17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата идея на Криптовалутите е че вече няма нужда от банки...

Мастър Кард вчера обявиха на страницата си, че тази година ще направят карти за разплащане с крипто валути. Това е новината! Сега ще летим към 100к usd ;)

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще добие Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува над 40 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще почерпите :-)))

Аз утроих моите спестявания за три месеца . Базирани са изцяло на Етериум и съм в децентрализираните финанси . Вие може да си приказвате вашите глупости но дефито за година се увеличи от 1 на 50 милиарда и скоро 100 милиарда . Погледнете ААВЕ например 3х за месец .

изведнъж ще се намали 8 пъти и ще те оскубят.. то това е създадено да клъвнат балъци, иначе от къде ще печелят . същата работа като рулетката ..банката и винаги печели накрая.

Как става това,,Копуваш картофи на борсата на хартия,Никои няма представа имали ги ще ги произведе ли някои и кога ,но ти Копуваш без да ги има така виртуално,Кои е собственика на виртуалните измишльотини и кои ти гарантира че ще бъдат застраховани като национална валута.Шмекери или деца играещи си на нова игра.Какви са тия копачи та ги копаят като миньори във мека почва.Смях в залата светът отива на бунището.

Еми няма намерение да се пука.

Е, тва не е проблем. Проблемно ше е, ако трябва да минем на криптоманджа. Тогава ше има-тук манджа, там манджа- нема манджа- щото нали криптирана е, демек скрита на тайно место, дето само баш-манджарите ше го знаят и ше си манджат самосиндикално. Затва, превантивно- тренирайте за фотосинтеза.

най-старата банка в САЩ, планира да започне операции по съхранение, прехвърляне и емитиране на криптовалути, лалета и тиквени семки....

Било е време когато една луковица за лале е струвала колкото един кораб.

Явно е решила да последва съдбата на Мерил Линч.

Балонджиите, спука ли се балона, срути ли се пирамидата;)

Биткойн е свобода от правителствените монетарни и фискални политики. Наддържавна валута подобна на златото, но с редица предимства. Разбира се има и технологични рискове. Високоволатилна цена (резки и големи промени), но погледнато дългосрочно, за последните 12 години, откакто съществува, непрекъснато расте, поради простата причина, че все повече хора я приемат както и заради обезценяването на доларите, които ги печатат на ден с милиарди! Който има два грама мозък, знае че трябва да държи поне 5% от спестяванията си в биткойн.

Споко, купувай повече преди балона да се спука.

А бумърите чакат ли чакат да се пукне "балона"

Едните реват за зелена енергия, другите хабат ток за криптокопачи. Побъркана работа

Как ще "емитират" криптовалути? Това да не са ви дигитални доларчета :)

И на мен това ми направи вчепетление: как така ще "имитират" криптовалута? Коините се копат а не имитират как си искаме. А и копането май не е лесно вече. Ама на разбирачите тук това не им направи вчепетление, иначе мнооого ги разбират нещата.

Взе да става интересно!