Официално: Новата "Държавна петролна компания" поема нефта и горивата

Парламентът прие промените на второ четене, които позволяват и изграждане на държавни бензиностанции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия мафиоти в управлението продължават да правят хората на маймуни. Вместо да разследват криминалната приватизация на фирма ПЕТРОЛ и нейните 430 бензиностанции и да обявят сделката за НИЩОЖНА., те ще продължават да доят българският овч данъкоплатец. Долна мутренска Сган окупирали Парламента вече 31 години. ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ГЕШЕВ.

Мръсни фашисти долни гадни гнусни милиционерски мутри лайняни

А какво стана със старата ,,Държавна Петролна Компания'' която бе приватизирана за без пари,изсмукана тотално и фалирала? Сега отново държавният бюджет ли ще регулира Пасиви-Активи ?

Диктатора Борисов заедно с назначаването (не избирането) на Каскетаджията Гешефт бавно но сигурно заедно с пребоядисаните комуняги от ГЕРБ ни връщат в комунизма!

Много съм любопитен как държавната верига ще се конкурира с ОМВ, Лук Ойл, ЕКО и Шел? Държавата не разполага с нито един патент за продажба на гориво с определено качество и марка. Как си мислят да поставят добавки на бензина, като ще трябва да ги купуват от конкурентите си, като никой няма представа как се прави бензин и нафта? Удивителното невежетсво ще донесе поредната наказателна процедура на България и ми е чудно защо никой не го казва? Няма как да не се знае това. От друга страна е комично да гледаш как комунистите правят верига бензиностанции и вярват , че ще се наложат на пазара на горива.

Много лесно: Купува от Златев и продава на загуба като разликата я покриваш ти от данъци и от бщджета. То отсега с учередяването е записано, че ще работи на загуба и не може да фалира.

"Всичко в името на човека, всичко за благото на човека"- да кажем ли кой е човека?

Чудех се, как да го кажа, ама ме изпревари.

Добро утро, ще слугуваме на американските компании за горива, а те в отплата ще позволят на дебилните ни политици да крадат акциз на воля....

Глупаци , това се прави по нареждане на американците , ще видите от къде ще купуват нефт и нефтопродукти , америкаснки през Гърция за да се измести Лукойл от нашият пазар ,всичко е толкова прозрачно , как изведнъж се "сетиха" за нея. .

че монополните заводски цени на нефтохима са едни от най-високите в Европа. Защо е така? Сами си отговорете ОЧЕВАДНОТО. С тези държавни бензиностанцийки нищо не решаваме. Те ще купуват горивата от нефтохима на същите монополно високи заводски цени.

Ама сме тъпо племе... 30 години преход и се върнахме в изходна позиция... Сега чакам да върнат пионерчетата и чавдарчетата....

А аз очаквам цени на бензина 0,17 лв.

И заплата 50 лв.

Аз пък очаквам и опашки за бензин като в онези славни времена. Чакаш 12 часа, идва ти реда в полунощ и бензинаджията ти казва 'няма бензин утре' . И оставяш колата като се надяваш да я завариш на сутринта. И о чудо на сътринта същата тази колонка, за която си чакал, пълна с бензин. Боже боже върни времеето назад ...

Да ни е честита новата хранилка за властимащи.

и срещу нея не може да се открива производство по несъстоятелност. Добрееееееееееееееееееееее....

КТБ-2 Ииии печелившия еее... "Лукойл"

Не е Лукойл. Важното са складовете от които всички купуват горива. Мутрите Боко, дебелото и Доган са хвърлили око да откраднат бизнеса със складовете който сега е на Валентин Златев. Крадат както откраднаха бизнеса на Божков както откраднаха акумулаторния завод на Бобоков както откраднаха асансьорните завод както открадоха КТБ и фашиста с каскет им върши мръсната работа.

Предприятие, което е държавно и не може да фалира може обаче да учредява частно подизпълнители ... Нека новото голямо крадене започне сега!

Българина търси конспирация във всичко! Каквото и да се случва, българина си мисли че той е много умен и лесно прозира през "пъклените" планове на другите! Като му е скъп бензина, обвинява картели, без да обръща внимание че бензина му не само е най евтин в ЕС но и че поне 50% от цената са ДДС и държавни акцизи които трябва да се налагат по закон на всички държави в ЕС. Правиш му държавна система която да контролира цените, но българина пак не е доволен. Иска нещо друго...какво обаче, и той не винаги знае или това което иска е нереално за този свят (като примерно да се вдигнат заплатите..все едно заплати се вдигат с държавен вестник. То ако беше така, дайте да пишем по 1 милион евро месечно и да си решим всички проблеми. Ама икономиката няма от къде да ги вземе.) Добави към това глупостите за 5Г кулите и това че вируса е глупост и простотия и хич не е очудващо че на власт в България е проста мутра мафиот - напълно заслужено и закономерно!!!

Признавам си, че аз съм точно такъв! Подозрителен, алчен, злобен и завистлив! И най-много ме е яд, че не мога да съм управител на подобна държавна компания.

ЗАЩО ДА НЕ МОЖЕШ? С НОВИЯ ЗАКОН ЗА ДЪРЖАВНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ СЕ ПРЕДВИЖДА ДА ИМА ОБЯВЛЕНИЕ ЗА ДЛЪЖНОСТТА ДИРЕКТОР И ВСЯКАКВИ ДРУГИ СЛАДКИ ДЛЪЖНОСТИ.

"Основният предмет на дейност ще бъде .... продажба на държавните резерви и военновременните запаси от нефт и нефтопродукти" Да очакваме ли и "Държавна поземлена компания" с основен предмет на дейност продажба на урегулирани имоти в морето?

УИ в морето няма, има по крайбрежието. Другото обаче е вярно - следва се примера на ДПК.

Как ли ще реват чебуРашките в коментарите !?

чебурашките са уж за държавни предприятия но ако не са руснаци са против-български предатели са били и такива си останаха