Икономическата криза в Турция набира скорост

Централната банка обяви: Инфлацията ще е 13.4%, лихвите по ипотеки скачат до 18.5%

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тази страна ще има още много кризи, ще се лее много кръв! В по-новата история никой диктатор не се е разминал с линча и саморазправата. Освен Путин, но и там има още какво да се случи. Ердоган ще се окаже безпомощен пред глада и безработицата. Притеснява ме мисълта за бежански орди на нашата граница. Притесняеа ме и мисълта какво ще надтане в Турцие след този ненотмалник.

Следете курса на лирата около коледа и нова година , тогава ще е интересно. Сега има само леки колебания...

Много им се иска на прозападните мукерета Турция да е зле, ама тя хич не е зле. То и в Русия бяха дигнали лихвата до 17,7%, ама отдавна падна. Западните спекуланти могат да предизвикват кризи, но не могат да ги задържат - следва отхвърляне на гъзпапира - и икономиката почва да използва истински чужди пари. Китай само това чака.

Забележете - и в тоя "новина" приходите някой ги е "смятал" в гъзпапир. Това изобщо не е случайно. Говедата в Кочината не искат да приемат, че някой може да използва друго, а не - гъзпапир. Само за сведение : Турците МАСОВО работят с ЕВРО в момента, а в бъдеще - и с други пари.

Турция опитва, както и Путин, да се измъкне от хватката на долара и западната финансова система. Засега все още силата е в ръцете на Запада, но какво ще е след 5 - 10 не се знае. Ще има разместване на пластовете.

султанът ще заповяда на инфлацията и тя ще падне, направо ще изчезне :):):)

Ех ,защо в Турция не е хубаво като тук!

Не бързайте да се радвате,че Турция ще стане зле,защото ако тръгнат турците да бягат от Турция,ние сме им на пътя и няма да има,кой да ги спре! По добре комшията да е добре,за да съм добре и аз! А ,че Ердоган ще съсипе Турция ще я съсипе,поне икономиката и,ако не го свали народа до тогава де...

Ами Ердоган нали вярва в Аллах,да му се помоли малко,току виж отменил инфлацията...

И какво е хубавото в Русия, че нещо не схващам?