да се влияе и използва трикове от шапката на най-безполезната.

.

Циганите завладяват света. Тук този, в Майкрософт - Света Неделя и на още сума места пак такива. Като някой ми каже, че китайците превземали света ми е ясно колко разбира. Тях ги тресе страшна демографска криза, каквато няма при циганите, които са доста по-многобройни, като се абстрахираме как ги надробиха британците - Индия + Пакистан + Бангладеш са съответно 2-ра, 5-та и 8-ма по численост държави, а общо гонят една 1/4 от населението на земята с тенденция съвсем да му изтърват края... Който не е имал редовно вземане-даване с представители на трите вида цигани, не знае за какво става дума в действителност...

А ти си типичен булгаристански неандерталец!

Всички европейци сме и неандерталци - те са първоначалните обитатели на континента и само глупаците като теб си мислят, че това е обида. Огранченият си ти - първо защото нямаш собствено мнение и се правиш на много inclusive и второ - аз говоря с факто, а ти с емоции.

Имам взимане даване. Без индийците ИТ на САЩ заминава на кино за 3 дена. А ин не само на САЩ. А ти си примат недоклатен.

Корпорации и нейните пипала

Напълниха големите компании с индийци. Иначе тук единият основател Сергей Брин си е роден в Москва.

Ми то не само в Израел се раждат евреи, но и в Москва, ама после бягат оттам, щото не се знае знае и се!

ами предпочитат ги защото знаят откъде са излезли и работят та се късат (Ченай е много по зле от Дели и Мумбай), докато на източноевропейците все нещо им е криво и мрънкат та се късат

Особено югоизточните ...

Те че горе-долу работят е така, обаче някой трябва да върви след тях да им оправя бакиите в общия случай. Този явно е от частните.

Това само комуняр може да го напише