Германското правителство купува компании, избягва чуждестранни придобивания

Министърът на икономиката Петер Алтмайер представи пазарната промяна в индустриалната стратегия на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те това е. Гледаите как се прави. С проблем от 30 милиарда. Е така се прави. На германците и французите можем само да им завиждаме за такива реакции.

Браво. Най-накрая започват да им узряват главите, че трябва да се пазят от азиатците - Китай и Русия. Че то иначе те ще изкупят цяла Европа. Не бива, то е като с мигрантите - трябва да има спирачки и за едните, и за другите.

...... Те така правят "слабите" политици и не лъжат "туземното" население както нашите АБДАЛИ.......

Имам много ясен спомен че най голямат евроарлантическа безценност с която ни заляха сащ и западнала европа беше приватизация до дупка и никакви държавни помощи и субсидии! Дали да спасим някоя фирма държавна или частна трябва да питаме брюксел може или не, обикновено се казва ФАЛИРАЙ като ктб например. 2009 2010 в европа не затвориха нито една банка дадойа им пари както и сега. Ецб 5!г печата пари и се купуват дългове на частни фирми немски френски италянски! сега когато се появи по голяма китайска глобална акула, пак смениха правилата на играта. Евроатлантизма убива цели държави това виждам аз. А германските коли ги чака същото като германските бивши електромарки блаупунк, телефункен грундиг ачико и т.н. Няма ги..

Тъпунгер,, когато за Китай такива правила не важат е нормално да се вземат реципрочни действия. Няма двойни стандарти. Двойните стандарти са Китайските

А когато Мерцедес или Дойче Банк ги купуват катарски фондове проблем няма?

Браво.Човека е на точното място с мисъл за бъдещето на нацията. Добре ще е да се отърсите от такива мафиотсски структури като България,те са ви ВОДЕНИЧНИ камъни.От България държава не става.30г.само кражби.

Германия одържавява часното... А ние се борим за чуждестранни инвестиции (поробване).