МВФ: Пандемията засилва икономическата разлика между половете

Икономическият шок, предизвикан от здравната криза, засяга повече жените, отколкото мъжете

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодарение на кризата с вируса всички само за месец разбраха, че семейството, дома и децата са най-важното нещо в живота! Християнските ценности като доброта и вазимопомощ все още ги има и в трудни моменти показваме, че сем хора! Всички други феминистки, расово и джендър бълвочи на либерастите изчезнаха за отрицателно време! Дано хората си вземат поука от всичко това и сами се ориентират в мъглата от неолиберални и болшевишки напъни!

Като искат да са равноправни женорята да станат боклуджийки, хамалки, тираджийки и каквото им дойде наум.

Изтребете женските, и вие сте аут, да свършва за нищо не става" човечезтвото"

Този пол женски ще изчезне, ще при равните жената до кравата, ражда кърми и това е

Не знам докога ще ме знимават с въпроси, които са несъществени при създалата се криза - медицинска, икомическа и политическа (в някои страни вече и военна). Не им ли писна да ми тикат тези "gender issues", когато се борим едва ли не за оцеляване?

Ееее добро утро. То много трудно да се сети човек. Ами жените работят в сфери, които могат да бъдат спрени заради пандемията, примерно като сервитьорки, готвачки, фризьорки и т.н. - ами ясно, че като са затворени заведенията те ще са в неизгодна позиция. Без повечето мъжки професии не може и те продължават и по време на кризата - шофьори, боклукджии, склададжии и прочее, примерно да спре производството на гориво, ами няма как да стане.