Критикуван за репресии, Си Дзинпин защити пред света китайският път към всеобщо благоденствие

Общият просперитет, който желаем, не е егалитаризъм, каза президентът, който по всяка вероятност ще бъде избран за трети мандат

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ Е в Фалит От 2000г Китай Ще поднесе На света Нова Валута !!! А Краварите само ще Мълчат

Другарят Си прави този необичаен ход, защото Китай почва все по неумолимо да затъва. Не случайно накрая завършва и натъртва, че "Всички видове капитал са добре дошли в Китай". Защото се ускорява общото изселване на чуждестранни компании от Китай. В страховете си това да не направят и най-богатите китайски компании собствениците им бяха притиснати и компаниите им тихомълком иззети от подставени лица на ком партията. В края на 2020 г. външният дълг на Китай, включително дълга в щатски долари, възлизаше на приблизително 2,4 трилиона долара, но корпоративният дълг е над 27 трилиона долара , а общият държавен дълг на страната надхвърля 300 процента от БВП, който е около 17 трилиона долара. Демек общия дълг на Китай е над 51 трилиона долара... В същото време сганта у нас пищи, че общия дълг на България бил 38 милиарда евро или около 62% от БВП. Е нека сега да сравнят проспериращ Китай с 300% дълг и "бедната" България с 62% общ дълг. Външния дълг на държавния сектор на България е 8,35 млрд евро или 12,7% Външния дълг на Китай е 2,4 трилиона долара или 14,1 % от БВП на Китай. Айде сега червеникаво-кафявите безродници да продължават с хвалебствията към Китай.

плащането на данъци се смята за репресия?!

А ти що смяташ, че става дума за данъци?

трябва да почна да те осведомявам за света около теб?! На първо време се заеми да прочетеш цялото изказване на Си... и като бонбонче ще ти дам един прост пример, само за седмица в Шанхайският конгломерат китайската полиция е спряла работата на 2400 нелегални завода за производство на телевизори, а що са обявени за нелегални-ми просто не са си платили данъците за миналата година. А Алибаба за втори път ги сгащиха за неплатени данъци... и нелоялна конкуренция.

Само дето не е казал ... че света трябва да му благодари за ковида ...

Този подлец ни разказа играта! Ще отида да поплача гордо на мюсулманско рамо...

А на нас ни превзема тихомълком Сибир. Добре че сме рекордьори по педерасти на глава от населението и не ни пука

Браво на Китай. Не се върза на западните лъжи за демокрация и прочие. Хвана се здраво на работа и тури ФАЩ и останалите "демократични" държави в джоба си. И сега на Запада не му остава нищо друго освен да беснее, че Китай произвежда и печели. Ако бяхме тръгнали по пътя на Китай, днес нямаше да сме най-бедната държава.

Аз на един от силните световни лидери ли да вярвам или на сороските медии?

По думите ти излиза, че Сорос е най-големия световен лидер. А ти обичаш да вярваш на световни лидери.