Исторически спад на безработицата в Русия, стигна ниво 1991 г.

От 8 до 15 август броят на безработните граждани, регистрирани в службите по заетостта, е намалял с 2 420 души

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статистика е фалшива, както и бойковата в БГ. Говорят за регистрирани безработни, което означава, че са направили бюрократичните спънки за регистрация на борсите непреодолими. В Русия има над 20млн души с доходи под жизнения минимум, което директно означава, че не работят. Голяма част може да са пенсионери и скитници, но не е възможно в 146млн държава да има 1% безработица, по-скоро реалното число е между 7-12%. В РФ пътувам от години, в момента масово се закриват всякакви бизнеси, много от тях минават в сивия сектор, реално производство на стоки за широко потребление почти няма (дрехи, обувки, техника, домашни потреби и пр.)

България - по-малко от 6 милиона население, а над милион безработни. Русия - 150 милиона под милион безработни.... Нека всеки коментира каквото си иска!

Тази статистика на Нинова от ноктите ли я изсмука?

безработни във 140 милионна държава бе другари?

ама нали Русия беше фалирала, как така ще намаляват безработните ? Нали трябва да се увеличават ?

Вече германците дето са безработни и африканците мигранти, вместо да се влачат към Европа ще тичат към матушка рус. Отървахме се. В скоро време ще гледаме на руската граница тълпи мечтаещи да бачкат в русия. Ей тая русия, пак спаси европейците както 1956 спаси ингария, 1968 чехия. СПАСОБО.

Раша е добре според собствените си стандарти и историческите й данни. Народ който започна като губерня и роби на жестоките монголци и татари, превърна монголците и татарите в роби и стана най голямата държава в света. Изтърпя какви ли не катаклизми, външни и вътрешни, и пак са световна сила. Такъв народ има бъдеще. Сещам за един друг народ обаче дето от 1300г прекара повече от половината на колене и в момента изчезва макар да е част от всички корекомски съюзи :-)

бре, бре. Жестоки монголци и татари и мирни руснаци завладели 162 народностни групи.

684 670 безработни 1 700 000 свободни работни места 150 000 емигрирали през 2017та година на запад... що така?

Я да видим сега и ситуацията със 6 милионна България, че да можеш по-силно да поревеш над руската трагедия. "Българите в работоспособна възраст, които са емигрирали в други държави от ЕС през 2017 г., представляват 12.5% от населението на страната. Справка с националната статистика показва, че процентът се равнява на над 880 хил. души. "

Хахахахаха, 800 000 емигрирали миналат година ли бе? Това на сайта на БСП или на Атака? Я се замисли малко, ако можеш!

Що спорите? Преди няколко месеца го публикуваха точно тука на дира....2.3 милиона българи работят в чужбина срещу 2.1 милиона в България. Заключенията си ги правете вие. Точка по въпроса!!!

е че българите на запад се размножават по-бързо от тези в България. Все пак от 1989та до 2018та са 29 години. Нали се сещаш, че доста българи са се родили на запад и вече работят.

На година емигрират между 2 и 3 милиона !!

6-7... дори 8 млн. смешко :)))

А колко са приетите чужди граждани в Русия?

ти кажи. Ти твърдиш че има такива.

и 1.5млн влезли украинци след преврата там и около 500хил постоянно работещи, които обаче живеят в съседни държави - из Прибалтика, Украйна и някои други. Нещо като 100 пъти по-добре от нас са, и около 1млн пъти по-добре от краваристан и всякаквите еврозападнали бунища.

големи щети нанася боряшника... време е да го спреш.

Проблемът не ти е в това че пиеш, а в това, че не си пиеш лекарствата