17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в резултат на който сега, по думите на Горанов, "Цялата информация в търговския регистър е на лице", а след време ще се окаже че мнозина основни участващи в раздържавяването, сиреч разграбването богатствата и авоарите на държавата, фирми са се изпарили яко дим и за тяхното съществуване няма никаква информация! Но нали сме "правова държава" всяка липса за някоя от тези фирми прави невинни собствениците им, те главни крадци на държавно имущество и средства! За по-ново време липсата на тази информация прави невинни виновните за разграбването на КТБ и ред още такива скрити от очите на обществото неща!) Да, твърде навременен и полезен, за някои, срив на Търговския регистър, който срив иска възстановяване на информацията в него, но възстановяване от тези които в същност са заинтересовани в него да има само тази информация, която ги прави невинни или напълно заличава следите от предишните им престъпления!

какво рише за фалита на ктб

А мeгaxpaнилищeто зa eлeĸтpoнни дaнни до хъбчето на Боко ли ще го турнат?

Цялата информация на Търговския регистър е налична, заяви пред журналисти в Шумен министърът на финансите Владислав Горанов. Ако не вярвате, питайте кантонера. Кой кантонер ли? Тоя, дето го сгази влакът миналата година.

И като сложат за шеф на мeгaxpaнилищeто зa eлeĸтpoнни дaнни от всички регистри някоя тъпа патка от Боковия кокошарник, в един момент то ще потъне също като Търговския регистър.

Ти пък откъде знаеш?!!! Министърът на правосъдието не знае, но министърът на финансите знае. Що не вземе и Фандъкова да каже нещо по въпроса?

Горанов се конкурира по лъжите дори с Баце Биби.

Те на тоя звездите му ги говорят. Особено ако става въпрос за някоя дааверко.

кой друг разполага с нея?

Тоя лъже и то нагло!

Верваме ти младежо!

е така ще каже! и после като направим справка колко фирми има регистрирани на вуйчо му : Нула

Как провери че е цялата, Горанов? Лично една по една ли провери?

Много почна да ме притеснява постоянното дуднене, че нищо не се е загубило. Очевидно нещо изтриха.