17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взе да става интересно!

Как ще "емитират" криптовалути? Това да не са ви дигитални доларчета :)

Едните реват за зелена енергия, другите хабат ток за криптокопачи. Побъркана работа

А бумърите чакат ли чакат да се пукне "балона"

Биткойн е свобода от правителствените монетарни и фискални политики. Наддържавна валута подобна на златото, но с редица предимства. Разбира се има и технологични рискове. Високоволатилна цена (резки и големи промени), но погледнато дългосрочно, за последните 12 години, откакто съществува, непрекъснато расте, поради простата причина, че все повече хора я приемат както и заради обезценяването на доларите, които ги печатат на ден с милиарди! Който има два грама мозък, знае че трябва да държи поне 5% от спестяванията си в биткойн.

Балонджиите, спука ли се балона, срути ли се пирамидата;)

Явно е решила да последва съдбата на Мерил Линч.

Било е време когато една луковица за лале е струвала колкото един кораб.

най-старата банка в САЩ, планира да започне операции по съхранение, прехвърляне и емитиране на криптовалути, лалета и тиквени семки....

Е, тва не е проблем. Проблемно ше е, ако трябва да минем на криптоманджа. Тогава ше има-тук манджа, там манджа- нема манджа- щото нали криптирана е, демек скрита на тайно место, дето само баш-манджарите ше го знаят и ше си манджат самосиндикално. Затва, превантивно- тренирайте за фотосинтеза.

Еми няма намерение да се пука.

Как става това,,Копуваш картофи на борсата на хартия,Никои няма представа имали ги ще ги произведе ли някои и кога ,но ти Копуваш без да ги има така виртуално,Кои е собственика на виртуалните измишльотини и кои ти гарантира че ще бъдат застраховани като национална валута.Шмекери или деца играещи си на нова игра.Какви са тия копачи та ги копаят като миньори във мека почва.Смях в залата светът отива на бунището.

Аз утроих моите спестявания за три месеца . Базирани са изцяло на Етериум и съм в децентрализираните финанси . Вие може да си приказвате вашите глупости но дефито за година се увеличи от 1 на 50 милиарда и скоро 100 милиарда . Погледнете ААВЕ например 3х за месец .

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 40 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще почерпите :-)))

Споко, купувай повече преди балона да се спука.

И на мен това ми направи вчепетление: как така ще "имитират" криптовалута? Коините се копат а не имитират как си искаме. А и копането май не е лесно вече. Ама на разбирачите тук това не им направи вчепетление, иначе мнооого ги разбират нещата.

изведнъж ще се намали 8 пъти и ще те оскубят.. то това е създадено да клъвнат балъци, иначе от къде ще печелят . същата работа като рулетката ..банката и винаги печели накрая.

Мастър Кард вчера обявиха на страницата си, че тази година ще направят карти за разплащане с крипто валути. Това е новината! Сега ще летим към 100к usd ;)

Цялата идея на Криптовалутите е че вече няма нужда от банки...