Мобилизацията и "референдумите" предизвикаха нови болезнени санкции срещу Русия

Черните европейски списъци ще бъдат попълнени с военни и агитатори, дезинформатори и още олигарси. Предлага се и таван на цената на петрола

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно,видях Путин как реве.....В ДНР има плакати-Урсула пий с мъка,къде е халбата......

Че никога не е било това в исторически план 3 плюнки: Външния министър на трета държава извън ИС, сега някакъв измислен икономически съветник ли, министър ли е на същата трета държава извън ЕС , и един палячо, във формата на президент на въпросната държава извън ЕС, да диктуват правила и разпореждания, които се приемат и изпълняват от вече неясна сбиртащина от еврогейове, наречена ЕК. За наливането на милиарди, за сметка на ЕС гражданите, не ми се коментира изобщо .Структурата ЕК, начело с гинеколожката лайнен трябва просто да се саморазпусне!

Очевидна, прекрасна далавера. Честито на успелите да се уредят!

болезнени санкции -Русия генерира два -три пъти повече приходи на ден , а скопеният и немит ЕС плаща по ескалираща цена всеки ден на Русия, която междувременно вече притежава 1/3 от Украйна -най богатите региони.Честито на розовите капачки от ЕС.

Как стигнахме дотук - да ни управляват завършени идиоти ?

Тези от ЕС какво смъркат ?

По евтино щеше да излезе ,ако НАТО се беше намесило във войната

Снощи гледах едни телевизии ... Част от швабския елит е започнал сериозно да се замисля ! На глас бяха произнесени неща, които евро-васалитетната администрация скърцайки със зъби от ярост се отказа да коментира, а отчаяно се мъчи да прикрие .... Каза се, че в Германия е започнал процес в който все повече немци (от средата нагоре в обществото) си задават въпроса дали ФАЩ, Лондон са им "приятели" и "партньори" след като нагло унищожиха немска собственост за милиарди и обезмислиха немска инфраструктура за милярди ? Може ли да се разчита, че ще осигурява сигурност държава и нейният безотговорен елит, която подстрекава друга държава да иска милярди обещетение от Германия и има териториални претенции (Полша насъсквана от ФАЩ да търсят някакви репарации за ВСВ и да искат немски провинции). Немските пилоти, които трябва да бомбардират Русия с атомни бомби в влучай на ядрен конфикт са казали, че не виждат защо ще го правят .... ФАЩ са поставили ултиматум на най-големите немски компании, че илиси местят заводите в САЩ или ги няма ! Много от тези компании са напрактика държавни или общински ! Това е първата стъпка към пълното отнемане натези компании от Германия. След като немското население плати трилиони за изграждането на нови заводи в САЩ, същото това население остава на улицата, без работа, без енергоносители и със няколко милиона радиаклизирани главорези мюсюлмани.

Мамицата им на тоя дъртак и тая/тоя хибрид грозен.Само глупости измислят.

предлагали таван на цената на петрола...въйййй така ли ставало...е нали сте за пазарна икономика...т.е. няма да Ви продават и петрол....

Короната, сиктирфикатите, бустеритее? Айдеее! Едни ваксинки има да купувате, требат ни милиончетата.... Генерал Годжи да каже как ще мрем. Яко, а?

Руската измет мре от кеф ако гръмне атомна бомба ,путьо имобещал рай в отвъдното.

Време е за хапчето

ама са с пари.

честити новите санкции. Путя Шъ си го премести у другийо крачол. За родину.....

Кво да мести дъртия педофил.

млад умно красавец.

ЩО НАЛИ И В УКРАЙНА ИМА МОБИЛИЗАЦИЯ ЗА ТАМ НЕ КАЗВАТЕ НИЩО и Има хиляди избягали не отишли да воюват за страната си -

Какво да очакваме от увехнала женица с хормонален дисбаланс, вследствие на менопаузата, която се държи като Магда Гьобелс, но в същото време ръси тотални глупости от рода, че руснаците крадели чипове от перални, за да си ги инсталират в танковете и самолетите?!!! Ми ние тогава кво чакаме Ф16? Който де що има стара пералня, печка, миялна....носете ги към Кинтекс и ВМЗ Сопот. Може и към Безмер и Граф Интиево-да помогнем на нашите СВ и ВВС! Във всеки МиГ-чип от пералня Беко!!! Щеше да е смешно, ако не беше тъжно.

Чудя се как България ще спечели от цялата тази история. Дано политиците измислят нещо умно!

Гласувай за правилните политици тогава очаквай да измислят нещо разумно. Докато гласувате за едни и същи боклуци ще затъваме все по дълбоко

Интересно ми е от тази Измет, кой точно трябва да избереш!?

Просто няма да търгуват с онези "на тавана" . Пазар на петролни продукти има достатъчен, особенно с недостига на газ в Европа.

Азерите не нападнаха чужда държава. Нещо по различно.!!?

Руснаците да дръпнат шалтера на целият Свят, щом няма правила, Международно Право, не важат Договори, Почтенност, Истина, Чест, а с всеки ден все повече лъжи, взривове, интриги и всякакви други мръснишки извращения. Англосакси са зомбирали всички тези ЛайненБорелиПетковиШолци и правят всичко откачено за да унищожат ЕС, Китай и Русия. Ще има атомна война Това е

Чета заглавието и се питам: най-болезнени за кого? За Русия може да са леко болезнени, но има повече доход от преди заради повишените цени, които ЕС повиши със санкциите си. За САЩ случващото се е мечта сбъдната мечта от мокри сънища на американските престъпни политици - смачкват ЕС. Болезнено е за ЕС, как да не е болезнено! Чиновниците в ЕС си вдигнаха заплатите заради инфлацията. Това излезе само за малко в медиите и изчезна. Погром! Значи болезнени за народите на ЕС. Вън Урсула и кохортата, вкара ни във война, което не е наша!

Предлага нещо, което беше отхвърлено вече. И то от Белгия, Австрия и т.н.. панически се опитват да довършат ЕС преди десните да са завзели всички държави. Апропо много ми е интересно оттук насетне Германия как ще гласува. Не вярвам да е много солидарна с Полша и Украйна занапред, немците са си злобни хора

Значи Германия са планират напълно да унищожат, франсетата сами ще свалят гащи. Ковчегът за ЕС вече е скован и приготвен от Англия и САЩ.

Дали са САЩ, Полша, Украйна или която и да е съседна държава е без значение. Германците не са малоумни и определено са много злобни и отмъстителни.. не вярвам с лека ръка да пропуснат обявената им война. Което означава че вече са събрали кризисни щабове и определено са начертали следващите политически стъпки.

За У….. и ЕУ

В ЕС явно управляват мазохистите, които ги кефи да налагат болезнени за Евросъюза "санкции" срещу Русия!

Абе, за кого са "болезнени" "санкциите"?

Щом толкова злобеят,значи нещата не вървят добре.Скоро май имаше голяма контраофанзива????

5-тата колона в България действа с пълна сила. Тролове, "възраждане", генерали ... но, нещата си се подреждат въпреки тях.

Така де - кой не скача по пропагандната тояга на сОросо е "червен", "трол", "копейкаджия"... Друго не можахте да научите идиотите за 30г.

Тези санкции кой ги обсъжда, гласува, приема? Урсула ли? Че тя даже не е избрана от хора, а е сложена, т.е. тя е чиновник. Не мисля че с професията си, гинеколожка, тя е компетентна да управлява ЕС. Най-големия проблем е че когато налага някакви санкции, тя не предлага алтернатива. Спирала газта, въглища и колко ли още не. Откъде да вземем заместители? Добре е страни като Унгария, България, Италия, Австрия, които не са доволни - да се съберат и почнат заедно да се опълчат на Урсула.

Продължавайте така и скоро ЕС няма да има.Какво ще правим ние?

Предлага се да бъдат санкционирани висши руски военни, свързаните с обявената в Русия мобилизация, както и участниците и сътрудниците в свиканите в Украйна "референдуми", пропагандисти, разпространители на дезинформация и олигарси. Хайде да е валидно и за Коста копейкин

Независимо от етноса. А??

Както американците си признават в този документ, целта на санкциите срещу Русия е да прецакат Германия (и оттам ЕС), и да усвоят техните ресурси: https://nyadagbladet.se/wp-content/uploads/2022/09/rand-corporation-ukraina-energikris.pdf

Виждам, че на някои българи им харесва. И изобщо на някои европейци. Що за изрод трябва да си тъп, за да ти хареса европейската реакция на случващото се в Украйна?! Ами това е чиста проба измама от САЩ за потрошаване на икономиката на ЕС! Не се ли усещат тези говнета, дето подкрепят санкциите?!

По квиченето на троловете разбирам,че на ватенките никак не се е харесало това хихи

Това трябваше да се направи много по-рано, още 2014 г. Сега нямаше да има война и жертви

Така е, до сега всички страни в ЕС щяха да се управляват от проруски правителства.

Мумиите продължават да копаят гроб на ЕС!

Взривяването на тръбите на северен поток е най-големият геополитически удар върху ЕС. Всички знаеха че е въпрос на време да бъдат пуснати. Сега са разрушени и няма други. Газта, която е изключително скъпа в момента, изтича свободно и причинява екологична и климатична катастрофа. САЩ са терористи! Черно зло!

Някои хора прецениха, че ще спечелят повече, ако се конфронтират с Русия, вместо да си сътрудничат. В световен мащаб, обаче, конфронтиращите са доста по-малко от сътрудничащите. Интересен мач.

Фрауто и този евросинекур много нахилени, нещо. Няма лошо, скоро ще им се стъжни.

,претставете си че тюркоезичното население поиска кнр или рнл не е правилно

..ами да го поискат....едно е да искаш второ и тредо е да можеш и да го направиш....

Комисариятът предлага Евросъюза целокупно да настъпи същата мотика... за 8-ми път. Как може да се надяваш че като правиш едно и също нещо по един и същи начин накрая ще получиш различен от досегашният резулатат;)

На това се надяват само кретените. Т. Е. баба Урсулита и компания.

жено, с цялата пасмина около теб.

За кого болезнени? Както досега, за ЕС ли?

Европа ще духаш супата

Не разбрах какви са мерките? Това което е изброено като точки е смехотворно… относно петролът то е ясен отговорът на Русия, ще го спрат…

Когато някой е решил да се самоубива, трудно можеш да му помогнеш. Пък и не е сигурно, че трябва да му помагаш.

Засягат нас,най-бедните граждани на ЕС.Руснаците си имат нефт ,газ и огромни масиви с гори,ако нещо им липсва китайците ще им го доставят.Не са опрели до нас.Конфронтацията с Русия е най-голямата грешка на ЕС.

А войната в Украйна е най-благодатната за ЕВропа!

То много хубаво на европейско ниво но ние трябва да погледнем и в собствената си страна. Много руски шпиони, информатори в министерствата, ДАНС, МВР, продажни пропуткински партии като Атака, Възраждане. Сидеров и Копейкин трябва да влязат в затвор за антибългарска дейност, съветските паметници да се разрушат. Тогава и ще си получим Ф16 от САЩ, ако сега ни ги дадат, нашите предатели ще ги изпратят на руснаците или наши пилоти предатели ще избягат с ф16 в Крим.

Божкее, колко мъка има по тоя свят....Ив. Вазов. И колко глупаци, бих добавил!!!

Не е от Вазов а от Йовков

Да, извинявам се. От Йовков си е. Виноват. Просто оглупях от горните "умни" мисли.

Имам чувството, че Путин много се кефи на ненормална гаулайтерка. Неговата истинска цел е да види сметката не толкова на Украйна, колкото на ЕС и тая тъпачка просто не се усеща, че му играе игричката.

Ти си прозт рашистки педал! прав ти пътя вън от ЕС към раССия!

остана само да я дочакаме... пък ти си емигрирай, докато още не си станал просъветски трол;)

Пореден напън, а соросоидчета. Само да не се изпуснете в гащите.и вече я направихте, а...

Напън ли? Напънат е за руснаците до 35 години! Зарязват си колите и с тротинетки се спасяват в Грузия!

Ама че си прост, тъй да знаеш

Колективният Запад трябва да направи всичко възможно, за да се достигне до мира колкото може по-бързо! Украинската армия максимално бързо трябва да бъде добре въоръжена, за да изтласка окупантите до края на годината от своите територии, след което да се сяда на мирни преговори и да се решава финансирането на възстановяването на украинската икономика, инфраструктура, обезщетяването на материалните и нематериалните загуби на украинските граждани!

Като се събуди, нещо мокро не усети ли?

Твоят враг има атомно оръжие…друг е въпроса колко трябва да си глупав за да направиш държава с атомно оръжие на границата си твой враг. Ами хайде оправяй се и ги побеждавай….мен лично не ме интересуват проблемите ти

Ти ме разсмя .Това е целта-да се унищожи Украйна и после западните фирми да я "възстановят"т.е да се гушат.Опитсха тоя номер и в Сирия,но нещо не стана.

Преди Япония да влезе във Втората световна война и са налагани санкции.Чашата преляла,когато ѝ е наложено петролно ембарго.И атакува САЩ при Пърл Харбър.Казвам ти дъще,сещай се снахо.

Напротив, санкциите предотвратяват агресията от Япония (затова този пример е в обратната посока) - "Съединените щати, Великобритания и други западни правителства реагират със замразяване на японски активи и пълно нефтено ембарго. По това време Япония планира нападение срещу Съветския съюз с намерението да се възползва от германското настъпление на запад, но след налагането на санкциите се ОТКАЗВА от операцията". Така че санкциите работят - истинските, а не тези през 2014 г. А трябваше да са сериозни!

И долара расте ли расте...

нека печатницата отвори сега.

МЕЖДУ ЛИДЕРИТЕ НА ЕС ... ... БАЙ ГОЙЬО РАПОНА ,СИК И АХМЕД БЕЙ ... НЯМА РАЗЛИКА - ГОТОВИ СА ДА УБИВАТ БЪЛГАРИ, ЗА ДА ЗАПАЗЯТ КЮЛЧЕТАТА .... НЕ СЛАГАМ КИРЯК МУСТАФА , КОРНЕЛАТА, ПИНОКИО, АТАНАС И ЧАЛГАРЯ В ТАЗИ ГРУПА ... ... ЗАЩОТО ТЕ СА ДРЕБНИ ВРЕДИТЕЛИ ГРИЗАЧИ ... .... НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ БЕЗ ШЕФ