Коментари - Инвестиции от 270 трилиона долара ще трябват за нулеви емисии до 2050 г. | Бизнес.dir.bg
назад

Инвестиции от 270 трилиона долара ще трябват за нулеви емисии до 2050 г.

Със сегашните темпове светът може да постигне климатичната цел с 20-годишно закъснение, сочи доклад на швейцарския презастраховател "Суис ре" (Swiss Re)

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Инвестиции от 270 трилиона долара ще трябват за нулеви емисии до 2050 г. | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ухааа, голямо папапне ще пада. Пари хвърлени на вятъра. Инвестирани тотално безсмислено и на практика откраднати.

Лис Тръск забрани на Краля да отиде на eгипетския форум... значи темата не е кой знае колко важна;)

Темата е важна за определена група от хора и тяхната адженда. Никой от тях не казва на хората, че тези инвестиции ще дойдат предимно от кредити поети от правителства и платени от хората. И, че за да постигнем тази нет нула неотралност, ще унищожим индустрията както и средната класа. А най ниската класа от хора ще са на ръба на оцеляването. Друг е въпроса, че от всичките пробхлеми които сме нанасли на природата въглеродните емисии са най безвредни, все още няма солидни доказателства и корелации за това, че той причинява глобалното затопляне. Но всички правитеслтва в западния свят са готови да смажат народите си само и само да огодят на властелините от Дасвос.

А най-ми хареса как си написал думата 'адженда'. Точно като тъп педал си я написал, защото педалите използват чуждици да изглеждаш по-умен може би? Не, оставаш си тъп педал.

Това ли единствено измисли да напшеш? Толкова си можете, само обиди и безмислици. За това и ще ни клатят елитите до като свят светува.

С други думи всяка една държава по света трябва да инвестира около 10% от БВП за прехода през всяка от следващите 23 години. Държавата това сте вие. И ако след 2050 още ви се налага да плащате за енергия значи са ви излъгали. Защото тези пари ще бъдат взети пряко от вас или чрез данъците ви. През тези 23 години ще се навреди много на планетата Земя, защото ще се изхабят много ресурси и енергия за прехода. Дерзайте

А я кажете какъв ще е ефекта от нулевите емисии? Щото все умни хора никой не може да даде ясен отговор , също така не обясняват пътя към тях какви емисии ще създаде все пак няма да произвеждаме технология за нулеви емисии с нулеви емисии. Дори ще е още по мръсно в процеса на производство с абсолютно недоказан краен ефект.. Едни пари да се въртят...